back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Otec so synom z kamióna v Seredi kradli kryštálový cukor. Seredskí policajti ich prichytili priamo pri čine

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Seredskí policajti zadržali mužov, ktorí si mali potajme presypať cukor z kamiónu do vlastných mechov, neďaleko Cukrovaru v Seredi.

POZORNÝ OBČAN NAHLÁSIL, ŽE…

Na machinácie s cukrom a kamiónom upozornil políciu na linke 158 istý, pozorný občan.
Seredskí policajti vyrazili ihneď do areálu Niklovky, a tam našli otvorený náves kamiónu, pristavený VW Touareg, 54 ročného vodiča kamiónu a jeho 28 ročného syna.

4 PLNÉ VRECIA KRYŠTÁĽOVÉHO CUKRU

V osobnom aute sa už nachádzali 4 plné vrecia kryštálového cukru, ktoré mali krátko pred tým preložiť z návesu.

Na miesto sa dostavil aj konateľ spoločnosti. Ten uviedol, že cukor bol krátko pred tým vyexpedovaný z cukrovaru a po prevážení celej dodávky zistil, že im z kamiónu bolo odcudzených 260 kg cukru, v hodnote 247 eur.

- Článok pokračuje pod reklamou -

OBAJA PREVENILCI DOSTALI POKUTU

Cukor policajti vrátili späť vlastníkovi a oboch mužov obvinili z priestupku proti majetku. Za krádež cukru im obom uložili na mieste blokové pokuty.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. 16:49 súhlasím, keby mi niekto niečo kradne z garáže a nahodou to vidí sused, tak by som ešte jemu vynadal že prečo sa pozerá na moju garáž. Toto je fakt logika

  2. Pre sef …..👍👍👍👍👍presne. Ďalší hnusný , a odporný falošný a slizký závistlivý SLOVÁK udával a žaloval sračka skurvená . Chlapi si chcú pomocť aj svojej rodine a kokotko ich udá

  3. 17:13 takže keby ja, chudobný občan, prídem ku tebe domov a ukradnem ti auto lebo chcem pomôcť sebe aj svojej rodine, tak vlastne som svätý a ty keby ma náhodou udáš tak si „Ďalší hnusný , a odporný falošný a slizký závistlivý SLOVÁK udával a žaloval sračka skurvená“

  4. Podľa tvojej reakcie na tento článok je otázne, či sa to náhodou netýka teba, lebo inak tvoja reakcia nemá logiku.

  5. Keby tebe niekto ukradol veci v cene skoro 250€ by si určite skákal od radosti.
    Alebo je tu možnosť že to teba chytili bengá 🤣

  6. Pre Bonzák 9. augusta 2023, 17:13 Na svete je mnoho hrozných havárií, ale najstrašnejšia je zrážka s blbcom.“

  7. Kokoti tu vypisujú že bonzák ale keby im ujebali vec tak by prvý volali políciu. Nechápem logiku niektorých ľudí.

  8. Oni žijú ešte v socializme. Vtedy sa tiež používal pojem udavač a zjavne nechápu ten rozdiel, keď niekto udával a keď niekto nahlási protiprávne konanie.

  9. JÁNOŠÍKA UDALI A ZRADILI JEHO LUDIA. SLOVACI .TAK NÁM TREBA .JEDEN DRUHEMU ZAVIDIME A POD ……. MOJ NAZOR JE ŽE NECH SI POMOZU LUDIA

  10. Viktoria Cmaradova rozprávala v lavazze že jej vypisoval niekto či nechce kúpiť cukor alebo nepozná niekoho sa tam rehotala ako krava že keby aspoň telefóny ale že aký kokot že cukor. Tam keby mi vypadli z facku tie stovky čo som mal v rulicke hneď by na mne visela

  11. Lenže Jánošík bol legenda.A ten bral a kradol bohatým a razdaval a daval apomahal chudobným.Nam kdo pomôže možno po voľbách nam chudobe pomôže Fico Smer demokracia ja im teraz verím. Ze vsetko daju na dobre a Slovenko sa konecne obrati v dobro a hude nam chudobe konecne lepšie. Potom budem Ficovi hovorit Jánošík 2 abudem on legenda.

  12. Pritivizmus nepozná hranice stačí si otvoriť Sered online a je hotovo.Debilcek hlavne že má SUV nie za málo peňazí ale potrebuje 250 kilov cukru no čistý deges nič iné a dobre že ho nejaký občan natrel lebo takého kokotko treba nakopat do guli robí zo seba debila za 200 euro mali mu ten cukor najebat do hrtanu nech si dá koľko potrebuje ostatné treba rozdať zakomplexovaný debilomvco to tu komentujú máte natiahnuté budíky sedlac ráno musíte ísť makať

  13. Cukrovar, sereš si do huby. Z vačku ti “ trčia stovky“ a potom sa prerieknes, že si chudoba.🤭

  14. V cukrovare boli vždy machinácie s cukrom aj s melasu! Čo je to 260kg cuker sa kradol celé kamióny a cisterny melasy.

  15. Tak za 1. Jasné že to nemali kradnúť alebo ,,pomáhať si“ raz je to krádež takže neni o čom za 2. Pred cca15 rokmi bolo bežné že cukrovar v noci opúšťali 4 kamiony v lajne s policajnou eskortou vpredu aj vzadu a s tmavým Bmw v strede a nikomu nikdy nechýbal ten cukor,lebo keď som sa na to pýtal tak mi bolo povedané že bežné straty z produkcie sú cca 5%,tak nech sa títo dvaja sypači skúsia odvolať na tých 5% 🙂

  16. Treba preveriť spätne pána šoféra a nedať mu šancu pracovať na preprave akéhokoľvek tovaru. Koľko krát to mohol spraviť? Koľko firiem takto odrbal?

  17. Chceli si osladiť život? Ako obišli zaplombovaný náves? Či len tak ho otvorili a hotovo

  18. Prešli syn a otec okolo kamióna s cukrom a syn hovorí: „Ocko, mohli by sme si ukradnúť niečo na osladené chvíle?“ Otec sa naňho usmeje a hovorí: „Samozrejme, synček, len dúfam, že tentoraz nebudeme mať sladké alibi!“

  19. Tak niekto s volkswagen Touareg je odkázaný kradnúť cukor ? Je to trapné, zúfalé a ponižujúce. A naviac so svojim synom ? To je aký príklad pre syna ? Však ten bude celý život kradnúť ako straka po tatkovi. Čistá sedlačina, myslenie neandrtálcov.

  20. Anonym 13:41 , politik, ktorý tu najviac kradol so svojimi ľuďmi, je prvý vo volebných preferenciách.!!!!! Treba mu to zrátať vo voľbách!!!!!

  21. Pre Vrchol trápnosti

    Ono je to možno tak, že ak je naučený celý život kradnúť tu a tam, tu za 100, tam za 200, tak za tie roky si nakradne aj na VW Touareg. Čiže to nemusí byť o tom, či je na to odkázaný, ak má Touareg, ale o tom, že ten Touareg má práve preto 😉

  22. Jebnuty ludia su tu strasne. Vidia 20 rocny Touareg co na inzeratoch stoji 5-7 tisic e robia z neho novy za 50tisic.

  23. Ludska sprostost nema hranic, aj v clanku (to co urobili, bolo nespravne, boli za to potrestani a mozno budu mat problem sa zamestnat, a ostuda, dakujem pekne, ktovie) ale hlavne v poukazovani na auto druheho cloveka typu ten ma to a ten hento. Cisti acohentisti. Toto konkretne sa da kupit za 5 000 aj menej, je to stary crep, ach jaj. V Nemecku sa da kupit 2016 s klaknutym motorom do 7 000. Treba vyhrnut rukavy a makat.

  24. Kradol a zarobil na tuarega. Človek je človek kradol a kradnúť bude, zlodej nepozná zábranu socializmus či demokracia úplne jedno.

  25. Pre Anonyms…………… Si pán a dobre si to napísal není čo dodať ..👍👍👍👍👍👍👍🤝🤝🤝🤝🤝🤝

  26. Kradli cukor 1kg=1€… co dodat asi len tolko ze “zabi cloveka si vrah a zabi milióny si dobyvatel” asi nieco v tomto duchu…

  27. to vam tu vsetkym co nadavaju na „udavaca“ jebe?

    je to oznamenie kradeze…. ci ako schvalujete kradez a urobili by ste to iste…. to uz dava potom vyznam…. len potom nevolajte policiu a nedozadujte sa vysetrenmia ked vam nieco ukradnu….

  28. Vidieť, že tu píšu polodementi. Brániť niekoho, kto má Touarega a kecať o tom, ako ho udali , to môže len idiot. A ze ich tu vypisuje dosť.

  29. Závisť je zlá vlastnosť. Majiteľ toho cukru by ani neprišiel na také mizivé množstvo.
    Snáď keby na kolotoči získal o pár eur menej. A to je INÉ zlodejstvo. Zasvätený mi rozumia…

  30. nechapem tieto kurwy. takze zlodejina je pre nich normalna vec? a ten co na to upozorni je zavistlivy a vlastne zly clovek.
    svet sa v kravsku onu obratil.

  31. Za štyri vrecia cukru prísť o prácu a za miliónové podvody na daniach ostrov v Karibiku? Kto z nás má pomýlené názory? Ale Vám rozumiem, malý zlodeji sú lepšie viditeľný.

  32. Miriam, pomýlené ich máš ty. Ak niekto kradne milióny a zadováži si bývanie v Karibiku, mal by ísť sedieť. Rovnako za svoje konanie musí niesť zodpovednosť aj ten, kto ukradne pár vriec cukru. Ale ty obhajuješ zlodejinu tým, že niekto kradne viac. Kto je pomýlený?

  33. Máte čudné socialistické zmýšľanie. Vraj prečo by nemohol niekto kradnúť v malom, keď iný kradne vo veľkom? Naozaj ste takí zaostalí? Tak teda nám prezraďte Miriam aj ctený anonym, ako a či vôbec by mal byť niekto potrestaný za túto krádež cukru? Nijako? Naozaj?

  34. Kto povedal,že za krádež nemá byť trest? Vysvetľujete si tu veci po svojom. No na každého by mal byť rovnaký meter. No v tomto štáte je kocúrkovo . Zverejňujú sa 4vrecia cukru a miliónové podvody v tej istej veci nikto nevidí! A vlastne načo to tu vysvetľovať ?

  35. No a ešte mi nedá pán anonym inteligent! Reagovala som na komentáre, kde naši občania riešia aké auto mal dotyčný ,,zlodej“. To je tá závisť! Treba čítať, nielen urážať a hladiť si svoje ego….

  36. Pre Miriam, ked vies o milionovych podvodoch s nikto to neriesi je tvojou povinnostou to nahlasit. Tento trubiroh dosiel na Touaregu a kradol cuker! To nevymyslis, to je proste blbec. Za cca. 250 euro ma problemy a hanbu.

  37. Miriam 16. augusta 2023, 7:07 – Miriam, precitaj si po sebe predchadzajuce komentare a nevykrucaj sa. Bagatelizujes kradez cukru, ospravedlnujes to nejakymi nekonkretnymi milionovymi podvodmi a socialistickym “majitel toho cukru by ani neprisiel na take mnozstvo cukru”.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované