back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Výborná práca trnavských policajtov. Zadržali rodinku dílerov a vydieračov – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Trnavskí kriminalisti si pripísali na svoj „účet“ ďalší úspech. Vyšetrovateľ obvinil Trnavčanov, otca so synom, zo závažnej drogovej trestnej činnosti, dílerstva a zločinu vydierania a zároveň podá podnet na návrh na ich väzobné stíhanie.

 

RANNÝ BUDÍČEK OD KUKLÁČOV

Policajti vykonali policajné razie za účasti bratislavských „kukláčov“ v jednom z trnavských bytov a v obci Jaslovské Bohunice.

48 ročného muža zadržali ráno pri domovej prehliadke, kde okrem podozrivej osoby policajti našli a zaistili podozrivé látky. V rukách policajtov skončil o pár hodín neskôr aj jeho 23 ročný syn.

So súhlasom prokurátora prehľadali aj ďalšie 2 vozidlá, ktoré mali používať pri páchaní trestnej činnosti a vykonali ďalšie prehliadky bytových a nebytových priestorov. Zaistené látky pri zákrokoch vyhodnotili experti, ktorí potvrdili, že išlo o niekoľko desiatok dávok mefedrónu.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

DROGY DÍLOVALI V OKOLÍ TRNAVY

Policajnú akciu s krycím názvom BULBI policajti plánovali dlhšie. Osoby sa mali drogovej trestnej činnosti dopúšťať minimálne od januára 2022 a mefedrón mali predávať min. 5 konzumentom a ďalšiemu dílerovi.

Operatívnou činnosťou, preverovaním a vyhodnocovaním všetkých informácií zhromaždili dostatok dôkazov na to, aby mohol vyšetrovateľ oboch mužov obviniť z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi formou spolupáchateľstva.

Za obchodovanie s drogami, ktoré muži predávali v rámci okresu Trnava, im v zmysle zákona môže hroziť trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Do rozhodnutia o väzbe zostávajú obaja v cele policajného zaistenia.

 

„DOHOVÁRALI“ A „RADILI“ SVEDKOM

Vyšetrovateľ mužov zároveň obvinil aj zo zločinu vydierania formou spolupáchateľstva.

Obaja Trnavčania sa mali vyhrážať viacerým osobám, ktoré svedčili v iných drogových trestných konaniach. Pod hrozbou, že im dorežú tváre a odrežú hlavy ich nútili, aby vypovedali podľa ich inštrukcií a požiadaviek.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Za takýto trestný čin zákon stanovuje trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. MONKY je opyca tucná SPUCHLINA inakpovedané zanechal nám tu v Seredi iba kurvu špatnú prefetovanú ženu aj s jej dvoma budúcimy prostytútmi . Jeho žena nevie robiť nič iné iba fetovat a kúrovať a čáry ťahať do toho zfetovaného nosa . Už ju nikdo nechce je znejú raklica .

  2. Cvajo s týmto prípadom nič nemá . Len sa divím ktorí jeho už nie kamarát píše naňho tieto veci . Určite si bol jeho kamoš keď na neho píšeš asi onom veľa vieš a čo si snímy sedával u jedneho stola ?

  3. Každý na každého kyda ale svoju špinu nevie nikto povedať. Cvajo je cvajo ktorý dorezal môjmu bývalému ruku na diskotéke v Seredi. A každý kto sem píše picoviny a kokotiny na druhého sám to asi robí.

  4. Nechajte toho Charlieho -Cvajka už na pokoji veď on už ma svoj vek nič zle nerobí potichúčky si popíja kávičku minerálku a nikomu neubližuje 😄

  5. ked citam taketo clanky tak sa mi vzdy vybavi ako kopec komentujucich obranovalo fetakov a hajzlov, ktori robili alebo predavali drogy, „aj tak su zachvilu vonku“, aj tak sa im nic nestane. A teraz vidiet kolko z nich sedi a nie na kratko. A tam aj hazlici patria.

  6. CHLAPY, CVAJO NEBONZUJE A NEUDÁVA NIKDY ! A to vážne píšem . A čo robý ten mladý to má netrápy ale starého si zastanem je tažky gembler ale není bonzák ani donašač ani Pavarotty . Ani maliar natierač lebo robyt sa mu nechce !

  7. Aj na Vinohradoch by bolo zasa treba.aj ten plesaty na tej rýchlej kolobezke sa mi moc nepáči.

  8. Katrin P.H. je v pohode nerobí nič zlé môžeš biť v kľude.on jedine keď je najhoršie pomôže.

  9. To Seredskí policajti by mávli rukou a zamietli pod koberec.
    V Seredi je CBD automat pre deti v centre mesta,drogistov 10 na 2 metre štvorcové .
    Mali by si z vlastného vrecka zaplatiť školenie:Povinnosti Seredského policajta

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované