back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Len 12 ročného chlapca mala zbiť skupinka tínedžerov. Polícia sa bitkami intenzívne zaoberá

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Polícia intenzívne rieši incident medzi mladými ľuďmi v meste Hlohovec, po ktorom sa na sociálnej sieti začal šíriť príspevok o dobitom chlapcovi.

UDALOSŤ RIEŠIME AKO VÝTRŽNÍCTVO

Hlohovskí policajti prijali trestné oznámenie 12 ročného chlapca za prítomnosti jeho matky, ktorého mala zbiť skupina tínedžerov.

Incident medzi mladíkmi polícia preveruje v súvislosti s trestným činom výtržníctva. V súčasnosti policajti vykonávajú prvotné úkony a pracujú na stotožnení všetkých zúčastnených osôb. Zároveň preverujú všetky informácie o prípadnej spojitosti aktérov incidentu aj s predchádzajúcimi bitkami v Hlohovci.

Policajti posilnili v uliciach mesta Hlohovec výkon služby a vo zvýšenej miere monitorujú oblasti, kde sa koncentruje miestna mládež. Pri riešení problému spolupracujeme aj s Úradom práce, sociálnych vecí a rodiny a Mestskou políciou Hlohovec.

MLADÍ BITKÁRI POZOR

- Článok pokračuje pod reklamou -

V súvislosti s konaním mladistvých osôb upozorňujeme, že za svoje konanie sú dovŕšením 14.roku života trestno-právne zodpovedné osoby.

To znamená, že aj mladistvé osoby je možné za protiprávne konanie odsúdiť a uložiť im primeraný trest.

Mladistvému podľa Trestného zákona možno uložiť tieto tresty:
▪️trest povinnej práce,
▪️peňažný trest,
▪️trest prepadnutia veci,
▪️trest zákazu činnosti,
▪️trest vyhostenia,
▪️trest odňatia slobody.

Okrem toho už nebudú mať čistý register trestov, čo v prípade úmyselných trestných činov násilnej povahy môže mať zásadný vplyv na ich budúci život, napr. aj pri výbere povolania.

Foto zdroj: internet

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Človek aby sa bál chodiť aj von. Nie už len večer ale aj za bieleho svetla. Neskutočné aký psychopati sa tu nachádzajú. Česť výnimkám, čo sa snažia pomáhať a robiť dobré veci. Ale nechápem rodičov čo nechávajú do noci tie soplave deti behať po vonku. Čoraz viac vidím 12 13 ročné deti napité pod obraz boží. Bohužiaľ je to obraz spoločnosti. PS: Dúfam že chalan sa z toho čoskoro dostane. Prajem skoré uzdravenie.

  2. Čo sa rozčulujete? Veď toto ste predsa chceli. Demokracia, liberalizmus, amérika, tak to tu máte. Se vším všudy. Nikto nič nemusí, všetci majú iba práva, o povinnosti ani cek, rodičia od rána do večera v robote, na deti nie je čas. Kadejaký influencer a youtuber je pre nich viac ako rodič, príklady hodné nasledovania v dnešnej dobe mimo rodičov žiadne, hobby nijaké, v škole na nich učiteľ nesmie ani hlas zvýšiť. O nejakej výchovnej facke ani nehovorím, to by ho asi rovno brala NAKA a policajti to isté. Keby ich hneď prichytili pri čine tak sa nič nestane. Ale teraz sme humánny, demokratický a liberálny, takže môžu kludne pokračovať ďalej. Koľko bolo už za posledné 2 roky pod. prípadov? A dopadli ako? Vyriešili sa? Nie, chvíľku sa obkecávalo, rozmazávalo v médiách a potom ostalo ticho.

  3. Rozmýšľam koho si vynechal že za to môže, aha už viem. Komunistov, Matovica, Sorosa, cirkev (vyber si ktorú chceš), mimozemské sily…

  4. 19:28 keby si nemal tú demokraciu na ktorú tu prdíš, tak by si sem tie tvoje depresívne drísty nemohol napísať. Aj ty máš pravdepodobne iba právo a to právo napísať si slobodne čo chceš. Za komoušou by si držal hubu!

  5. Tom 21. augusta 2023, 19:36
    Veď len pravdu napísal. Nikto od teba nechce aby si to pochopil ale v minulosti by si niečo takéto fešáci nedovolili. A ak, tak iba 2x, prvý a posledný.

  6. A to si ho nemal kto zastat????okoloidúci si urcite len nakrucali ako ho mordujú ako to byva zvykom na sk

  7. Keby to bol môj syn ktorého by zbili, veľmi by som si vyčítal že som si nevšimol s akou partiou (v ktorej si ho nikto nezastal ked ho viacerí lincovali) sa moj syn stýka…
    Keby bol môj syn ten čo ho s ostatnými bil, išiel by na letnú brigádu a do centu by dával výplatu tomu chalanovi.
    Ak by ho nebil ale sa ho nijako nezastal, bol by som z neho veľmi sklamaný a určite by som to riešil s nim.
    Co tým chcem povedať? Nikdy to neni o dobe ale o ľuďoch a v tomto prípade o rodičoch.

  8. To maju stych je.nutych videji z netu…a bude to len horsie.Aj mi sme sa ako decka tlkly je to uplne normalne ale nie takto…kopat chlapca na zemy…zasranom vybavit brigadu kde sa dobre narobia a peniaze z nej dat poskodenemu.Toto by som spravil keby bol madzi tyma zasranmy moj syn

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované