back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Bez zaváhania a akýchkoľvek zábran nechali (poslali?) kradnúť dieťa. Čo z neho vyrastie?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

A bez ľútosti s okradnutým vodičom auta, človekom, ktorý pracoval !!

Včera uverejnené video z cieleného okradnutia vodiča auta vniknutím do auta v jeho neprítomnosti v plnej nahote odhalilo bezcharakterné konanie niektorých spoluobčanov a ich vypočítavosť.

Nechali (poslali?) kradnúť dieťa!!

Smutné pre občanov a na zamyslenie kompetentných orgánov je, že krádeži sa prizerali dospelí, ktorí spoločne vystúpili z jedného auta.

DAJTE SI POZOR NA ZLODEJOV !!

Videozáznam MP v Seredi:

- Článok pokračuje pod reklamou -

Za krádež objasnenú MP zlodeji dostali pokutu. Ukradnuté vrátili poškodenému. No pýtame sa- to je všetko?

Nehovorí náš Trestný zákon o povinnostiach rodičov / zákonného zástupcu napr. poberajúceho príspevky štátu na výchovu dieťaťa a nepozná aj trestné činy ako napr. ohrozovanie mravnej výchovy, navádzanie na trestný čin, či neprekazenie trestného činu?

Dokedy sa budeme tváriť, že problém v spoločnosti neexistuje a dokedy ho takýmto alibistickým prístupom budeme tlačiť pred sebou, zväčšovať a prenášať do budúcnosti až sa stane neriešiteľným?

Uvedomujú si kompetentní, že tolerovaním takéhoto konania stúpa u tejto skupiny ľudí pocit beztrestnosti a nekonanie kompetentných orgánov  je pre túto skupinu ľudí vlastne návodom na beztrestnosť a tiež navádzaním na ďalšie páchanie trestnej činnosti?

A otázka z pohľadu budúcnosti spoločnosti možno najdôležitejšia – čo z takto vychovávaného a týmto spôsobom vedeného dieťaťa vyrastie?

Celý materiál ku krádeži v Seredi nájdete tu:

Kamery zaznamenali niekoľko prípadov krádeží z áut v Seredi. Zlodej rád využije vašu nepozornosť a okradne vás – VIDEO

 

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Zistit kto to je a zmasakrovat a zlincovat aj starych aj mladych.
    ZAcnime si mi obycajny ludia robit poriadky a taky uz nevyjdu ani na ulicu.

  2. Ja by som chcel byť v stredoveku kat. Vtedy sa za takéto niečo lámali a sekali ruky… skutočne s radosťou by som takéto čosi vykonával na týchto „spoluobčanoch “ !

  3. Spravit to mne?Nasiel by som si ich a iste by neboli cely.Dokedy takychto ludi budeme trpiet?Spravodlivost do vlastnych ruk a je to.

  4. Prídu do lidla zoberú si niečo na jedenie kým vidu von majú to zjedene upozornili sme Sbs no povedal že on si ruky s nimi spinit nebude

  5. Ano oni môžu kradnúť aj v obchode a mne sa stane incident ze v rýchlosti som zabudla zaplatiť zemle mala som veľký nakup a za taškou som si ich nevsimla ale ked ma na to sbs upozornil som to chcela ísť zaplatiť a chceli zato na mna volať políciu a takym sa pre pečie všetko môžu

  6. KURVA SEREDANIA VED TOTO JE CIGANKA OLAŠSKÁ HNUSOBA RAKOVINA , ŠPINA GEC MOR A LEPRA ,, FORTÚNA ,, VED TAK SA VOLÁ OKRADLA PRED PAR MESIACMI CHLAPIKA CO PRACUJE V DONÁŠKOVEJ SLUZBE A POLICAJTI SI STÝM NEVEDIA PORADIŤ 🤣🤣🤣🤣FORTÚNA

  7. Tú paničku som videl v obchode ako platí kartou a nemala len jednu musí byť bohatá. To je zrejme tá čo financovala tu čiernu stavbu v rómskom dvore.

  8. kradnú aj kuriérov seredi okrádajú každý deň majú neaku novú špinavosť nachystanu tu len nabehnúť rozkopat a hotovo a pozdravujem berca toho skurveneho cigana a jeho ženu mercedess aby ste fajčili base kokoty aj vaše černé deti seredske trupky

  9. Priatelia toto je OLAŠSKÁ CIGANKA odporný živočích . Áno okráda tým najrafinovanejsím spôsobom kuriérov skoro denne a je to iný druh živočícha nieje to ,, ČLOVEK ,, POZOR!!! A je to hlavne chránený druh živocícha ! Poloopica ktorá mutuje . V Galante bola u mojej priateľky a dala si urobiť vlasy drahú niekolkohodinovú robotu si dala robiť a kadernícke povedala že peniaze má v aute a utiekla jej 😩

  10. kam to spejeme, najprv sa tu rozpelešili cigány, potom srbi, potom ukrajinci, teraz sa tu pelešia migranti. Otvorená náruč a čaputoviny, môžete sa tešiť, takto ma vyzerať progresivne slovensko

  11. hm, kradnutie majú v genetike …. kradol praprapra …dedo, kradol dedo, kradol otec, kradol syn, kradne vnuk …… a budú kradnúť nadalej ….

  12. Žijú zo sociálnich dávok do práce nechodia majú čas na krádeže a vychovavajú dorast. Mladík bol na praktickej skúške tá kamera všetko posrala mohol ukončiť štúdium na jednotku.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované