back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ďalšia zbytočná smrť na ceste. Mladíka v čiernom nikto nevidel

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Policajti z Dunajskej Stredy vyšetrujú ďalšiu tragickú nehodu, pri ktorej včera vyhasol život 19 ročného chlapca.

V AUTE SEDELI JEHO ROVESNÍCI

Podľa prvotných informácií mal mladík tlačiť bicykel s defektom na prednom kolese, popri pravom okraji cesty od obce Vrakúň smerom na Mliečany. 19 ročný vodič na aute Kia Sorrento, ktorý išiel krátko pred 22:00 h v rovnakom smere, mladíka v čiernom a bez reflexných prvkov pravdepodobne nevidel a zachytil ho pravou prednou časťou auta.

Náraz bol taký silný, že pri ňom mladík utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Rozbité čelné sklo na vozidle malo zraniť aj mladú spolujazdkyňu. Policajti vykonali s vodičom dychovú skúšku, ktorá prítomnosť alkoholu nepotvrdila.

Prípad si prevzal vyšetrovateľ, ktorý úmrtie chodca rieši ako prečin usmrtenia. Presné príčiny nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

KEBY MAL „REFLEXY“, TAK…

- Článok pokračuje pod reklamou -

Reflexná vesta, pásik alebo iné reflexné prvky na oblečení vám môžu zachrániť život na ceste. Ich používaním chránite nielen seba, ale aj zvyšujete šancu, že vás vodiči dostatočne včas uvidia a stihnú na vás zareagovať.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Keby mal reflexky… Veď to, akurát znepríjemní život vodičovi vozidla. V sobotu v Šoporni som zažil niečo podobné, vonku tma, pršalo, všetko sa odrážalo od svetiel protiidúcich áut a cyklista debil s rybárskym vercajchom na chrbte neosvetleny, bez odrazky v rovnakom smere ako ja. Zbadal som ho 10 metrov pred sebou. Sedlák primitívny nesvojprávny žebrácky čo nemá dve eurá na zadné svetlo ani na vyblednutú odrazku.

  2. Jasne, ze mal byt lepsie osvetleny…ale podla fotky mal odrazky na kolesach, ram Kelly’s bicykla ma nejakej reflexne prvky, otazka je, preco ma blykacku pod sedanou opacne…mozno sa otocila pri naraze, mozno ju tak mal…

    Ked ale vidim 19rocny vodic s mladou spolujazdkynou…mozno by nepomohlo Ani keby mal na hlave semafor…

    Uplne zbytocna smart mladeho chalana

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované