back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Sereďanovi na motorke zadržali policajti pri kontrole vodičák, namerali mu v dychu takmer 1 promile

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Dopravní policajti prekvapili 30 ročného vodiča motocyklu. Počas víkendu dojazdil a skončil bez vodičského preukazu.

2 ZÁVAŽNÉ PRIESTUPKY V DOPRAVE

Trnavskí dopraváci ho namerali v centre obce Koplotovce. Policajný radar ho krátko po 14.00 h zachytil pri rýchlosti 94 km/h.

Okrem toho prekvapil aj druhý krát, a to pri dychovej skúške do alkotesteru. Policajti mu pri kontrole namerali 0,45 mg/l alkoholu v dychu, čo je takmer necelé 1 promile.

30 ročnému Sereďanovi zadržala hliadka na mieste vodičský preukaz a ďalšiu jazdu mu zakázala. Priestupky v doprave policajti spísali a vodiča budú policajti ďalej riešiť v správnom konaní. Za rýchlu jazdu a alkohol mu môže hroziť pokuta až do výšky 800 eur a zákaz viesť motorové vozidlá až do 3 rokov.

POLICAJTI STIHLI ZASIAHNUŤ, ALE…

- Článok pokračuje pod reklamou -

Policajná hliadka v tomto prípade stihla zasiahnuť a motocyklistu, ktorý bol rizikom nielen pre seba ale aj okolie, z cesty odstavila.
Dôrazne apelujeme na všetkých vodičov, aby alkohol za volantom nebrali na ľahkú váhu a za volant auta, motorky nesadali.
IDE O ŽIVOT!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kto sere?…Dan!
    Inak poliši vraj nemôžu vodiča pokutovať za druhý priestupok, ak ho namerajú, nemôžu mu dať fúkať! Na Pravde to bolo už viackrát:
    „Zároveň platí, že ak sa vodič dopustí priestupku z jedného dôvodu, napríklad prejde na červenú, policajt nemôže vykonať ďalšiu odlišnú kontrolu, a to preto, lebo takáto kontrola sa dá považovať za náhodnú, náhodnú a nepodloženú o konkrétne podozrenie z porušenia zákona.“
    https://uzitocna.pravda.sk/ako-vybavit/clanok/674771-mozu-vam-policajti-kontrolovat-doklady-alebo-dat-fukat-ktori-ano-a-ktori-nie/

  2. Anonym 08:43….čo som „akože“ na tom nepochopil? Je tam všetko jasne napísané…a bývalý kolega mal kamoša, ktorý ked jazdil tak bez pásu…vtedy mu fúkať nedali….si myslíš že mám IQ tykve? :-))

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované