back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Havária pri Lidli v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Práve v týchto chvíľach došlo k dopravnej nehode pri nákupnom centre Lidl, pred križovatkou, v smere od Šintavy do centra Serede.

Na mieste už má byť polícia.

Zvýšte pozornosť pri prejazde týmto úsekom! Jazdite opatrne!

Za informáciu a foto ďakujeme čitateľovi Seredonline.

 

– – –

- Článok pokračuje pod reklamou -

AKTUALIZOVANÉ – 26.9.2023 – tlačová správa KR PZ Trnava

Policajti boli včera privolaní k zrážke dvoch áut na križovatke v meste Sereď. Vodič na aute Citroën pravdepodobne nedodržal dostatočnú vzdialenosť od auta Mitsubishi jazdiaceho pred ním a zozadu do neho narazil. Pri zrážke sa nikto nezranil. Policajti alkohol ani u jedného z vodičov nepotvrdili. Polícia vec eviduje ako škodovú udalosť.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Dnes rano, slepica za volantom z parkoviska pri lidli do lava, smer ku kostolu.
    Co myslite, vedela, ze auto z protismeru ma prednost?
    B je spravne- bola to puca.

  2. Dadka, by ste sa čudovali čo všetko je možné, aj keď poznáte predpisy.

    Komentarista, nie, nepozeral, keby Vás to zaujímalo, ale ak ste len chceli prezentovať svoje predsudky, tak nech sa páči.

  3. Sama som mala taký Citroën a nie mojou vinou bola havária okrem kapoty su nárazník a boky z plastu ak to bol len tukanec tak je to v pohode ak nosníky vydržali.tiez do mňa na tej istej križovatke som z protismeru nedostala prednosť.ta križovatka je celkovo zle riešená každú chvíľku je tam nejaká kolízia.

  4. Timea, ak niekto nevie, že napriek zelenej na semafore treba dať prednosť protiidúcim vozidlám, chyba nie je v križovatke.

  5. Nezastavila na zelenu ale na cervenu a v tom momente bol v nej citroen zo zadu . Akou rychlostou isiel a aku mal vzdialenost od nej ked ju dosliva posunul do krizovatky . Bola to primerana rychlost a dodrzana vzdialenost?

  6. Nezastavila na zelenu ale na cervenu a v tom momente bol v nej citroen zo zadu . Akou rychlostou isiel a aku mal vzdialenost od nej ked ju dosliva posunul do krizovatky . Bola to primerana rychlost a dodrzana vzdialenost?

  7. … panička z nevysvetliteľného dôvodu zastavila na zelenú , všetci ste tam boli , všetci všetko v tejto našej Seredi viete lepšie ako samotní účastníci…bodaj by ste všetci mali vždy šťastie v takejto situácii a dobrzdili ste, alebo ešte lepšie, prajem vám všetkým nech sa pred vami nachádza vždy vodič, čo vie čo robí, mimochodom to auto ju vôbec neposunulo do križovatky nárazom… ona jednoducho vošla do križovatky a tam zastavila na zelenú, a aj keď blikala, mala križovatku normálne prejsť, ako každý normálny vodič, nie tam dupnúť na brzdu, ale ako píšem vyššie, stalo sa čo sa stalo… nechápem len tieto múdre komentáre ľudí ,čo tam neboli, nevideli a hneď sa musia vyjadriť k tomu , čo sa ich ani netýka, poodsudzovať ľudí akí sú sprostí a nevedia predpisy, ale rovno riadiť vozidlá a pritom sa v takej situácii zajtra môžete ocitnúť vy… veľa šťastia milí komentujúci na cestách, nech máte v každé dopravnej situácia spolujazdcov ,čo nezmätkujú zbytočne 😉

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované