back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Prípad v Šintave: Policajti neváhali a ihneď zasiahli. Zranenému mužovi podali prvú pomoc – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava /MM/ Policajti zo Serede a Šoporne spojili sily a pomohli zachrániť život 38 ročnému mužovi, ktorý sa ocitol v ťažkej životnej situácii.

Včera večer boli nstržm. Dávid O. a ppráp. Mgr. Jozef N. vyslaní na most cez rieku Váh, kde sa mala pohybovať neznáma osoba. Po príchode na miesto zbadali pri zábradlí muža s bicyklom. Vzhľadom na vzdialenosť však už jeho konaniu nedokázali zabrániť.

Urýchlene sa preto presunuli k zranenému mužovi a okamžite mu začali poskytovať predlekársku prvú pomoc. S nešťastným pánom komunikovali a pomáhali mu až do príchodu privolanej RZP.

Policajti sa po tom, ako osobu odovzdali záchranárom, vrátili na most a všetky jej osobné veci uložili na policajné oddelenie, aby nedošlo k ich prípadnej krádeži.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR HaZZ Trnava

- Článok pokračuje pod reklamou -

Hasičská jednotka zo Serede zasahovala pri vyžiadanej technickej pomoci – záchrana človeka z vodného toku Váh v obci Šintava. Po vykonanom prieskume bolo zistené, že osoba sa nachádza na poľnej ceste vedľa rieky Váh a lekársku pomoc jej poskytuje záchranná zdravotná služba. Hasiči jej preto poskytli súčinnosť.

 

O prípade sme vás informovali v našom médiu v tomto článku:

PRÁVE TERAZ: V Šintave došlo k mimoriadnej tragédii

  • Súvisiace témy
  • HaZZ
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Článok ktorý nedáva nič . To je tak podstatne, že išli niekam kde ich poslali ?
    I tak sa ničomu nezabránilo

  2. Nemali inu možnosť na vyber , tak šli dole pozrieť , čo je na tom hrdinské ?
    Potom treba pisat o každom výjazde 🙈

  3. Ludia budte slusny. Nedehonestujte pracu seredskych policajtov. Snazili sa pomoct. Radsej nech pomahaju, lebo zadrziavanie ludi im nejde, ako naposledy ked im niekto utiekol priamo z oddelenia. PS: uz sa vie ako im odtial utiekol?

  4. Bože ja nerozumiem prečo nevypnete tie komentáre, veď to čo tu ľudia píšu to je čistý hnoj, nemám slov. Každý mudrlant, na všetko, všetku múdrosť sveta ste zjedli.
    Ale keby že sa ocitnete v danej situacii tak neviem čo by ste robili, či už ako policajt alebo ten pán.
    A tie komentáre pri tom prvom článku čo bol to ani nekomentujem radšej. Hanbím sa za ľudí, čo všetko im dokáže vyjst z papule. Mali by ste vypnúť tie komentáre lebo to je neskutočne čo niektorí dokážu vypustiť z huby.

  5. Nezmysli budete vypisovať milá redakcia,ale kto,čo,prečo,žije,nežije??? Ale šak čo cakat

  6. Chudáci tí dvaja policajti. Určite chceli odísť a tváriť sa že nič nevideli len toľko z vás tam pred tým skokom a potom prešlo že radšej išli dolu kuknúť že čo. A nikto z vás sa tam nepristavil. Polka z vás tam videla moknut ženu, ďalší muža, ďalší ženu na bicykli atď. Treba prestať fajčiť jointy pred tým ako sa vyberiete z domu aby sa vám pred očami rozjasnilo.

  7. ÁNO BOL TO TEN DUŠAN LENŽE BOLO OTAZKOU ČESU ŽE TENTO CHLAPÍK TO URČITE UROBÍ .POZNÁM HO DOBRÁKA A SYMPAŤÁKA VEĽKÉHO Z VIDENIA ALE DALO SA TO Z NEHO VYCÍTIŤ CHUDÁČISKO JA HO STRAŠNE ĽUTUJEM A JEHO ŽIVOT JE JEDEN VEĽKÝ BOJ A STRASŤ . ON MÁ ÚPLNE zničený život . . Niekedy

  8. ÁNO BOL TO TEN DUŠAN LENŽE BOLO OTAZKOU ČESU ŽE TENTO CHLAPÍK TO URČITE UROBÍ .POZNÁM HO DOBRÁKA A SYMPAŤÁKA VEĽKÉHO Z VIDENIA ALE DALO SA TO Z NEHO VYCÍTIŤ CHUDÁČISKO JA HO STRAŠNE ĽUTUJEM A JEHO ŽIVOT JE JEDEN VEĽKÝ BOJ A STRASŤ . ON MÁ ÚPLNE zničený život . . Nikedy som HO nevidel napr… OPYTÉHO ANI NAFETOVANÉHO A V SEREDI NEBIŤ NAFETOVANÝM TO JE JEDEN ÓBROVSKÝ ZÁZRAK .STRAŠNE HO ĽUTUJEM . VYPRÁVAL SOM SA SNÍM ALE POKAŽDE MI POVEDAL ŽE NECHCE POMÔCŤ . ŠKODA HO .

  9. Ty brdo. Ty musis byt iny frajer. To ste doma vsetci taki? Alebo len ked vam ta opila mater naleje?

  10. Azda keby sa slovensko nezadlzuje len preto aby mala ukraina tak by tento človek hádam nebol až tak frustrovaný že by chcel ukončiť svoj zivot

  11. Pre VnV ty si iný kráľ kamoooo🤣🤣🤣to kde si našiel 👍👍👍👍👍plačem🤣🤣to som ani nevedel toto fuuuu iná hamba toto

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované