back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Traja puberťáci na jednej motorke unikali pred policajtmi. Bez vodičáku, bez značiek a bez prilieb – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Trnavskí dopravní policajti sa v sobotu nestačili čudovať, keď zbadali motocykel, na ktorom sa viezli 3 osoby.

OHROZOVALI SEBA AJ OSTATNÝCH

Podvečer si policajná hliadka všimla, na ceste medzi obcou Dolné Trhovište a mestom Hlohovec, motorku bez evidenčných čísel, zato s troma pasažiermi. Policajti sa ich okamžite rozhodli zastaviť. Na ich výzvy však vodič nereagoval a namiesto toho začal pred policajtmi nebezpečne unikať.

Počas jazdy mladík niekoľkokrát prešiel v neprehľadných zákrutách do protismeru. Po pár kilometroch vodič zišiel z cesty a všetci traja skončili aj s motorkou v kríkoch. Našťastie sa nikto nezranil.

ŠOFÉROVAL 16 ROČNÝ (NE)VODIČ

Dopraváci zistili, že vodičom bol len 16 ročný chlapec, ktorý nemá vodičské oprávnenie.
Jeho 14 a 15 roční spolujazdci, ktorí na motorke vôbec nemali čo sedieť, dokonca jazdili bez prilieb.

- Článok pokračuje pod reklamou -

NEBEZPEČNÁ JAZDA BUDE MAŤ NÁSLEDKY

🔸️Policajti mladého vodiča oznámili príslušnému dopravnému inšpektorátu, ktorý ho za viaceré porušenia dopravných pravidiel bude riešiť v správnom konaní. Ako mladistvému môže hroziť pokuta 300 eur, prípadne zákaz činnosti až na 1 rok.
🔸️15 ročnému mladíkovi policajná hliadka uložila, za jazdu bez prilby, blokovú pokutu.
🔸️14 ročný chlapec ešte nie je v zmysle zákona priestupkovo zodpovedný, preto jeho správanie polícia oznámila na príslušný Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny na ďalšie konanie.

FRAJERINA SA MOHLA SKONČIŤ TRAGICKY

Upozorňujeme najmä mladých a „nevybúrených“ vodičov, aby sa správali zodpovedne a neriskovali svojou jazdou svoj život ani životy ostatných.
Na motorke sa smú, ako spolujazdci, prevážať iba osoby staršie ako 12 rokov a to IBA v takom počte, ktorý je uvedený v technickom preukaze vozidla. Aj keď v tomto prípade bola podmienka veku splnená, traja na motorke rozhodne jazdiť nesmeli.

Mladická nerozvážnosť sa teraz našťastie neskončila tragicky. Stačilo ale málo, a ich rodinám by sme museli oznamovať tú najhoršiu správu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. len by sa im niečo stalo, napr. by debilkovia spadli, to by sme si vypočuli proti policajtom, ako ich mali nechať tak, ako chudátka deti, veď čo také robili…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované