back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Exprezident RF Medvedev: „Apokalypsa sa blíži“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Vyhlásil ruský exprezident Dmitrij Medvedev s tým, že Rusko má právo vstúpiť do vojny s ktorýmkoľvek štátom NATO.

Podľa webu euronews.com, mal exprezident Medvedev použiť tieto biblické verše, ktoré boli vlastne aj bývalým sovietskym predstaviteľom.

Ako dôvod tohto vyhlásenia Medvedev uvádza, že nie je dôvod pochybovať o spoluúčasti Západu na vojne proti Rusku. Ide o zúfalé a scestné interpretovanie obrany Ruskou federáciou napadnutej Ukrajiny, ktorá podľa medzinárodného práva prirodzene právo na obranu má.

Treba pripomenúť iba nedávne vyjadrenia Medvedeva, že pobaltské štáty patria Rusku a na prítomnosť vojsk NATO v Poľsku reagoval slovami, že je „dočasne okupované“.

Je potrebné uvedomiť si, že napriek aktuálne nepravdepodobnosti naplnenia výhražok Ruskej federácie použitím akýchkoľvek prostriedkov proti Ukrajine či krajinám NATO, takéto vyjadrenie nemožno brať na ľahkú váhu.

Je viac ako pravdepodobné, že vedenie Ruskej federácie na čele s Vladimirom Putinom si prehru v nimi začatej vojne proti Ukrajine dovoliť nemôže nielen z medzinárodného hľadiska, ale dnes už aj vnútroštátneho pohľadu a vnímania Putinovej moci občanmi. Mobilizáciou množstva vlastných občanov a ich návratom v igelitových vakoch si Putin popularitu dlhodobo neudrží a tak sa môže stať, že v prípade výraznejších vojenských úspechov ukrajinskej armády pri oslobodzovaní vlastného územia, prípadne v ohrození anektovaného Krymu jeho späťvzatím Ukrajinou, Putin použije výrazne účinnejšie a strašnejšie zbrane na ukázanie vojenskej sily Ruskej federácie. Žiaľ následky takéhoto rozhodnutia by boli katastrofou nie len pre samotnú Ukrajinu, ale aj Ruskú federáciu a nepochybne pre celý svet.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To uz je taka alkoholicka tradicia v tom kurvystane na ktoru si zvykame. Dimonko si zas trosku viac ulial ako treba.

    Aj u nas bol taky krcmovy hrdina , volal sa Jan Slota. Ked si vypil perlil jeho povestne tanky ba Budapest 🙂

  2. Keby doslo k najhorsiemu a Rusi by neuvazene pouzili takticku jadrovu zbran, tak by im Cinania ukazali ze kto je panom…Putin to dobre vie, bol na to upozorneny.

  3. Aj ked si to banderovci prasivy zasluzia, rusi im tu laskavost neurobia, pomalicky to tam vyhladia a znicia aj arzenal zapadu…. a bude po jednom probleme vo svete, dalsie sa pomalicky otvaraju v afrike, ale tam si uz aj francuzi uvedomili, ze nieje cim bojovat, pekne sa sklada do seba

  4. Anonym 31. augusta 2023, 17:36 – Chapes co pises vobec? “Banderovci” si zasluzia aby Rusko vstupilo do vojny s ktorymkolvek statom NATO?

    Ide im to zjavne veeelmi pomalicky. Z 3 dnovej speci operacie uz maju 554 dnovu a koniec v nedohladne.

    A co povies na to, ze ruskych zbrani v rukach Ukrajiny je viac ako zapadnych? Ze vlastne Rusko chcelo demilitarizovat Ukrajinu a navlieklo im tam viac zbrani ako vobec kedy mali? Ak by si o tom chcel pochybovat, vyhlasil to Zenka Prigozin pred svojim pochodom samovrazdy.

  5. On je dezolat on tomu nechape co pise…

    Pospaja len par klucovych slov vo vete ako : Banderovci, Biden, Caputova, chemtrails, mimovladky .
    Lebo to videl u kolegu sustruznika na jeho FB profile

    A ma odpoved

  6. Do nich,banderovska chrapac,Zelenskeho obesia jak prasiveho psa,Zuza poleti na tryskaci na pohreb,bude sa plazit pri hrobe fasistu.

  7. meda beda zase popil 😀 to teda idem poslat zase nejake to euricko pre ukrajinu, kym este mozem 🙂

  8. Ked car Putin padne z tronu, Medvedev bude jeden z tych, co sa budu na neho tlacit. Tak musi ukazovat uz teraz, ze je tvrdas a vsetkym nalozi ak bude treba. Premyslena retorika.

  9. Zemiaky ošúpeme, ostrúhame na strúhadle alebo mixéri. K tomu pridáme, hladkú múku, trochu soli, 1 vajce a trochu vody, aby sa cesto lepšie potom hádzalo cez haluškár.
    Dáme si do hrnca vodu, s trochou soli, necháme zovrieť. Keď voda vrie, hádžeme do nej cez haluškár halušky. Občas premiešame.
    Keď halušky vyplávajú na povrch, cca 10 min, scedíme ich. Dáme do misky.
    Do halušiek vmiešame 450 g čerstvej májovej bryndze (neriedime ju). Opražíme slaninku, ozdobíme čerstvou pažítkou a zapíjame kyslým mliekom.

  10. Že ako sa rozvíjal ukrajinský nacionalizmus, stačí si to nájsť, som absolutne proti akejkoľvek vojne.

  11. Nie je vám ľúto 400 000 ľudí, ktorí už nikdy nezdvihnú svoj mobil??? Píšem o jednom z operátorov UA .. Kyivstar.ua A čo obete z druhej strany??? Koľko ich ešte svoj mobil nikdy nezodvihne? V záujme koho? Čím viac zbraní, tým viac obetí. Pre istotu napíšem, že za každým nezdvihnutým mobilom na fronte, je jeden ľudský život (minimálne), Koľko životov si táto vojna zoberie? Stojí to za politiku??? A pre tých, čo sa budú chcieť oháňať „rodnou hrudou“ a bránením si svojho územia poviem len toľko: Koľko z vás predalo v okolí developerom svoju ornú pôdu m2 za 4eur, aby ju následne po preklasifikovaní predávali m² za 60eur? Vrátane Ficových viníc, vrátane Bugárových pozemkov pri Nitre, vrátane Richtarovho pola pre Gála, pardon pre jeho ženu. Čo z toho majú ľudia, ktorí sa o tú zem roky starali?

  12. Kokroč 1. septembra 2023, 1:26 – to je velmi neobjektivna statistika. Poznam socky na Slovensku co maju behom roka 5-6 cisiel, ale to neznamena, ze 5-6 krat umreli.
    Mozu byt medzi tymi ludmi ti co odisli na zapad pred vojnou, ti co zmenili operatora lebo v ich oblasti znicili vysielac…

  13. pockaj ked zistis, ze ludia mozu mat aj viac simkariet a tak isto sa simkarty pouzivaju aj v ibej technike v ktorej su neaktivne pre hovory, to ani nehovorim o opustenych, ukradnutych simkach, toto je tak sprosta teoria, ze sa jej dokazu chytit len zaostali ludia… no je to smutne veru ze prasive rusko rozputalo vojnu a zapad dodava zbrane, aby sa ukrajina branila, miesto toho aby sa nechali pokojne vrazdit a obsadzovat… nech ti nejebe

  14. Vzdy tu napisen rovnaku otazku. O com by maji Ukrajinci vyjednavat s okupantmi? Ci im prenechaju 1/5 uzemia, alebo iba Krym im daruju, alebo o com teda?

  15. t/me/rezident_ua
    Ukrajina a NATO sa dohodli,že Ukrajina môže požiadať, ktorýkoľvek štát, kde sa nachádzajú Ukrajinci,ktorí sa rôznymi spôsobmi vyhli mobilizácii o ich navrátenie do Ukrajiny..

  16. 1. septembra 2023, 7:59
    Máš pravdu. Tiež sa divím, prečo Srbi netrvajú na vrátení Kosova a akým právom si tam amíci postavili druhú najväčšiu základňu v Európe.

  17. Vlado 1. septembra 2023, 10:58 – Vlado, netrep. Ako ze netrvaju? Uz zmenili ustavu podla ktorej maju Kosovo ako autonomny kraj s nazvom Kosovo a Metohija (Аутономна покрајина Косово и Метохија)??

  18. 1. septembra 2023, 11:42
    Autonómny kraj bez akejkoľvek kontroly. Dokonca je to protektorát OSN. Navyše s americkou základňou. A teraz má oprav ak sa mýlim, ani OSN ani žiadna iná krajina nemôže svojvoľne odtrhnuté územie vyhlásiť za republiku, či autonómiu. Krym neuznal de facto nik. Tak prečo aj EU aj OSN nútia čoraz viac krajín aby uznali Kosovo? Oni by mali v prvom rade trvať na vrátení územia k štátu. Nie je to tak trochu anarchia? Alebo zas a znova, ak dvaja robia to isté, nie je to to isté?

  19. Anonym 1. septembra 2023, 11:53 – neodvadzaj tu pozornost s OSN, EU a USA a drz sa tvrdenia Vlado 1. septembra 2023, 10:58, ze Srbi netrvaju na vrateni Kosova.
    Srbi maju stale v ustave Kosovo ako autonomny kraj s nazvom Kosovo a Metohija (Аутономна покрајина Косово и Метохија).

    Co sa tyka Krymu, tiez nie je pravda, ze ho neuznal nikto. Konkretne Rusko, Afganistan, Kuba, Nikaragua, Syria a Venezuela.

    Slovensko oficialne uznava Kosovo ako sucast Srbska, takze nie je pravda tvrdenie, ze EU a OSN nutia krajiny aby uznali Kosovo. Tak isto SR uznava Krym, Donbas a Luhansk za ukrajinske uzemia.

  20. Koho budete voliť aby bolo na slovensku lepšie a bez vojny? Progresívne slovensko? Ja mám vysokú školu a pracujem v taliansku snáď sa slovensko dotiahne bližšie na západ

  21. Anonym 2. septembra 2023, 8:10 – v prvom rade treba si sam pomoct a neocakavat pomoc od druhych, statu, zapadu, kohokolvek.

  22. Miloško , daj niečo o nelegálnych migrantoch vo veľkom Krtíši a o ich riešení európskym štýlom p. Ódora, či radšej nie, nehodí sa v tejto chvíli? . alebo je to HOAX ????

  23. v každom prípade ti prajem dobré ráno prebudenie po voľbách…. tak alebo onak, ale určite príde. A je úplne je jedno či bude ficko, alebo martinko

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované