back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Výzva pre záujemcov pre prácu v redakčnej rade Seredských noviniek

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Karol Andrášik, Správa majetku Sereď, s r.o., konateľ /  Vydavateľ Seredských noviniek Správa majetku Sereď, spol. s r.o. Námestie republiky 1176/10, 92601 Sereď, IČO: 46439773 vyzýva záujemcov obsadiť uvoľnené miesta v Redakčnej rade tlačeného periodika Seredské novinky.

Kvalifikačným predpokladom na funkciu člena redakčnej rady je ukončené minimálne vysokoškolské vzdelanie I. stupňa v odbore žurnalistika alebo úplné stredoškolské vzdelanie a najmenej dvojročné skúsenosti v mediálnej oblasti.

Záujemcovia o prácu v redakčnej rade môžu svoje žiadosti spolu s dokladom o najvyššom dosiahnutom vzdelaní, profesijným životopisom a motivačným listom doručiť na Podateľňu mestského úradu Sereď na prvom kontakte alebo mailom na seredskenovinky@sered.sk a súčasne na sms.konatel@gmail.com najneskôr do 5. 9. 2023 do 12.00 hod.

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Tak vyhadzujeme peniaze za seredske novinky, ale chodníky sú katastrofa. Doteraz to robili skoro zadarmo a zrazu ideme robiť zo SN asi celoštátny denník. Asi pani poslankyni manžel nemá prácu a nestačila jej dotácia za festival.

  2. A čo Seredské povrchy, pán Sabo?
    Tento projekt vznikol v roku 2019 s cieľom upozorňovať na nedostatky mestskej infraštruktúry Serede.
    Na jeden strane má mesto obrovské príjmy z jedného z najväčších priemyselných parkov na Slovensku, pýši sa nezadĺženosťou, futbalovým mužstvom v najvyššej Slovenskej súťaži a chystá miliónové investície do futbalového štadióna pre pár desiatok futbalových fanúšikov.
    Na strane druhej tu máme ulice v alarmujúcom stave, nové námestie prerastajúce burinou, či absolútnu absenciu cyklochodníkov.
    Verím, že sa nám spoločnými silami podarí motivovať vedenie mesta k úpravám, ktoré spríjemnia život všetkým obyvateľom.
    Bude tento ambiciózny projekt pokračovať?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované