back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Váhovce slávili DEŇ OBCE. Súčasťou bolo aj slávnostné kladenie vencov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V piatok 18. a sobotu 19. augusta 2023  Váhovce slávili Deň obce. Dvojdenný program bol vyskladaný z programu rôzneho žánru. Od súťaže vo varení gulášu, koncertov, atrakcií pre deti, predajných stánkov až po svätú omšu.

Súčasťou bolo aj slávnostné kladenie vencov, z ktorého prinášame fotoreportáž.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Áno, môže sa ti to splniť, bude stáť na námestí v Seredi a napíšu tam aj tvoje meno: Anonym a Občan zo Serede.
    Front he blízko!

  2. Hlavne ze spinave ukrajinske vlajky na kazdom kusku nikomu nevadili a ani napisy.Madary maju aspon rozum a neokradaju slovensko.

  3. Oni neokrádajú, oni rovno skupujú všetky kultúrne pamiatky na Slovensku, hádaj prečo asi, ty jednobunkovec

  4. Madari maju rozum??Stupnujuce sa provokacie zo strany madarskych politikov a tzv.“madarov“ na Slovensku v case kedy stale hrozi vznik globalneho konfliktu su skor prejavom primitivity ako rozumu..

  5. Ty obcan zo serede , primitiv šovinisticky , ten pomnik tam stoji a bude tam stat este velmi dlho!taketo myslienky si strc do svojej primitivnej zadnice ty zaostala opica , a plati to aj pre ostatnych co tu komentuju antimadarskym tonom , kupuju ich preto lebo vasa krajinka sa o ne nestara , a vedia preco. Tieto vase “zburat” myslienky su len dokazom ze v hlave mate nasrate a poriadne. Dajte si facky

  6. Jedini primitivi so sovinistickymi nazormi su tu madari..Madarsko s Orbanom treba nejakym spôsobom izolovat a sankcionovat za nazory spojene s Ruskom a aj za nazory k madarskym mensinam v okolitych krajinach..

  7. Xxx píšeš “ vaša krajinka“. Tvoja nie? Tu si sa narodil, celý život tu žiješ a nie je to tvoja krajina??? Či tvoj šéf je Viktor?

  8. Občan Serede ked začneš platit vysoké ceny za energie sa spamatáš a dáš Orbánovi za pravdu.Treba začat rokovat o mieri.

  9. Anonym 22. augusta 2023, 14:46 – tak ako zo zrusenym “lacnym” palivom, zastropovanymi cenami zakladnych potravin na rok a pol, inflaciou za jun 20,1%? Diky, taku pravdu nech si nechaju v Madarsku

  10. Anonym- ano pisem vasa krajinka “vymyslena” ….. a ano ja som sa tu narodil a je to moj domov, a slovesnko to nie je 🙂 tuto krasnu krajinu ste dostali ako darcek od vrahov a bastardov. Hülyegyerek

  11. Ty primitív mongolský,vy huni patríte do mongolských stepí,čiže tam odkial ste vtrhli do európy medzi slovanské národy. Na tých malých hunatých poníkoch.😁 odkedy ste tu robíte len problémy a zlobu. Tahajte naspät do ázie.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované