back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

„Putin. Rváč z leningradské ulice, který to dotáhl cara“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Oslavovanie Vladimíra Putina ako hrdinu a vzor politikov, bolo, je a ostane scestné a vlastné ľuďom neschopným analyzovať jeho minulosť, konanie a zákernosti voči nielen iným ľuďom,ale vlastne aj národom, ktoré pripustil, alebo doslovne prikázal.

Viac ani netreba písať, pozrite sa na fakty zo života V.Putina vo videu, ktoré by malo poopraviť názor na prezidenta RF.

Pre úplnosť pripomíname, že na V.Putina je vydaný medzinárodný zatykač a jeho pohyb je obmedzený len na teritórium, ktoré má priamo pod kontrolou, resp. hoRF ovláda.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Hlavne, že Biden bol dobrák, Bushovci, obamovci a všetci prezidenti USA za ktorých sa vyvraždilomilióny domorodcov po celom obvode zemegule … len indianov žilo okolo 120 ooo ooo v severnej Amerike a už je iba zopár .🤭🤭🤭

  2. chcem sa spýtať, keďže som náročný a chcem si utrieť zadok Putinom, ten papier je jedno, dvoj alebo trojvrstvový?

  3. Skvele fakty :)))… v Drazdanech pil pivo :))) Ten typicky pivny Pepa predsa o tom urcite nieco musi vediet :))))

  4. anonym 5. augusta 2023, 17:23:
    Ty si radsej zadok ani neutieraj, lebo z teba ubudne :)))))) 😛

  5. Anonym 17:01 a co tak Pol Pot,Mao ce tung,Hitler,Stalin???hm?tieto ludia nevyvrazdili milion ludi??ale samozrejme tieto nie su z USA tak toto sa ti nehodi do komentara.popozeraj trosku po dejinach precitaj si a potom vypisuj.

  6. Môj názor je takýto.
    Záujemci o bohatstvo druhých , hlavne USA, opakujem hlavne USA, pod rúškom najlepšej, najrýchlejšej demokracie rozvrátia celé štáty, národy, rodiny. Spôsobujú ohromné straty na životoch , majetku, spoločenstvách, ba aj celých kontinentoch. Kto chce, nech si pobehá po nete a nájde si správne odpovede. Politika, ktorého tu teraz v článku oslovujú vládne v demokraticky zvolenom právnom systéme. Takže môžte ísť ktoréhokoľvek hodnostára hodnotiť . To , že je v tomto stave s inou krajinou je okrem mnohých ďalších terajších konfliktov predovšetkým záujem USA a ich prisluhovačov s cieľom ulúpiť ruskú slovanskú zem, na ktorú si už dávno brúsia svoje zuby. Ja som na nikoho strane. Neviaže nás k nikomu / Rusko – Ukrajina / žiadna zmluva. Iba tie /vymyslené / , ktoré sa nás snažia a bohužiaľ sa im to aj darí, zatiahnuť do vojny za americké záujmy.

  7. PreAnonym 5. augusta 2023, 17:43 Keď sa hovorí o ľudskej hlúposti, každý človek myslí vždy len na tých druhých

  8. mna by naozaj zaujímalo že čo na tomto politikovi ludia obdivujú či obdivovali (pred vojnou)….v Rusku vládne cez 20 rokov, tá krajina má obrovské nerastné bohatstvo, mohol z neho za ten čas vybudovať super-moderný štát s vysokou životnou úrovňou ale namiesto toho tam desiatky milionov ľudí žije bez záchodu v dome, nemajú teplú vodu a dokonca to chýba aj v mnohých nemocniciach či školách…ohromné príjmy z nerastných surovín namiesto do rozvoja životnej úrovne idú do vačkov pár oligarchov alebo ich vráža do armády, ktorá útočí na okolité štáty a zomieraju či mrzačia sa pri tom státisíce ľudí na oboch stranách…ak sa to niekomu nepáči a príde s prázdnym papierov na námestie tak je zadržaný…a aj tá armáda je vlastne na papieri totálne nafúknutá bublina, ktorá používa 50-70 ročnú techniku..ak si porovnám kam sa za 20 rokov posunula Čína a kam Rusko, tak je to neuveriteľný rozdiel…čo je teda na ňom také obdivuhodné?…alebo prečo tak vadí ak si niekto dovolí kritizovať toho človeka čo v europe rozpútal najvačší konflikt od druhej svetovej?..vážne ma to zaujíma…

  9. Nerád a nedovolím si kohokoľvek komentovať, ale pýta sa. Teda
    Ratafak plachta 5. augusta 2023, 18:10
    https://sk.wikipedia.org/wiki/Rusko
    No a to je odpoveď. Odlož si zopár € a choď sa prosím osobne popýtať do Ruska. Nehľadaj odpovede tu. Však si rozumný a na vlastné oči a uši nič už potom nepustí. Pá pá. goodbye.до свидания

  10. Ja sa pýtam slovákov a hlavne diskutujúcich na tomto fóre čo je na ňom obdivujú…

  11. A pritom staci nafukat koleso, preplavit sa do sojuzu a vyskusat si blahobyt v krajine kde vcera zezrali to co mali na zajtra na vlastnej kozi.

  12. Mne sa strasne pacil, ked sa vtedy ponoril do mora a hned objavil nejaku staroveku amforu ci co 🙂
    Tiez bolo dobre ako vyzametal podlahu s chlapikom na treningu juda.

  13. Matovič je jediný vodca. Len on nás dokáže preniesť do druhej dimenzie a schovať nás pred pánom Putinom

  14. Anonym 5. augusta 2023, 17:43 správny názor , hlupáci považujú USA za svetového policajta, ale v skutočnosti sú to výpaľníci, lotry, zlodeji, ktorý chcú ovládnuť svet …..

  15. Raťafák plachta,by si sa čudoval koľko ľudí ani na Slovensku nemá splachovací záchod a teplú vodu.

  16. u nas to bolo v roku 2019 cca 1,5% bez splachovacieho wc…v Rusku cca 24%…a to zďaleka nemáme tak obrovské množstvo nerastných surovín, ktoré by sa dali použiť na rozvoj krajiny…

  17. To je teraz taká móda,niekto tu vrhne do priestoru,že je veľa nejakých obdivovateľov Putina,a ľudia na to skočia a začnú sa predbiehať v zavádzaní,povrchných znalostiach,pritom celá táto kampaň má za úlohu označiť ľudí,ktorí sú proti vojne,podotýkam,proti každej vojne,aj tých amerických spravodlivých,za dezolatov,nepriateľov demokracie,atď.Pritom práve tí,čo sa oháňajú a majú plnú hubu demokracie,ju najviacej ničia.Vy,ktorí pozorujete,z bezpečia svojho domu túto hroznú dobu,a želáte si víťazstvo jednej,alebo druhej strany,ste spoluzodpovedni za to nesmierne utrpenie hlavne Ukrajinského ľudu.

  18. ???..prečo sa mi snažíš vnútiť inú otázku než som ja položil?…v ČR ani v Poľsku Putin toľko obdivovateľov nemá a tiež sú to slovania…mna preto zaujímajú slováci…čo je na ňom také obdivuhodné?…ty to vieš?…a skús jasne, bez tých omáčok..

  19. Ratafak co hovoris na zisk banky Sberbank? 7,2mld dolarov,je pekna suma na to ,ze tu desolati vykrikovali ako vsetko ruske skrachuje ,ako je to mozne ,ze sa este rusku tak dari?

  20. Tak vždy budú odvetvia ktorým sa extra darí počas vojny a myslím že nikto nevykrikoval ze všetko ruské skrachuje..to si si domyslel…
    A odpovies mi v čom je ten putin obdivuhodný?

  21. Takže ty obdivuješ Putina za nejaké zásluhy v druhej svetovej?.. vieš o tom že vtedy ešte nežil, že?
    A prosím ťa prever si kedy v Bulharsku padla vláda Kirila Petkova…zase si niekomu sadol na lep..vážne sa nikdy nepoučíš?

  22. Na moju otázku “ čo je na Putinovi obdivuhodné? “ tu začal písať o koncentrakoch atď….

  23. Ratafak ,si presne to čím ťa ten človek nazval.A ja mám ešte jedno prirovnanie a pochádza od “ Švejka“.Rozmýšľal o tom,ako má nazvať poručíka Duba,a presne to vystihol.Si podobný „príbeh“Ak si zvedavý,čo si,tak si to over v tej knihe.

  24. Chore je to ako menis temy a vkladáš mi do úst niečo čo som nenapísal. Kde som ja písal že atomovka je v pohode? Prečo si tak vymýšľaš…
    Na jednoduchú otázku o Putinovi mi tu idete písať o sberbank, druhej svetovej, koncentrakoch, atomovkach, supertajnom páde bulharskej vlády z minulého roku atď….k čomu to je dobré…šak buď sa vyjadri jasne alebo nechaj tak….

  25. Anonym 6. augusta 2023, 19:09 – s primitivnou demagogiou uspejete medzi jedincami rovnakej mentalnej vybavy.

    USA zhodili atomove bomby na Hiroshimu a Nagasaky ako reakciu na napadnutie USA Japonskom.

    Vladimir Putin a jeho zver sa svetu vyhraza pouzitim jadrovych zbrani vo vojenskom konflikte, ktory vyprovokovala Ruska federacia na uzemi ineho statu a po protipravnom anektovani uzemia cudzieho statu.

    Takze NEPOROVNATELNE a NEOSPRAVEDLNITELNE!!

  26. Anonym 6. augusta 2023, 20:07 – v 2. Svetovej bolo Japonsko spolu s Nemeckom agresor, Japonsko napadlo okrem USA vsetkych susedov na okolo.

    Momentalne je Rusko agresor a napadol Ukrajinu.

    Chapes rozdiel? Alebo nakreslim?

  27. Anonym 6. augusta 2023, 17:58 – k Bulharsku… vies o tom ze Gazprom pozastavil dodavky plynu do Bulharska a nie naopak?

    Alebo ze od toho “tajneho” padu vlady, uz boli 2 (slovom: dvoje) predcasne volby? Doteraz vladne uradnicka vlada.

    Vies preco padla ta vlada? Alebo aj to je tajne?

    Nechcel som, ale prezradim ti to, len mi musis prisahat na zivot babkynho psa blchy, ze nikdy neprezradis, ze to vies a za ziadnych okolnosti nie odo mna!
    No tak ten Petkov bol minister, mal koaliciu a cuduj sa svete, ti v strane s nazvom Ima takav narod chceli pokracovat odoberat plyn z Ruska aj ked im zavreli kohutik. Mal aj ministra obrany, ktory videl utok Ruska na suverenny stat nie ako vojnu, ale ako specialnu operaciu a tak ho neodvolal ale vyzval aby odstupil…

  28. A vies ty co je tajne: ze zrazu je vsetko ruske zle a len USA je najlepsia krajina, plna demokracie, s tadial nam posielaju len tych super uchylakov z hnutia LGBT a super novinarov, samozrejme nestrannych, ako je tento tu a Todova co sa nehanbi lezbit v tatratach, to sme teda dopracovali.

  29. Rus nieje kokot. Americká banda nebude z Ruska robiť kokota neustále rozširovať pakt NATO. Poliaci zbroja či nezbroja. To len americká banda buduje vojenskú základňu v Poľsku ramstain 2.mám dojem že Majko odobruje zhodenie atomiek na Japonsko. Som nestranná osoba Le kokot podporuje vojnu.

  30. Asi už dozrel ten čas, kedy si človek prestal vážiť aj sám seba . A to je veľmi zle. Tiež som si naivne myslel, že tento konflikt z východu sa podarí skončiť ešte pred jeho ozbrojeným pokračovaním. Nestalo sa. Tu odporúčam všetkým, ak chcú naďalej vidieť svet čierno, či bielo začať brať do úvahy aj pud sebazáchovy. Ja nie som ani Rus, ani Ukrajinec. Takže nechcem a ani nebudem nazerať na ich vzájomné rozpory. Samozrejme osobný názor na to mám, ale ako naznačujem, praktiky , kedy idú zatvárať Slovač za ich názory tu už boli. Takto sme dopadli. A prirovnávať a porovnávať hrôzy po použití atómových zbraní je prepáčte – absolútne popieranie všetkého ľudského. A táto téma sa tu objavila zrovna v 6. až 9. augusta, kedy americký jastraby zabili stovky tisíc c i v i l i s t o v.
    odkaz napríklad tu : https://cs.wikipedia.org/wiki/Atomov%C3%A9_bombardov%C3%A1n%C3%AD_Hiro%C5%A1imy_a_Nagasaki
    Česť ich pamiatke. Svetu mier.

  31. A o tých dvoch lesbách z Tatier stále tichučko. Majkov milovaný denník N a ani na týchto údajne „nezávislých“ stránkach sa nič nedozvieme.
    Ale už aj vrabce si čvirikajú že :
    Monika a Pamela sú dve veľké potvory,potichúčky osamote lízali si otvory !

  32. Stačí si dať do googla tie dve mená a žiadne mainstreamové medium o tom nepíše. Aká záhada.

  33. Je to skutočne jednoduché,Rusko nedovolí,aby Ukrajina vstúpila do NATO,za žiadnych okolností.Tak ako by USA nestrpela žiadne vojenské zväzky,nie že na hraniciach,ale ani v južnej a strednej Amerike.A môžeme sa postaviť aj na hlavu,a riskovať tým naše životy.Ten argument,že Rusko nás obsadí,je totálne nesprávny.Preco? S Ruskom sme susedili po stáročia.Len aby nás neobsadil niekto iní.

  34. Niekomu vyhovuje plašiť ľudí, že nás Rusko obsadí. Tým sa aspoň ospravedlňuje dodávanie zbraní s argumentom, že si udržíme Rusov na dištanc. Zástancovia predlžovania vojny uveria aj Putinovým blábolom, ak im to hrá do karát.

  35. No ale to že by Ukrajina vstupila do Nato nehrozilo – nebolo to možné a Putin aj tak zaútočil.
    PS: za posledných cca 110 rokov sa Rusi o naše uzemie pokúšali 2 krát a z toho raz sa tu na 20 rokov aj usadili…

  36. ako takto…múdry človek sa poučí z historie a z chýb ktoré spravil, no ten zbytok čaká čo bude a veriť že ako ho 2 krát pokúsal pes tak potretie to bude inák (lebo je iná situácia)….menia sa politici, hranice a názvy štátov, politické zoskupenia ale to čo sa dlhé stáročia nemení je Ruský imperializmus….ak na mňa už v nedávnej minulosti zaútočili, dneska útočia na svojích susedov a nás majú na zozname nepriateľov, tak neviem v akom vesmíre by som musel žiť aby toto nepredstavovalo hrozbu…

  37. Ratafak tebe uz dobre z tej propagandy jebe. Ze Rusky imperializmus😂, kto oslobodil od nacizmu tvojich ptedkov?

  38. boli to tí proti ktorým naši predci bojovali v prvej svetovej, tí čo si ešte na začiatku vojny s tými nacistami rozdelili Polsko a tí ktorí nás potom od 1968 okupovali…

  39. Ratafak,ty krivy úbohý slizku človek.,naši predkovia bojovali v prvej svetovej vojne proti Rusku? Nebolo to náhodou Rakusko- Uhorskom,tak to potom bojovali aj proti Francúzku a aj Anglicku,ty hnusný jeden propagandistický trol..Uz nemáš v sebe kúsok hanby,keď takto zavádzas.Ako jeden normálny človek môže byť taký nepríčetný úbožiak.

  40. Anonym 7. augusta 2023, 11:50…tak potom by si mal takto pekne vynadať aj Anonymovi 7. augusta 2023, 9:52 na ktorého som reagoval a ktorý tvrdí že sme s Ruskom susedili stáročia….veď to sme neboli my, to bolo Rakúsko-Uhorsko…ako to že si na neho takto nevyštartoval?….je to tiež slizky človek, propagandistický trol atď?

  41. Ratafak a kolko si mat ty rokov ked nas okupovali? Pocitam ze si to ani nezazil a vies o tom hovno. V hlave mas len sucasnu propagandu. Todova a Zaleska su lesby s pozadim esetu a to sa tu nesmie prepierat tak ako to nebude ani v spravach a pritom je to otrasna trestuhodna zvratenost aby sudkyna a novinarka spolu chrapali, onanovali a sudili. Je to hnus.

  42. Tí dve si akurát lížu pekáče😁😁ale o tom sa tu nedočítame sú to“naši ludia“. A takto vypadá naše súdnictvo a novinárčina🤮

  43. Tak zhodenie atomových bômb na Hiroshimu a Nagasaky bolo adekvátne napadnutiu USA Japonskom? Odpoveď – áno alebo nie.

    Na použitie bômb nie je taká jednoduchá odpoveď ako píšete.

    Toto je len niečo zo správ.
    Nebola to náhoda. Spojené štáty chceli vidieť, aký presný efekt tu bude mať ich nová zbraň, ktorú po prvýkrát testovali v júli 1945.
    I po šesti měsících intenzivního strategického bombardování 67 japonských měst odmítala japonská vláda přijmout ultimátum předložené Postupimskou deklarací. Podle nařízení prezidenta Harryho Trumana svrhlo americké armádní letectvo v pondělí ráno 6. srpna 1945 na město Hirošima atomovou pumu Little Boy. O tři dny později následovalo svržení pumy, nazvané Fat Man, na Nagasaki.[1] Tyto dvě jaderné pumy jsou jedinými jadernými zbraněmi, které kdy byly použity ve válce.

  44. Takze NEPOROVNATELNE a NEOSPRAVEDLNITELNE!!?
    No neviem. Rovnako neospravedlniteľné boli aj atómové bomby na Hirošimu a Nagasaki, akosi vám uniklo, že si to odnieslo práve civilné obyvateľstvo. A práve to je na tom neospravedlniteľné a práve to je to, čo vám na Ukrajine vadí – civilné obete. Takže neospravedlniteľné sú vojna na Ukrajine aj atómové bomby zvrhnuté na japonské mestá. A aj samotné rozhodnutie je na polemiku, amíci totiž nezhodili bomby len preto, aby ukončili konflikt, ale išlo aj o cynickú snahu zistiť, čo je schopná napáchať atómová bomba a to si potrebovali vyskúšať práve na niektorom meste, ktoré bolo dovtedy vojnou nezničené.

  45. K tym nadomnou. Na tomto pada vsetka dovera v pravny stat.

  46. Znova som vygooglil niečo o škandále novinárky so sudkyňou, ale mainstreamové médiá sa veru v informovaní nepredbiehajú. Toto je horšie ako sa na prvý pohľad zdá, pretože na tomto prípade jasne vidno, kde sú naše „objektívne“ médiá. Zostali len reči o nezávislosti, objektívnosti a nestrannosti. Ak niečo nepasuje do koncepcie, jednoducho sa mlčí.

  47. Aky skandal ? 😀
    Boli na bicykloch. Nerozoberali uplatky ako u bodora na chate.
    A cital som to aj v mainstreeme

  48. Podla mna to je dost zavazna vec. Poskytovanie trestneho spisu alebo jeho casti je trestny cin ohrozenia dovernej a vyhradenej informacie. Som zvedavy, ci na to bude reagovat prokuratura.

  49. Pekne sa ta kaviaren nasa rozpadava, za chvilu sa zabudne na ukrainu a ludia budu za par rokov dakovat Putinovi ze tam nenechal kamen na kameni, tak ako su vdacni japonci americanom za hirosimu.

  50. Vyborne tu kazdy s triezvou myslou vidi ze ten ci velebi Rusko je vrah tuziaci po krvi deti….. „Neostane kamen na kameni“

    Nikto z rusofiliov nechce mier chce vrazdenie a kradnutie uzemia.

    Stale plati ponuka ze bude mier ked vrahovia sa stiahnu domov. Boh zehnaj priatelom z USA spolocne pozrazime fasticky rezim v Rusku 🇸🇰💗🇺🇲

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované