back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Po akčnej naháňačke vodič vyskočil z idúceho auta – autentické video

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Policajti PMJ v sobotu spacifikovali nebezpečného vodiča. Počas jeho šialenej jazdy viackrát ohrozil ostatných vodičov.

Priamo v centre Trnavy chcela policajná hliadka, uprostred dňa, zastaviť muža na aute VW Golf. Vodič sa však dal na útek a nezastavil ani na viaceré výzvy.

Počas celej doby nebezpečne kľučkoval medzi autami a jazdil v protismere.
Z ulice Šrobárova prešiel vysokou rýchlosťou cez križovatku na červenú a ďalej pokračoval smerom na Kamenný mlyn. Za obcou Biely Kostol odbočil doľava na obec Ružindol. Po chvíli zišiel vpravo na poľnú cestu, kde po opakovaných výzvach na zastavenie nakoniec vyskočil z idúceho auta do poľa a rozbehol sa preč.
Policajti ho ale po pár metroch rýchlo dobehli. 21 ročný muž kládol aktívny odpor a bol agresívny. Policajti ho preto museli spacifikovať a nasadiť mu služobné putá.

ŠOFÉROVAL NAPRIEK 3 ZÁKAZOM

Dopravní policajti mladíka, ktorému súd už 3 krát uložil zákaz činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlá, opäť obvinili z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. V zmysle zákona mu tak môže hroziť trest odňatia slobody až na 2 roky. Muž je riešený v tzv. superrýchlom konaní a do rozhodnutia súdu zostáva v policajnej cele.

Policajti PMJ tak tento víkend „prevetrali“ nové policajné BMW. Ostrou skúškou prešlo na výbornú.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Mali ho pri zákroku zastreliť a bol by pokoj. Agresívny, kládol odpor, 3x zákaz činnosti, načo taký primitív žije?

  2. Anonym.., súhlas. Pri týchto zákrokoch nenahánať, nestrielať po gumách, ale rovno po vodičovi.
    Iba zbytočne rizkujú životy a zdravie tých naokolo..
    Dva, tri takéto exemplárne tresty a ďalší by si už rozmysleli, či to skúsia. A viniť policajta, že trafil niekoho v aute?
    Zodpovednosť ide na vrub vodiča! Rovnako on môže počas unikania zraziť ľudí, či čelne zrušiť niekoho oproti.. A zas by to bolo rečí, že keby ho nenahánali, tak by sa nič nestalo. A znovu a znovu by zas všetci mohli porušovať zákony, lebo policia nič nemôže.

  3. Primitivizmus,, už ón si myslel, že na takom veľkom placi ako je poľe, že tu vyskocim… A tadeto stu nafetovanu hlavu budem utekať,… A stratím sa im ako Bolt… A zmiznem im a večer môžem zas v garazi fetuvat,, imbecil soplavy

  4. Primitivizmus,, už ón si myslel, že na takom veľkom placi ako je poľe, že tu vyskocim… A tadeto stu nafetovanu hlavu budem utekať,… A stratím sa im ako Bolt… A zmiznem im a večer môžem zas v garazi fetuvat,, imbecil soplavy

  5. Vy vyfenovaný haluzáry. Všetko všade musíte komentovať?Co vás je do toho kto kde s kým a aký je????Starajte sa už konečne o svoje polovičky ak nejaké máte.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované