back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Tragická nehoda na diaľnici D2. Zranenému dieťaťu nikto nezastavil

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Vyšetrovanie dopravnej nehody na diaľnici D2 si prevzala vyšetrovateľka zo Senice a začala vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti, s následkom ťažkej ujmy.

Nehoda sa stala dnes, krátko po 07:00 h ráno, len niekoľko stoviek metrov pred výjazdom na obec Kúty, v smere do Českej republiky. Vodič auta Audi A4 mal z doposiaľ nezistených príčin zozadu naraziť do pred ním idúceho kamiónu. Náraz bol taký silný, že auto odhodilo cez zvodidlá mimo cestu do priekopy.

Pri nehode utrpel zranenia nielen vodič, ale aj jeho spolujazdkyňa a 3 malé deti. 48 ročný muž žiaľ svojim zraneniam na mieste podľahol. Záchranári urýchlene previezli všetky zranené osoby do nemocnice.

Policajti museli diaľnicu v smere do Českej republiky, z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov, na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavrieť.

Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

OKREM KAMIONISTU NIKTO NEPOMOHOL

- Článok pokračuje pod reklamou -

Vodič kamiónu ihneď po náraze zalarmoval všetky záchranné zložky. Ani jeden z okoloidúcich vodičov nezastavil ani iným spôsobom nepomohol, a to ani vtedy, keď na kraji cesty čakalo na pomoc jedno so zranených detí.

Upozorňujeme vodičov, aby jazdili opatrne a plne sa venovali vedeniu vozidla. Sledujte okolie a nebuďte ľahostajní voči iným účastníkom premávky. Raz sa môže stať aj vám, že sa ocitnete v núdzi a budete vďačný za každú pomoc.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Retardovani všetci ktorý išli týmto úsekom v čase nehody prajem vám len to iste aby sa vám stalo všetkým ktorý nezastavili keď videli dieťa na ceste toto sa nedá prehliadnuť. Kamionista veľká poklona

  2. Asi dva mesiace dozadu bola nehoda na r1 pri Vlckovciach, zevraj jelen podbehol pod dve auta, na oboch totalna skoda, osvetlenie na nich teda nefungovalo, nechal som tam svoje auto osvetlene na blikackach a svetlach aby boli vidiet do prichodu policie prekazky. V noci cca o 22 30 tusim. Nikto, podotykam nikto nezastavil okrem mna, po asi polhodine jeden motorkar, najzranitelnejsi ucastnik… Ludia su svine. Co viac dodat. Kazdy sa ponahla…

  3. Tak ja to uz ozaj tiež nechapem.sak ako nahle vidim,ze je niečo zle niečo nie je v poriadku idem a poskytnem tim ľuďom prvu pomoc.akože ľudia su taky sprostý myslia len na seba alebo čo to je vlastne boja sa niečoho. Ozaj kde to žijem?sa pytam seba.spamatajte sa ľudkovia. Kazdemu sa to môže stat.je mi luto tych detí

  4. Každý to berie tak, že zastaví ten druhý. Ľudia sa furt ponáhľajú, kašľať na tých, ktorým treba pomôcť. Svine.

  5. Minule ste tu nadavali na ucastnikov nehody, ktori v noci svetlami mobilov upozornovali na prekazku na dialnici.a teraz, o 7 rannej v najvacsej premavke byvsetci mali zastavit a motat sa na ceste a davat pomoc. ????

  6. …je to smutné ako sa chovajú ľudia…sama arogancia,závisť,skodoradost…som človek,čo už niečo pamätá. Keď to porovnávam trebárs po desaťročiach, tak všetko bude za chvilu uplne…(ako hovoril Landovsky v Čiernych Baronoch)…………….V RICI !!!

  7. Každému kto projel bez povšimnutia okolo dieťaťa pri ceste prajem zažiť takovou situaci.Nejvic mne mrzí, že jsou nekteri lhostejni vůči druhým a nedokážou pomôcť.

  8. „z doposiaľ nezistených príčin zozadu naraziť do pred ním idúceho kamiónu“ určite sa nelepil na ten kamión a dodržiaval odstup. Takýchto nominantov na Darwinovu cenu tam jazdí denne veľa a to čo sa mu stalo si pravdepodobne spôsobil sám. Ostatných v aute je mi veľmi ľúto a je nepochopiteľné že nikto nezastavil.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované