back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

V New Yorku symbolicky ožilo Československo

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

„Na galavečeri sme si spoločne s českým prezidentom Petrom Pavlom pripomenuli 30 rokov samostatnosti oboch našich republík a zároveň aj 30 rokov členstva Slovenska a Česka v OSN.

Bolo nám cťou privítať ďalšie hlavy štátov, významné osobnosti slovenskej a českej komunity v USA, ako aj priateľov našich krajín z Ameriky a Európy.

História prvej Československej republiky je úzko spätá s Amerikou. Práve tu má svoje korene formovanie našich demokratických tradícií. Dôkazom, je aj Bohemian National Hall, v ktorej sme sa stretli a ktorá je významným centrom českej a slovenskej kultúry v New Yorku už viac ako sto rokov.

Hoci sa naša cesta v jednom štáte skončila pred vyše 30 rokmi, neoslavovali sme rozchod, ale priateľstvo a spojenectvo. Som veľmi rada, že toto výročie sme spoločne mohli osláviť ako dva suverénne, demokratické a medzinárodne rešpektované štáty“.

Zuzana Čaputová, prezidentka SR

zdroj: FB/Zuzana Čaputová
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Hop ! Chybička se vloudila… omylom som stlačil „pridať komentár“
    Oni sa tam tej onej zapredanej tešili ? To je teda fajn ! Môžu sa z nej tešiť natrvalo. Nech si ju tam nechajú a basta !
    Slovensko si vydýchne !!!

  2. Nech tam neostáva treba zobrať povinnosť za nesprávne rozhodnutia ohľadne slovenského naroda Všetkým poslancom znížiť platy nech vidia ako sa žije A nie mať 15ooo€ platy Takýto ľudia nemôžu vládnuť Slovensku keď nevedia vyžiť z platu aké dávajú otrokom

  3. Anonym 14 47 vycúval som to včera kde bol Matelko Uhrik Danko a inseminator Nemáš tv žiješ v jaskyne

  4. Pre suhlas…., ty tupe hovado, ako sa bojuje za chudobu dochodcov? Hlavne, ze vies ako mas zavesit picu na plot. Ty sukin syn.

  5. Pre suhlas 21,05 nič si nerob z takých príspevkov ako napísal tento pomätenec 5:51. V hlave to má namiesto mozgu iba takú nahnedlú kašičku ktorá sa ľudovo nazýva sračka !

  6. Po komunistoch a demokratoch bude vláda lgbt Slovensko sa stane kráľovstvom, Šimečku zvolia za kráľa.

  7. Za touto dolarovou princeznou ani pes neštekne ako po Kiskovi. Môže vysedávať v teplární zo svojim kamošom a truchlit nad Ukrajinu. Jej ambasádori dobre vedia že by už neuspela tak ju idú upratať. A už pol roka sa formuje nový análny kolik

  8. Dajte na moje slová že o budúcom prezidentovi je už rozhodnuté. Sionisti zvolili toho tupého blbečka. Pardon Šimečka… Kiska a princezná sú proti nemu iba slabučký odvar…

    Možno že ho urobia premiérom,ktovie ? Mali by sa začať uzatvárať stávky. Jeho padnúť nenechajú,verte mi.

  9. Milý potrat morského ježa ! To viem aj ja že mňa sionisti nezvolili.nemám ich rád ! To si tak tupý že mi to musíš oznamovať ? Chuj s tebou !

  10. naši papaláši rozhadzujú peniaze, flákajú sa po svete, prežierajú sa ako prasce a naše deti trpia na nedostatok kvalitných liekov ….

  11. 12:08 nedostatkom liekov trpíš ty, ale má to riešenie, navštív psychiatra a ten ti ich predpíše. O tých tupých lúzroch, ktorí sa tu vyjadrujú iba oplzlosťami, škoda písať, v ich milovanom rusku by za také reči už dávno v tom lepšom prípade makali na Sibíri. Ale tu si dovolia zneužívať západnú slobodu.

  12. ty , ty mangalica, zapredala si tento národ, vlastizradná suk@, zhor za to v pekle aj s celou tou teplárenskou suitou, hnus, zle mi z nej keď ju vidím.

  13. Takze mozem zacat tvrdit, ze tvoja mama a dcera davaju pri milexe za drogy a tvoj foter prca malych chlapcov? Ved tomu sa hovori demokracia. Ci nie? Ty pucflekov lokaj zaostaly.
    A ktomu milovnikovi sionu – ty tupy kotny nacek. Len tolko.

  14. Ano dojde. V novembri bude schvaleny zakon, vdaka ktoremu ti zaklopu chlapci na dvere a ty pojdes na trojrocny vylet.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované