back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Piaty Športový štvrtok poteší volejbalistov! Príďte do kempingu, 24. augusta

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď  / 18. AUG 2023 /  Piaty Športový štvrtok pre mládež v Seredi sa uskutoční 24. augusta od 16.00 hod. v kempingu. Tematicky bude tentokrát zameraný na volejbal. 

Program obohatia najlepší seredskí volejbalisti, ktorí sa niekoľkokrát týždenne stretávajú v kempingu a cibria si svoje natrénované zručnosti. „Radi zasvätíme do pravidiel volejbalu návštevníkov Športového štvrtka a budeme im venovať našu pozornosť. Predvedieme exhibíciu, predstavíme naše finty a skúsenosti s touto hrou a potešíme sa, ak pri tej príležitosti oslovíme seredskú mládež, ktorá môže rozšíriť naše športové rady. Tešíme sa na účastníkov!,“ pozýva na piaty Športový štvrtok Jakub Bernátek z OZ  Klub volejbalu Sereď.

Mladí sa môžu tradične tešiť aj na ďalšie zaujímavé športy ako frisbee, futbal, basketbal či bedminton a rodiny s deťmi na animátorky, ktoré pripravia súťaže pre tých najmenších účastníkov. Augustové popoludnie naplní aj hudba a najmä príležitosť stretnúť sa a zoznámiť s ďalšími mladými ľuďmi z nášho mesta.

Športové štvrtky sú organizované koordinátorom práce s mládežou mesta Sereď a v spolupráci so ZŠ J. Fándlyho Sereď, ktorá poskytuje športové náčinie práve pre túto príležitosť. Vstup je voľný.

 

Prečo vznikli Športové štvrtky?

- Článok pokračuje pod reklamou -

Mesto Sereď sa chce venovať dlhodobému rozvoju práce s mládežou. Jedným z krokov podpory mladých je vytvorenie pravidelného podujatia, ktoré dostali názov Športové štvrtky. Každý štvrtok do konca septembra majú mladí v našom meste možnosť tráviť svoj voľný čas zmysluplne a pod záštitou mesta. Vo štvrtky od 16:00 hod. je príležitosť sa neformálne stretnúť, rekreačne si zašportovať a spoznať nových mladých ľudí. Podujatia sa konajú vždy na inom verejnom športovisku mesta Sereď.

Pozrite si harmonogram Športových štvrtkov na september 2023.

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované