back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vážne si myslíte, že v našej politike je všetko v poriadku?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Nie, zle položená otázka. Oprava: Vážne si myslíte, že všetci politici kandidujúci do ústavných funkcií sú mentálne úplne v poriadku a malú v hlavách upratané? A ste si istí, že všetky strany chcú v parlamente obhajovať verejný záujem?

Zdroj foto: FB

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A kto ich navrati? Ten umelo opálený Cernakov poskok, fašista a najnovšie doktorand na TUZVO? Nenechajte sa vysmiať, ide mu len a len o valov a moc. Takýto odroň , čo nemal problém pomáhať sprostemu vrahovi by predal Slovensko za misku šošovice, smutné na tomto celom je to, akú má náš národ krátku pamäť. Pred pár rokmi na SNP vešali v BB z okna čierne vlajky a dnes sedí v prvom rade s vyznamenaniami so Smerackou mafiou. A to všetko len preto lebo sa už vidí na nejakom ministerstve v teplom kresle a počíta koľko kšeftov by si mohol uliat. Verím tomu, že Slovenský národ je tak sprostý, že tento pajac naozaj bude vládnuť…. jedine pozitívum je to, že tak ako iné strany v minulosti ho nakoniec Fico so Smerom v spoločnej vláde zvalcuje tak, že o ňom už budeme počuť veľmi málo, ako dnes o Slotovi či Meciarovi.

  2. Stotožňujem sa s tým že veľa partizánov zbabelo utieklo a následne vďaka tomu
    boli vyvraždené celé dediny s obyčajními rodinami s deťmi.
    Či to bolo morálne nech si každý odpovie sám.
    Nie každý partizán bol morálne aj hrdina keď sa mal obetovať v prospech nevinných obyvateľov.

  3. Ked krcmova luza nema rada Caputovu len to dobre znamenie ze mame perfektnu a inteligentnuprezidentku. Aj v zahranicii nam ju zavidia

  4. Dobrý podvečer,
    ďakujem autorovi článku za jeho pozornosť a prenesenie stanoviska oného reprezentanta tohto hnutia / Republika / sem na stránky týchto novín. Názov článku je síce veľmi obšírny, ale vzhľadom na jeho obsah zásadný. Ak mám / a ja chcem / hodnotiť stanovisko oného reprezentanta tohto hnutia musím /musíme / počkať / vzhľadom na dnešné šírenie čohokoľvek na internete / na stanovisko predsedu Republiky Ing. Milana Uhríka , PhD k tomuto článku. Požiadal som ho teraz , aby sa tu verejne vyjadril. Uvidíme a posúdime odkiaľ vietor fúka a ktorým smerom.

  5. Vzhladom k tomu, ze Uhrik nie je historik ako sam poznamenal, tak by som odpoved od neho necakal. Skor by som od neho ocakaval, ze zas vyblve nejaky blud.

  6. pre Anonym 29. augusta 2023, 16:54

    Si typický predstaviteľ ačohentizmu, hoci to vy neomylní zvyknete vyčítať tzv. dezolátom. Tak za prvé – ak poviem, že Šimečka zruší aj posledné zvyšky samostatnosti SR, tak iba zdôrazňujem to, čím sa on sám netají. To však neznamená, že som volič Republiky a toho opáleného blbečka. Tu si presne ukázal tvoj ačohentizmus. Podľa teba je asi Šimečka v poriadku, ale čo henten opálený? Presne to si naznačil. Máš pociť, že v nasledujúcich voľbách kadidujú iba PS a Republiky? Poviem ti novinku, tých strán je našťastie viac.

  7. Článok je o Republike a Sujovi a ty sem tahas PS a Šimečku a potom sa rozčuľuje s že je to acohentizmus keď píšem k Sujovi? Inak všetko v poriadku?
    A teda keď ty tvrdíš že Šimečka sa netají tým, že pripraví SR aj o zvyšky štátnosti, tak prosím uved zdroj kde to povedal a napísal.

  8. K Anonym 29. augusta 2023, 21:42
    No veľmi dobre. Teším sa úprimne, ak sa niekto konečne ozve v prospech nás – gastarbeiterov západnej Európy / Slovákov /. Ale reč je o inom. Základy štátnosti / SNP/ tu nebudú popierať žiadny fašisti. Bodka a výzva na súboj kordov. Jasné!

  9. Ak z tohto vyplýva strata „samostatnosti“ tak by si mal preskúmať svoje kognitívne schopnosti. Mimochodom, prečo ten Simeckov prejav je zostrihaný a fašista a prevracac kabátov Ihrísk nie je? Lebo je to jeho propagačné video.
    Nevidím nič zle na tom, že ak si EU, legitímne zvolí, že nejaký štát má byť potrestaný, povedzme zastavením fondov, tak to má byť vykonateľné. Bachorky Ihriská o Tom že budú platiť ale nedostanú nič späť, si samozrejme hlúposť – aj keby krajina nedostala z EU ani cent, ďalšie benefity spojené s členstvom (ktoré sú ťažšie merateľné) ostávajú. Veď koniec koncov spýtajte sa vo VB ako im Brexit „pomohol“.
    A práve v tomto je aj podstata toho rozuzlenia, ak sa poliakom, madarom alebo slovákom v EU nepáči môžu vystúpiť. Pridať sa do nejakého spolku, očakávať len benefity a nebrať žiadnu zodpovednosť či povinnosti to je také….

  10. Vladolf dnes nezobral lieky predpisane psychiatrom,je to hadanka pre odbornikov,zrejme neliecitelny pripad.idiotizmus najvyssej formy.

  11. Anonym 29. augusta 2023, 22:05
    Ďakujem pekne za reakciu. Ja sa snažím predovšetkým o obhájenie minulosti, ako koreňov súčasnosti. Teda neriešim prejav toho, či oného ,,politika,, veľmi dobre plateného papagája, čo kvákoče často úplné nezmysly. Teda hovorím o tom, že SNP si fašisti prispôsobujú na svoj obraz. No a to je všetko. Ak bude téma tu na napríklad hlas politikov pred voľbami 2023 môžme debatovať.

  12. Mne je jedno čo hovorí Uhrik, beriem to ako frázy. Ale aj zostrihané video Šimečku má svoju výpovednú hodnotu, nič nie je vytrhnuté z kontextu. Ak máš teda rovnaký názor ako on, neberiem ti ho. Ale potom naozaj EU bude fungovať ako kedysi u nás totalita. No nič moc.

  13. Prepáč máš to pomýlené, keď voľakedy u nás bola totalita a Dubcek chcel zmeny tak prebehla akcia Dunaj, vojenská cizma akékoľvek zmeny udupala na desaťročia a nastala tvrdá normalizácia.
    Ako sme boli svedkami pri Brexite, kľudne môže krajina z EU vystúpiť. Nebude jej v tom brániť nik. Alebo si nebodaj videl EU jednotky napochodovane v Londýne ako odvážajú Johnsona do Bruselu na „rokovania“?
    Problémom, ktorý ti nazývaná stratou štátnosti, je skôr to že napr. také Maďarsko, kúsok po kúsku meniace sa na autoritatívny režim, je stále súčasťou EU. Orbán doma do EU šije pri každej príležitosti, aká to je zlá.organizacia a neviem čo. Ale peniaze z fondov a všetky výdobytky únie využíva naplno, ja tomu hovorím pokrytectvo. Ani tebe by sa nepáčilo keby ťa niekto všade pred druhými osieral a do očí by pri tebe naťahoval ruku nech mu dáš peniaze …
    Reči o totalite sú obyčajná propaganda a populizmus, ktorý sa presne hodí k stranám ako Republika, Smer, Hlas, SNS a podobné. Nemajú žiadnu šajnu o tom ako fungovať bez EU ale budú „tvrdo“ proti nej bojovať. Pokiaľ nebudú pri moci aby vydojili dotácie pre svojich….

  14. Anonym 23:21,klameš,len sa tak prasi.!!!!Smer,Hlas SNS,pri každej príležitosti vyhlasujú,že sa hlásia,k EU a k NATO.Rozdiel je v Tom,že sú proti povinným kvótam,že sú za právo veta,a zbrojenie maximálne 2procent z HDP.To je všetko,takže neklamte ľudí.A,čo sa týka Maďarska,alebo máme demokraciu,alebo nemáme,52procent dosiahla Orbanova strana vo voľbách,tak zrejme to robia dobre,pre Maďarov.

  15. Anonym 30. augusta 2023, 11:05….takže namiesto toho aby si obchodoval a spolupracoval s okolitými štátmi v EU je radšej lepšie spolupracovať s krajinami vzdialenými cez pol sveta, ktoré si všetko vďaka extra lacnej pracovnej sile dokážu vyrobiť pri nižších nákladoch….namiesto toho aby si naše výrobky vozil do ČR, Polska, Nemecka ich budeš voziť do Brazílie, Jar či ich dumpovať do Indie a Číny….to znie ako „super“ nápad….

  16. Naši dedovia sa musia v hroboch obracať, kam sme ich odkaz z SNP dnes dostali. Fico, nacek Suja, aj veľa ľudí vo Zvolene sa môžu hanbiť!!! Za toto bojovali naši predkovia?

  17. Ratafak,ty prezentuje s svoje názory,ako fakta.To je všetko.Si teda šikovný,ale propagandista,a tým sa líšis od ľudí,ktorým záleží na Slovensku.Takze podľa teba nezalovali Slovensko lebo súhlasil smerohlas s povinnými kvótami.Cista LOZ!A tak to vyzerá u teba so všetkým,niečo zmenis,niekedy povieš polopravdy,atď,Ty by si sa nestratil ani v 50 rokoch u komunistov

  18. Zase ty propagandista z 50 rokov?… X krát som ťa vyzval aby som napísal v čom klamem, opravil ma, napísal ako to je..ja sa kľudne môžem aj mýliť…nikdy to nespravis a namiesto toho ma radšej onalepkujes, namiesto obsahu sa radšej venujes prispievatelovi….to ti ide dobre, v tých 50 rokoch na ktore stale spominas z teba režim musel mat určite radosť…

  19. Ratafak,veď som ti jasne napísal,že kde klameš a kde zavádzas.Co chces ešte.Mudroval si a hľadal si príčinu prečo nezažalovali Slovensko.Pritom každý vie,že kto vetoval povinné kvòty.A ešte máš tu drzosť,že dáš tam nejaký článok z internetu.Tak kto tu zavádza.

  20. Vetovali ich vetovali všetky štáty V4, to bol rok 2015…, ako to že v roku 2017 EU podáva žalobu na ČR, Maďarsko a Poľsko za neplnenie povinností ohľadne relokacneho mechanizmu ale už nie na Slovensko?…to prečo nepodali žalobu aj na Slovensko si nikde nevysvetlil…

    „Európska komisia vo štvrtok v spore okolo prerozdeľovania utečencov rozhodla podať žalobu na Súdnom dvore EÚ na Českú republiku, Maďarsko a Poľsko.

    „Snažil som sa veľmi presvedčiť tri členské štáty…, aby aspoň trochu preukázali solidaritu,“ uviedol pred novinármi eurokomisár zodpovedný za migráciu Dimitris Avramopoulos. Dodal, že „bohužiaľ“ sa mu to nepodarilo, a vyjadril ľútosť, že exekutíva Európskej únie musí prikročiť k ďalšiemu kroku, a tým je podanie žaloby na Súdny dvor Európskej únie.“

  21. Prezidentka sa zachovala presne ako zbabebelec. Ak by sa tak ako ona zachovali vojaci povstaleckej armády nebolo by čo oslavovať. Keď sa prezidentka boji povedať pár slov občanom tak oslavuje Hitlera.

  22. Anonym 30. augusta 2023, 13:42…už x krát sa stalo že si ma krivo obvinil zo lži či nejakej propagandy…vždy sa ukázalo že je za tým nedostatok tvojich znalostí…nemáš niekedy taku nutkavu, gentlmansku potrebu sa za to ospravedlniť?…ak nie tak aspoň do budúcna sa vyvarovať unahlenych obviňovaní a nalepkovani?..nerozmýšľal si nad tým?

  23. Čas pokročil a môžem dokončiť svoj postreh k článočku /Vážne si myslíte, že v našej politike je všetko v poriadku? / Naschvál som skopíroval názov, aby bolo jasné o čo tu ide.
    Na druhý deň, po mojom vstupe tu som aktívne začal sliediť o čo autorovi sporného vyhlásenia išlo / Tomáš Špaček -Republika/. Mal som už pripravené všakovaké scenáre od právnych postupov až po ani neviem čo. Priateľ Erik ma však jasne pribrzdil, keď mi povedal, aby som sa pozrel na dátum uverejnenia článku. A skoro som odpadol. Článok Tomáša Špačka bol starý 3 roky! Bol som veľmi neopatrný, nakoľko som si myslel, že sa jedná o rok 2023. Samozrejme iné pokračovanie a to v dni a mesiaci jasne hovorilo aj o obsahu teda – 29.august SNP. Napísal som teda vedeniu Republiky, ale aj Smeru , aby sa do 24 hodín tu vyjadrili k článku. Nebolo nič. Skoro. Ešte musím pripomenúť, že som napísal cez ten fejsbúk aj pánovi Tomášovi Špačkovi – autorovi predmetného článku. Veľmi by ste sa čudovali, ale sledovanosť jeho stránky za asi 4 minúty bola 114 pozretí. Potom ma fejsbúk zablokoval a ostalo ticho. Dnes sa mi pán Špaček ozval a mnohé sa snažil objasniť. Nuž, ale to už je jeho parketa a ja tu nie som jeho hovorca. Pochopil som opäť, že dôležité veci musím riadne načítať a nenechávať sa uniesť čímkoľvek.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované