back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Seredské novinky 6/2023 sú na ceste do Vašich poštových schránok

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /  Októbrové vydanie mesačníka Seredské novinky je práve na ceste do Vašich poštových schránok. Je tematicky venované našim seniorom, rovnako, ako aj celý mesiac október je tradične plný úcty k nim. Čo si v tomto vydaní môžete nalistovať?

Ponúkneme vám pohľad do života a do možností seredských seniorov. Tí sa nenudia: športujú, tancujú, stretávajú sa. Pani Terézia Nádaská v rozhovore prezradila, ako si možno utužiť fyzické aj psychické zdravie a prečo ponúka seniorom v Seredi možnosť zašportovať si. Primátor navštívil najstaršiu občianku Serede, pani Teréziu Koščovú, ktorá nedávno oslávila sto rokov! Vedeli ste, že jej pamäť je stále svižná ako pred rokmi?

Ďalej, radnica informuje o najaktuálnejších projektoch, novinkách a zverejňuje užitočné správy pre svojich obyvateľov.

Tradične si prečítate aj o podujatiach, ktoré zarezonovali v meste v predchádzajúcom mesiaci a dozviete sa, prečo je Sereď významným miestom pre židovskú komunitu.

Špeciálny priestor je venovaný príbehom, do ktorých vstúpili obľúbené platany v Zámockom parku. Otázka mesiaca rieši polemiku, čo ďalej s objavenou ľadovňou zamýšľa urobiť mesto Sereď. Ako sme pripravení na celoplošný zákaz parkovania na chodníkoch? Aké kapacity majú mestom zriadené školské zariadenia? Aké významné budovy stáli tam, kde dnes firma Hubert a akú funkciu plnili?

Mestské múzeum vás pozýva na pripravovanú prednášku známej reštaurátorky a očarí vás príbehom maľovanej truhlice.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Dom kultúry zasa pozýva na štyri podujatia, ktoré v októbri prináša.

Traja výhercovia, ktorí správne vylúštili tajničku v predchádzajúcom čísle, si môžu prevziať lístky do divadla na Ťapákovcov. 

Program na október bude veľmi pestrý a aj Kino Nova pozýva na zvučné tituly do svojich zmodernizovaných priestorov.

Seredské novinky v novom šate sú distribuované do vašich schránok Slovenskou poštou. Budeme veľmi radi, ak nás o doručení / nedoručení budete informovať, aby sme vedeli zabezpečiť prípadné vylepšenia v distribúcii.

Ako sa vám noviny páčili? Aj túto spätnú väzbu si od vás radi prečítame. I keď si práve možno listujete októbrové vydanie, redakčná rada Seredských noviniek vo vynovenom zložení už pre vás pripravuje ďalšie, novembrové vydanie. A budete sa mať na čo tešiť!

Informácie o doručení / nedoručení na Vašu adresu a tiež spätnú väzbu môžete v prípade záujmu posielať na mailovú adresu: zuzana.slahuckova@sered.sk (zodpovedná redaktorka mesačníka Seredské novinky).

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Notoricky známi prispievatelia…Je to už trápné, že takto sa prezentujú ! Inak si novinky rád prečítam…

  2. V dnesnej dobe treba papietrove zrusit, vsetko je na webe a aj stari ludia maju uz internet. Skoda penez a opravte radsej chodniky, vid Novomestska, Hrnciarska, pri starej lekarni a pod.

  3. Nie je pravda. Papier je iné ako internet. My si aj fotky tlačíme, sme stará škola co oceňuje listovanie papierových novín. A nie sme dôchodci ešte nie.

  4. Papier celkom ujde,dobre pije olej ked robím krumplové placky. Len stránky sú akési malé. Niečo väčšie sa do toho nedá zabaliť

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované