back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zradný zostatkový alkohol. Viete ako dlho zostáva v tele?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezídium PZ SR |MM| Nie, toto nepokúšaj. Buď si daj pivo, alebo choď autom. Správna je iba jedna voľba, nie dve naraz.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Vôbec nie som za alkohol za volantom. A preto som si kúpil značkový alkoholtester. Veru stál aj skoro celý mesačný plat. No, ale iné chcem písať. Je niečo iné ak / hovorím podľa seba / fúkam u policajta a niečo iné je , ak idem na odber krvi. Tie hodnoty , čo tu ukazujú vôbec nie sú reálne pokiaľ fúkam policajtovi do alkoholtesteru. Sú podstatne kratšie. A u profíkov , je spaľovanie ešte rýchlejšie. Chcem týmto tu iba odporučiť, že jazda s alkoholom v krvi sa naozaj nevypláca / drogy radšej vôbec nespomínam, to už je za 15. čiarou/. A ešte spomienka na Coronu. Nik z kompetentných / vždy riešim takéto veci úplne hore / mi vtedy nedokázal objasniť, či môžem dostať Coronu, ak fúkam po x tom prikázancovi policajtov. Vtedy by som bol radšej išiel na odber krvi, lenže tam už zas všetko bolo nakazené. A vlastne, ani von sa nedalo , iba v noci, lebo Corona vtedy tvrdo spala.

  2. Minule za mnou prišiel majster s nekalibrovanym testerom…som ho poslal kade ľahšie

  3. Zostatkovy alkohol by sa vôbec nemal brať do úvahy treba trestať tých , ktorí pili pred jazdou,alebo počas nej v dnešnej uponáhľanej dobe keď v tomto kapitalistickom zriadení musíte robiť od nevidím do nevidím, sviatok nesviatok , sobota nedeľa si nemáte ani kedy sadnúť s priateľmi a keď sa vám to po práci podarí niečo popijete a ráno o 6.00 musíte ísť do práce so strachom, že čo to nafukate tak ďakujem pekne 0,5 promile by som kľudne povolil tak keď už nemáme platy ako západ tak nech máme aspoň čo to z ich výhod .

  4. Erich 16. augusta 2023, 8:06 – nestiham sa divit nazoru, kedy by jedinec kludne v praci alebo za volantom povolil 0,5%o alkoholu.

    To vazne nedokazete uspech oslavit inak, ako alkoholom?

  5. Prečo každý porovná platy s tým zlým západom a kapitalisti? Však ich porovnaj napr s takým ruskom,ktoré ho koľkí Slováci obľubujú…a keď je nízky plat,postav sa na svoje a začni niečo robiť ty,zamestnaj pár ľudí a daj im aj 3000 plat…nielen PLAKAŤ…!!

  6. Miloš máš to doplete e v Anglicku je dovolené 0.8 a na západe 0.5 alkohol zostatkovy to už za nič nemôžu dávať pokuty bohužiaľ nedá sa to ináč zistiť či je xbytkovy alebo niekto píl pred jazdou na západe vám nedávajú do papule hneď trubičku ale keď niečo spravíte u nás spravodlivých ako Vatikán dávame do papule hneď trubičku a potom máme také štatistiky aké máme

  7. Miloš máš to doplete e v Anglicku je dovolené 0.8 a na západe 0.5 alkohol zostatkovy to už za nič nemôžu dávať pokuty bohužiaľ nedá sa to ináč zistiť či je xbytkovy alebo niekto píl pred jazdou na západe vám nedávajú do papule hneď trubičku ale keď niečo spravíte u nás spravodlivých ako Vatikán dávame do papule hneď trubičku a potom máme také štatistiky aké máme

  8. Keď alkoholici odôvodňujú svoje konanie… Musíte mať úbohé životy, keď si nemáte čas sadnúť s priateľmi a keď sa vám to konečne podarí, hneď sa treba nadrbať a potom ráno tŕpnuť, aby ste nenafúkali. Krásny život. Keď už nemáte platy ako na západe, treba aspoň slopať. Tupci.

  9. A kde je ten clanok? 😆 Tam vyssie sa pise, pacil sa vam clanok, zdielajte ho 😆. Tak o ktorom clanku je reč? 🍺

  10. Všetci máte svoju pravdu, ale alkohol za volant nepatrí. Čo ma zaujalo je porovnanie 85 kg chlapa a 60 kg ženy. Ten čo podhadzuje tieto bludy musí mať ale dobrý matroš na zhulenie.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované