back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Prezidentka Zuzana Čaputová: „V sobotu to bude v našich rukách“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

„Ja Slovensku verím. Zažili sme tu rôzne ťažké chvíle, ale vždy sme to nakoniec zvládli. Verím v silu našej občianskej spoločnosti a verím v krásnych ľudí, ktorých roky stretávam po všetkých kútoch našej krajiny. Sme lepší a sme ďalej, ako si niekedy sami myslíme. A verím, že aj v politike máme na viac.

Nestrácajme nádej a nehľadajme dokonalosť na volebných lístkoch. V sobotu to bude v našich rukách. Sme to len a len my, nikto iný, kto sme tvorcami budúcnosti Slovenska, nášho domova, ktorý máme tak radi“ – napísala Zuzana Čaputová.

zdroj: FB/Zuzana Čaputová
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pevne verím že to nevyhrá tá protislovenská strana SMER. Ľudia by sa mali prebrať, aj keď dôchodcom ktorí sú schopní vyhodiť neznámemu človeku tisíce eur ťažko vysvetlíš že ficovi nezáleži na ľudoch.

  2. Pevne verím že to vyhrá proslovenská strana SMER. Ľudia by sa mali prebrať, aj keď dôchodcom ktorí sú schopní vyhodiť neznámemu človeku tisíce eur ťažko vysvetlíš že šimečkovi nezáleži na ľudoch.

  3. aj vieš napísať čo takého spravila tá „proslovenská strana SMER“ pre Slovensko za 12 rokov ich vlády?

  4. Smer ako aj Fasisti su neprijatelní pre buducnost nasej krajiny.
    Frustrovaných starcov nechajte doma a mladí nech si vyberú budúcnost a nenechajme si ju dokurvit ex-komunistami a hlupákmi s nizkym vzdelaním.
    Lebo oni volit pojdu urcite.

  5. Problém je Bratislava, ktorá v komunálnych voľbách volia PS a zrejme tak bude aj teraz. Dúfajme, že vzhľadom na skúsenosti s PS magistráte, sa poučia a bude ich voliť menej občanov.

  6. Tá fúria si odrazu vycapí na tričko SLOVENSKO ! Moje nervy ! Doteraz tam mala nápis : My sme Ukrajina…
    A aj Slovensko bolo u nej doteraz iba táto krajina.
    Že sa to nehambí !!!
    A v sobotu to nebude v našich rukách ale v Serešových !

  7. No vidis primitovko , pises : eplosov,fetosov,blaznov,uchylakov.
    NErozumies tomu co pises len ti to fasista Uhrik povedal tak on bude mysliet za teba ty si mozog nechavas sustredeny na koordinaciu svojich koncatin.

  8. Ano a Slovač potrebuje jednoduche frazy a tvrdu ruku.
    (aspon ta jebnuta cast od Smeru po Kotlebu)

  9. Co nas po vzdelani, zdravotnictve, spravodlivom sudnictve!? Najviac nas trapi 4% populacie homosexualov a odopretie ich prav, regulacie medvedov a migranti, ktori aj tak skor ci neskor skoncia v Rakusku alebo Nemecku!

  10. Už, len USA sú bez korupcie..a PS je čisto protislovenská ,pozrite si videá,kde exceluje Šimečkov otec,čo si myslí o Slovensku a tiež keď vystupuje v českých televíziách,tak neustále mluví,slovenčina mu je ukradnutá..

  11. to už sú také zúfalé pokusy nejak zdiskreditovať politika, že ak už sa nič nedá nájsť tak problémom je že jeho otec v Česku mluví….no tak asi tam rozpráva pre české publikum tak na nich mluví, ked bude v anglicku tak bude po anglicky, ked na Slovensku tak po slovensky…to je problém?
    Na druhej strane tu máme konkurenta – predsedu najsilnejšej strany, ktorý nevie preukázať povod svojho majetku, jeho strana ma desiatky kaúz, 40 ľudí z jeho éry už sedí, dalšie desiatky sú pred súdom, nikto nevie povedať čo dobré za 12 rokov jeho vlády spravil pre Slovensko….
    ale to je vlastne nič, pretože skutočným problémom Slovenska je, že Šimečkov tatko (ktorý ani nie je v politike) v českých médiach mluví….

  12. Anonym 25. septembra 2023, 13:37 – tvoj tatko, ked dosiel nadrbany z senku tiez nerozpraval pekne ani o tvojej matke, ked ju tlkol ani o tebe. Znamena to, ze si blb?
    Na Denniku N napr. pise po Slovensky. A co si mysli o Slovensku? Daj sem link na tie videa…

  13. piki 12:36, tvoj idol uhrik chce zaviesť pokuty za gramatické chyby v používaní slovenčiny. Si jeden z kandidátov, pozor na to.

  14. Ktora hrda slovenaka strana netrafila na Krivan. ? LSNS alebo Republika?

    Ci to vtedy boli este ti gardisti spolu?

  15. Anonym 25. septembra 2023, 13:59 !
    Ak by boli Pravidlá slovenského pravopisu podmienkou pre uverejňovanie diskusných príspevkov na tomto médiu, minimálne 60 % z nich by sa na SOL neobjavilo. Nemyslím tým diakritiku. A ak by pán majiteľ pritvrdil a vymazával aj tie urážajúce a nesúvisiace s témou , tak by diskusia mala podstatne vyššiu úroveň.

  16. Ľubomír Veselický 25. septembra 2023, 15:40 – mohol by zacat napr. Vami a vasimi trapnymi snahami zasluzit si odmeny az po funuse.

  17. Zase nejaký experiment? Tak si voľte PS,tá vás vylieči z tej naivity.A pre nominativ možného čísla,Toľko fráz,ako používal Heger,Remišova,a hlavne Čaputova tu od dôb A.Zapotockeho,A.Novotneho nikdy nebolo.Fakty hovoria za seba.Referendum zmarené,alternatívne médiá zakazovane,Facebook mazany,ústava,trhací kalendár.Vlada odvolaná,nové voľby skoro až za rok,úradnícka vláda,vybraná len prezidentkou,bez konzultácie,potom sa čuduje,že nedostala dôveru,Vláda bez mandátu,rozdáva,ako na Vianoce,mimovladkam im blízkym,policajný prezident,robí politiku.Bez obvinenia,len na základe nejakých „že jedna pani povedala“likvidujú zložky našej tajnej sluzbyOdvolaju si ministra vnútra,len na základe dožadovania sa od policajta Že by všetko príprava na tu veľkú demokraciu a slobodu? Len blázon tomu môže veriť.A to som zabudol,veľa,veľa veci.Zadlzenost sa zdovnasobila,teraz chcú,konsolidovať,čo poslali za tri roky.Teraz sú všetci v opozícii,Sulík,Matovič,Heger..atď.Teraz majú fantastické programy,len sú to tí istý ludiaVolte ich,na truc,lebo Smer,a budete vidieť,kde skončíme.Su to hlupáci nevzdelani,skoro všetci.Cest výnimkám.Tak sa majte.

  18. Ty kde zijes klamár? Uz zas mas alternativny vesmir a sebe a si presvedcil ze realita je ina ako je?
    Referendum zmarené, – Kým a ako zmarené? bolo tak neklam.

    – Alternatívne médiá zakazovane? ale kdeze. Mozno par pripadov ked to prepiskli s konspiraciami a riesila to policia. my tu mame az privela slobody , napriklad ty si thoho dokazom ze mozes klamat kolko chces a nikto ti nic nemoze 🙂

    Facebook mazany ? – ked porusujes pravidla, pozri si pravidla komunity . ale ked chces sirit chujoviny tak ti odporucam rusku VK_com tam mas uplnu moznost klamat a nadavat

    ústava,trhací kalendár – co?

    vláda,vybraná len prezidentkou – vymenovana prezidentkou , nemyl si pojmy. pozri si ako sa taka vlada vymuje.

    Vláda bez mandátu,rozdáva,ako na Vianoce,mimovladkam im blízkym – zas klamstvo alebo len tvoj „iny nazor“ ako sa ludovo hovori v kruhu dezolatov.

    policajný prezident,robí politiku….Bez obvinenialikviduje zlozky tajnej sluzby – to mas odkial ????

  19. jedina normalna hlava statu ktora nasu krajinu reperzentuje na urovni. Lenze niekomu kto tu spomina klady v riti asi vyhovuje niekto z fasistov alebo hlupych hranolov a sam chce asi mat nieco zasunute v zadku, mozno zvyk z vlastnej rodiny.

  20. Anonym 25. septembra 2023, 15:56 – ale no, neprehanaj to s tym svojim alternativnym videnim sveta.
    Referendum mohlo by byt uspesne, ak by jeho iniciator s pravnickym vzdelanim Doc. JUDr. pred menom/za menom CSc chcel naozaj referendum a sformuloval by otazky do referenda v sulade s ustavou.
    Alternativne media nazyvas, tie ktore klamu trosku menej okato ako ty?
    Vies o tom, ze FB je sukromnou vecou istej zahranicnej spolocnosti, na ktoru vlada SR nema takmer ziadny dosah a ma vlastne pravidla?
    Ustava trhaci kalendar predpokladam sudis na zaklade postavenia referendovych otazok tvojim idolom.
    Za odvolanu vladu mozes podakovat Riskovi s balonikom.
    S kym by mala prezidentka konzultovat novu vladu? S tebou? Ci s tvojim idolom hranatym?
    V akej dimenzii si predstavujes, aby odvolani poslanci vyjadrili doveru uradnickej vlade?
    Co ze to rozdava ta vlada? Nemylis si to zas zo svojim idolom hranatym?
    Na ktorej kandidatke sa nachadza policajny prezident ak “robi politiku”?
    Zlozky tajnych sluzieb nelikviduju, ale stihaju prave na zaklade obvineni OCTK.
    Zadlzenost? Uved prosim dlh pred rokom 2020 napr. 2018 a teraz.

  21. V našich rukách, komu je prezidentkou Čaputová? Vo vašich rukách občania to by sedelo. Zrejme myslela keby náhodou tak sa to zmanipuluje a bude to v našich rukách. Zrejme chce pokračovanie vlády idiotov, plus voľnomyslienkarov s PS.

  22. Anonym 25. septembra 2023, 17:52 – Velmi rozumne rozhodnutie! Obidve strany su programovo a hodnotami takmer identicke, takze super rozhodnutie. Hned vidno, ze clovek si vie zratat dve a dve (a vyjde mu devat).

  23. Koľko truľov sprostých je tu ešte, ktorí žijú v mylnej predstave, že do volieb idú iba dve strany – Smer a PS?

  24. Už sme tu mali pri vláde KDH Mečiar smer Matovič a ostatnú bandu ktorá sa snažila to malé Slovensko rozkradnúť veď tu nieje koho voliť asi dám hlas strane ktorá má najmenej bodou

  25. Zas a znova budem voliť menšie zlo. Čaputovú, Matoviča, a teraz to, proti čomu som sa vždy staval. Pre mňa osobne je momentálne najmenšie zlo č.16. Takže hoci s odporom Smer, ale nenechám svoj hlas americkým mimovládkam. A myslite si, čo chcete. Howgh!

  26. Kurva Veselicky,ked si taky mudry preco uz nemas nejaky web? alebo noviny online?rad pises,rad mudrujes,zrejme matematika a logicke myslenie nie je tvoja silna stranka,ak by si toto vsetko obmedzil,tak by tu boli max 3 komentare a zrejme vies co by to pre majitela znamenalo. mozno si to odkukal od seredcity,tam su obcas aj nejake 2-3 komentare.
    ja navrhujem,ludia co neovladaju na 100% gramatiku tak nas zatvorte,alebo zastrelte,zostanu len super mudry ludia,lekari iziniery pravnici adufam,ze si aj napecu chleba, vymuruju,navaria,opravia auto, bude to tu sami superman.

  27. Ze ta Sorosova kurva ma este odvahu si dat mikinu s napisom Slovensko. Kde su tie krasne casy, ked sa za vlastizradu strielalo.

  28. Väčšina národa ovláda slovenčinu na trojku ci štvorku takže písať bez chýb nevie ani Majko viac krat ho niekto upozornil. Ak nikto napíše pravdu je bezpredmetné že pravopis neovláda na sto percent.

  29. Ak by Blaha volil mier tak napíše kamošom do Moskvy aby stopli dodávky zbraní(rusi ich tam dodávajú najviac) a ak by ho tam niekto vypočul bol by mier…
    Blaha teda nevoli mier, on volí zastavenie pomoci napadnutej krajine a tým pádom jej totálne podrobenie ruskej horde…si myslíš že ak tam západ prestane dodávať zbrane tak sa rusi zlutuju a prestanú tam ukrajincov vraždiť?….no asi nie, akurát tým ukrajincom stazis ich obranu a totálne rozbombardovane mesta ako Mariupol či Bachmut budú po celej Ukrajine…

  30. Pre ratafaka: tebe nevadi ze cyprus obsadili turci a ostali tam a vznikla demilitarizovana zona a hotovo. Nikto neriesi. Neries ani ty rusko a ukrajinu.
    Silnejsi pes j..e..
    ty si pravdepidobne ten slabsi

  31. Ty si to tu začal riešiť…no a toto je presne tá vaša predstava mieru: „silnejší pes jebe“…hráte sa aký ste za mier ale keď sa prekecnete aj pravdu poviete čo si realne myslíte…
    No aj vďaka našej pomoci dostal ten silnejší pes po vajcach a nejxbe na viac ako 15% územia..bez tej pomoci by to tam asi pojxbal celé, ale tebe by to asi ani nevadilo…lebo šak „silnejší pes j be“…boha vy ste mysľou vážne v stredoveku…

  32. Anonym 25. septembra 2023, 23:00 Pri 23:00

    Nejde o to ci budú nejakí ,,slniečkári,, šťastný po víkende alebo nie, ale či tu budú študovať, pracovať a žiť naše deti alebo budú musieť ísť do západného exilu. Pokiaľ niekto volí nereálne strany z rebélie, netreba zabudnúť na to že tí ľudia čo tak volia sú prvý na rade a odkázaný na sociálne milodary, ktoré keď nebude mať kto zarobiť, bude veľmi veľký problém.

  33. Demokracia 25. septembra 2023, 20:27 Pri 20:27

    Citat Blahu? to by som musel byt inak vymasteny, aby som nieco take sledoval, nie to este aby som ho propagoval a verejne sa stotoznil s jeho nazormi 😀

  34. Demokracia 26. septembra 2023, 6:29 Pri 6:29…ja viem ze nemáte úplne dobrú pamäť, ale aby si si ráno nepamätal o čom bola reč večer, tak to uz je trošku extrém…

  35. Anonym 25.sept.13:55
    To,že tvoja rodina je nadrbana každý deň, tak myslíš,že je to vo všetkých rodinách..a že ťa dennodenne tlkli po tej tvojej veľkej hlave,je vidieť v tvojom príspevku..

  36. Ten demokracia ma riadne nasraté v dutine lebečnej.
    Ďaľší chlastenec , čo chce mier podľa pokynov ambasady ruskej federacie .
    Tvarit sa ze sa nas ta vojna na Ukrajine netyka moze len hlupak bez strategickeho myslenia alebo protislovensky kolaborant-
    Radsej sa tu pyta na Irak , Waterloo, kriziacke vypravy len aby sa vyhol teme dnesnich dni.

  37. standart.sk
    19.12.2022 8:45
    Celkom dobrý rozhovor s bývalým prezidentom ČR Václavom Klausom o vojne na Ukrajine

  38. pre: Vladolf 26. septembra 2023, 8:34 Pri 8:34
    Vidim, ze veris umelo vytvorenym hoaxom, ze Rusi chcu napadnut celu Europu alebo cely svet. Rusi sa nikdy nevyjadrili, ze chcu napadnut Slovensko! Tak potom netrep, prosim.
    Keby sa Nato na cele s USA nesnazilo geopoliticky obklucit Rusko a keby USA nepodporovalo konflikty medzi Ukrajinou a Ruskom, nebolo by ani tohoto konfliktu na Ukrajine.
    Skus si pozriet mapu s clenskymi statmi NATO a pochopis.
    Verim, ze keby ti sused za plotom zacal stavat chlievy, nechal kikirikat kohutov aby si sa nevyspal, nechal mnozit potkanov a proste robil bordel, s urcitostou by si konal. Ako, uz ponecham na tebe.
    Takze nehanme to, co moze stretnut aj kazdeho z nas a je otazne ako budeme reagovat.

  39. Neverte tymto prospecharskym zmrdom. Smer aj Progresivne Slovensko su z tej istej chamrade.

  40. Naši doterajší víťazi volieb: HZDS, HZDS, HZDS, SMER, SMER, SMER, SMER, OĽANO… čo dodať k slovenskému voličovi však.

  41. demokracia 26. septembra 2023, 11:08 Pri 11:08….oni nás len dali na list nepriatelských krajín, kupujú tu novinárov, vyhadzujú do vzduchu sklady kúsok od naších hraníc a šupli by jednu raketu do centra Bratislavy, inak sú v pohode:
    https://refresher.sk/133866-VIDEO-Rusi-sa-v-TV-vyhrazali-Slovensku-Poslime-raketu-do-centra-Bratislavy-a-zabime-premiera-navrhovali-v-studiu
    a k tomu obklúčeniu Ruska: kde presne? to tá Litva, Lotyšsko a Estonsko – tie 3 najmenšie štáty z ktorými Rusko susedí je to obklúčenie?…

  42. Vladolf, a anonym 17:36, kto je z kandidátov fašista ? Šak daj na neho trestné oznamenie, nech ho teda zavru. Já si myslím, že ty si fašista, plný nenávisti a pýchy .
    A o Čaputke povedal sám Igor veľký, že je falošná a zákerná žena. Tak jej teda neverím(HNonline 4,5.2022) A Igimu treba mu verit, šak predsa bol premiér.
    A Rusov sa nebojte, šak prehrávajú, tak nestrašte, že ich budeme mat za susedov na východnej hranici.

  43. Americká ambasáda a Soros si kupujú novinárov ktorý ohlupujú Slovensko. Koho zaplatili Rusi daj dôkaz Vladolf. Ja na Rusov kašlem.

  44. Ale nehovor, zas to skonci tak ze ti poslem zoznam obvineni hentych fasistov a budes ticho.
    Pozri si obvinenia Mazureka a Kotlebu a Uhrika.

  45. Dal by som ti aj Kotlebu v gardiatickej uniforme ak si zabudol…

    aby si to mal „aj vizualne“ ale sa nedaju sa tu pridavat fotky do komentu

  46. a ešte lepšie s vlajkou s hákovým krížom, alebo v standingovatoin v kanadskom parlamente pri potlesku fašistovi SS Jaroslavovi Hunkovi : Zelenský bol v kanadskom parlamente 🇨🇦 súčasťou ovácií a vyznamenania istého 98- ročného emigranta z Ukrajiny – Jaroslava Hunka. Zaujímavé je, že tento pán bol členom SS komanda Galičina (Halič), ktoré spolu s nacistami zabíjali židov a bojovali proti Červenej armáde (i proti SNP). 🤮 Obdivuhodný je hlavne herecký výkon…

  47. Aj ten hoax s tym kokainom a Zelenskym . to je tiez bravurna praca ruskej ambasady ako spracovava ovecky.

  48. pre: Ratafak plachta 26. septembra 2023, 11:23 Pri 11:23
    pises: oznacili ako neprijatelsku krajinu – a preco, si sa zamyslel? Lebo dodavame Ukrajine zbrane.
    A co sa obklucenia tyka? Hovori ti nieco: Rumunsko, Bulharsko, Turecko a snaha Ukrajiny? – Cierne more???
    Bude takto stacit?

  49. Presne tak, ako to vyriesili v Kanade, sa to v civilizovanej spolocnosti robi. Chybu moze urobit niekto konkretny – ziadne zahmlievanie a postavenie sa k problemu celom. Parlament ma za prioritu minimalizovat ostudu, ktoru utrpel.

    Nie obhajovat NEobhajitelne tak, ako to je v nasej demokracii Balkanskeho typu.

    Kedy sa na ich uroven dostaneme napr. my?

    „Centrum priateľov Simona Wiesenthala (FSWC) vo svojej reakcii z nedele upozornilo, že tento Rotov výrok ignoruje „strašný fakt, že Hunka slúžil v 14. divízii Waffen Grenadier SS – nacistickej vojenskej jednotke, ktorej zločiny proti ľudskosti počas holokaustu sú dobre zdokumentované.“ Centrum FSCW označilo celú záležitosť za „šokujúci“ a „neuveriteľne znepokojujúci“ incident.

    Rota sa v nedeľu židovským komunitám v Kanade a na celom svete ospravedlnil s tým, že „o ďalších informáciách (o Hunkovi) sa dozvedel (až) následne“.

    Terčom kritiky sa v súvislosti s Hunkom stala aj kancelária premiéra Justina Trudeaua, ktorá však poprela akúkoľvek zodpovednosť za incident.

    Líder opozície Pierre Poilievre však odsúdil premiérov úrad za chybný úsudok, pričom vyhlásil, že Trudeauov „protokolárny úrad je zodpovedný za organizovanie a preverovanie všetkých hostí a programy štátnych návštev tohto druhu“. Líder kanadských konzervatívcov vyzval premiéra Trudeaua, aby sa „osobne ospravedlnil“.
    Zdroj: https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/859077-kanadsky-parlament-tlieskal-v-stoji-ukrajinskemu-rodakovi-ukazalo-sa-ze-bojoval-na-stranenacistov?campaignsrc=tn_clipboard

    A dolezite je aj toto:

    Predseda kanadského parlamentu Anthony Rota sa ospravedlnil za to, že na pôde snemovne vzdal hold 98-ročnému prisťahovalcovi z Ukrajiny, ktorý počas druhej svetovej vojny údajne bojoval na strane nemeckých nacistov.
    Zdroj: https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/859077-kanadsky-parlament-tlieskal-v-stoji-ukrajinskemu-rodakovi-ukazalo-sa-ze-bojoval-na-strane-nacistov?campaignsrc=tn_clipboard

  50. Nie nestačí, treba ešte Turecko, Japonsko, Južná Kórea. Celkove cca 750 základní po celom svete, a teraz sú v hre južné postsovietske republiky. To je podľa teba obklúčenie ? však Arktída je ešte bez US základní . Ked Us tvrdí že neobklučuje, tak to tak mosí byt

  51. Ten demokracia by sa hodil do KSS.

    Oznacili nas za nepriatelsku krajinu kedze podla charty OSN mame pravo pomahat krajine ktoru napadol agresor?

    A tie krajiny ktore si spomenul co? Nemaju pravo na sebaurcenie kam chcu patrit?
    To musi fasisticke zriadenie v Moskve pomocou Fuhrera odsuhlasit co bude Ukrajina robit?

    Taky primitivci ako ty pisu ze NATO sa roztahuje. Ale tie krajiny tam vstupili dobrovolne lebo sa citia v bezpeci. Z Ruskeho zovretia nieje cesty spat ako nam to ulazali svine v 68

    No povedz dezolat aka je ruska alternativa nato? Ohen ako dar?

  52. a ako to že na tom zozname je aj Maďarsko, ktoré zbrane nedodáva?..hmmm?
    nie je reálne zaútočiť cez 1000 km široké more na územie Ruska…ale aj keby si to započítal tak stále to nie je ani 20% ruskej hranice…tak o akom obklúčení to stále rozprávaš?….
    ty sa možno zamysli nad tým prečo chcú tie krajiny do Nato a prečo NATO automaticky neprijíma každého ale má ešte aj podmienky (prečo napríklad neprijali Ukrajinu a Gruzínsko ak tak veľmi chcú obklúčiť Rusko??)?….je to pretože chcú zaútočiť na Rusko, alebo kvoli agresívnemu Rusku, ktoré pomerne pravidelne ohrozuje svojich susedov?
    A čo hovoríš na tú raketu do centra Bratislavy čo navrhujú?..nie je to troška v rozpore s tým o píšeš? „Rusi sa nikdy nevyjadrili, ze chcu napadnut Slovensko!“
    z nejakého dovodu sa tu snažíš obhajovať krajinu, ktorá je z jej vole naším nepriateľom….toto sa nazýva kolaboranstvo…

  53. Vladolf 26. septembra 2023, 15:07 Pri 15:07
    Podľa charty OSN máme právo pomáhať napadnutej krajine a napadnutá krajina má právo pýtať pomoc. Malo by to tak byť. Lenže nie je. V opačnom prípade by medzinárodné spoločenstvo už dávno odsúdilo útok na Irak v 2003 a žiadalo vyšetrenie vojnových zločinov spáchaným vojakmi USA. Bez ohľadu o koho sa jedná, fakty nepustia. Menšia a slabšia krajina napadnutá silným nepriateľom bez akéhokoľvek dôvodu a bez rozhodnutia OSN. Všetci už dávno vieme, že žiadne zbrane hrom. ničenia inšpektori z OSN nikdy nenašli. Ale zároveň sa tak nenašiel žiadny politik, ktorý by mal odvahu žiadať vyšetrovanie a potrestanie USA ako je teraz trestané Rusko za rovnaký zločin. Bohužiaľ. Žijeme v divnom svete kde platí ako aj v stredoveku právo silnejšieho. Dôsledky vojnových dobrodružstiev veľmocí vidíme všetci. Migračné krízy, energetické krízy, potravinové, palivové a som si viac než istý, že to najhoršie ešte neprišlo. Ak niekto v Rusku picne Putina, alebo sa nejaký fanatik vymenuje za vodcu krajiny, bude väčšia sranda.

  54. Zas treba na osviezenie co sa Rusakom prepieklo.?

    A tu to mas … uz si tam Fuher v tom rusku robi co chce

  55. Aký je rozdiel medzi útokom na Irak z roku 2003 a na UA z 2022? Lebo to je asi všetko v poriadku podľa prítomných. Porušenie medzinárodného práva je celosvetový problém len v prípade, ak sú vinníkmi Rusi. Fajn, objektivita a logika ako vyšitá.

  56. Tak to postavme opacne, ty tupe hovno.
    Takze, ked to preslo amikom v iraku, tak to musime dovolit aj rusom na ukrajine? A zajtra patanom v seredi?

  57. Tupé hovno si si mohol odpustiť. Mňa nezaujíma ako ťa pomenovali. A opravím ťa, nejde o dovolovanie niekomu niečoho, ale o objektivitu. Na vojnové zločiny neexistuje premlčacia doba.

  58. 🇺🇸🇳🇪 USA nestiahnu svoje ozbrojené sily z Nigeru – šéfa Pentagonu.

    „Francúzsko urobilo svoje vlastné, nezávislé rozhodnutie na základe vlastných dôvodov a je na Francúzsku, aby sa k tomuto rozhodnutiu vyjadrilo.

    Pokiaľ ide o naše sily v Nigeri, v ich operácii sme neurobili žiadne významné zmeny,“ povedal Lloyd Austin.

    A pritom je cierny ako uhlie, jeho predkov odvliekli z afriky ako otrokov, tomu sa hovori liberalizmus.

  59. Miloš Majko 26. septembra 2023, 14:57 Pri
    A ako to vyriešili v Kanade, keď Trudeau sa spravil, že o ničom nevie? Aj Zelenský musel veľmi dobre vedieť o koho ide. I keď u neho ma to neprekvapuje.

  60. Chcel som to hodiť OLANU keďže Igor mi potom dá 500 € na ruku aj aj mojim bratom a sestrám. Síce som nikdy nepracoval a ani moja rodina ale zaslúžime si 500 € lebo som išiel voliť. Ako sa hovorí u nás na dvore “ zadarmo ani kura nehrabe“. Ale potom prišiel k nám do dvora strýko z anglicka a otvoril nám oči. Povedal že keď to dáme PS tak môj mladší brat sa môže zobrať s mojím starším bratom a môžu si adoptovať moju maličkú sestričku ktorá sa volá Milan.
    Nás dvor v tom má jasno čo a ako máme robit nebojte sa dobre bude

  61. A Potom Dezolat Gandzo siel volit fasitov ktorí mu splnili jeho sen vystúpiť z EU a NATO.
    Investície obchádzajú Slovensko, fabriky sa prestahujú do Rumunska a Rusi si na nás budú brúsiť zuby a cakaju na nasu „denacifikaciu“

    Ale Gandzo je spokojny DostalSlovensko do sraciek ale pri srdci ho hreje ze mohol gayom zakazat sobase, pritom sam do kostola nikdy nechodi.

  62. Vladolf, a to je na tom to krasne, ze v demokratickom systeme si moze kazdy volit koho uzna za vhodne a jedine co mozes a vlastne aj si schopny urobit, je pindat na internete 😛

  63. Nie , len takí frustrovaní ludia sa snazia frustrovat a strasit konspiraciami ostatných co povedzme niesu rozhodnutí koho volit . Presne , chod si volit koho chces na to je demokracia…ale treba si nastudovat programy jednotlivyh stran nie len citat Kotlebove pindy na PS a podobne. PS ma aj ine temy pre Slovensko.

    A naozaj ako hovorim na SK mame dost inych a vaznych problemov ako riesit cudzi postelovy zivot

  64. Pred minulými voľbami si voliči Sme rodina napríklad naštudovali v ich programe postavenie 25 tisíc bytov. Napriek naštudovaniu programu to akosi nepomohlo. Raz darmo, keď netrtkám, staviam byty. Zatiaľ som nepostavil ani jeden.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované