back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Motorkár machroval po R1 v rýchlom pruhu na zadnom kolese, pred Trnavou sa zabil

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Trnavskí diaľniční policajti vyšetrujú dopravnú nehodu motocyklistu na diaľnici R1, ktorá sa stala včera podvečer.

Podľa prvotných informácií mal ísť 32 ročný vodič na motorke Kawasaki smerom do Trnavy. Podľa kamerových záznamov mal jazdiť krátko pred pádom v rýchlom jazdnom pruhu, len na zadnom kolese. Približne 1,5 km pred vjazdom do mesta nezvládol riadenie a z doposiaľ nezistených príčin spadol na zem a narazil do pravých zvodidiel. Pri nehode utrpel mladý vodič zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol.

Policajti začali vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presné príčiny nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. To, či mohol byť vodič pod vplyvom alkoholu, budú zisťovať znaleckým skúmaním.

FRAJERINA NA CESTY NEPATRÍ!

Motocyklisti sú jednými z najzraniteľnejších účastníkov premávky, preto ich dôrazne varujeme, aby nepreceňovali svoje schopnosti a pri jazde sa plne venovali šoférovaniu. Bezpečnostné prvky, ako sú prilba či vhodný odev, síce znižujú riziko zranenia pri páde, no v niektorých prípadoch bohužiaľ život zachrániť nedokážu. Dávajte si preto pozor, neriskujte zbytočným machrovaním a jazdite zodpovedne.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To sú ale predsudky 🤣 že machroval to odkiaľ vie autor článku. Adrenalín =droga asi autor nič poriadne nezažil. Za pár minút pri 300kmh som zažil via ako niektorý za celý život.

  2. pre F, ty dement, aj tento 32 rocny zazil za par minut to co ani ty nie. doslova cely zivot. a aj ho hned ukoncil.

  3. Chodia aj po Seredi ako blázni na zadných kolesách ano je to machrovina a sprostosť odkedy sa mi zabil brat na motorke odvtedy nenávidím motorky

  4. Prvý príspevok.., áno aj nie.
    Ak robí pi*oviny na prázdnej diaľnici a zkántri sám seba.., hm, nuž hej. Bol to jeho život, jeho rozhodnutie.
    Ale zažil som dementov, ktorí toto robili cez obec, cez mesto skrz križovatky. Prednosť, stopka, semafor.., mám pi*i..
    Áno, ak by ho nabralo auto na hlavnej, on by sa zaje*al.. Ale zničil by život aj tomu vodičovi..

  5. pre F: adrenalínové športy sa dajú robiť aj bezpecne. Určite by som neriskoval život za pár minut v 300km rýchlosti napríklad na diaľnici. Ale v športovom aute na okruhu so skúseným jazdcom tak to áno.
    Chumaj robil debility ktoré na diaľnicu nepatria. Kľudne sa mohol takto zabávať na opustenom parkovisku bez zvodidiel a v menšej rýchlosti. Tam by v najhoršom prípade dostal cestný lysaj na cestu domov.

  6. Je pravda že machroval,ale neodišiel určite s plačom, odišiel vysmiaty a najšťastnejší z nás všetkých…

  7. normalny clovek nejde po rychlostnej komunikacii na motorke na zadnom kolese, to nie je nic ine nez lahkovaznost, hazardovanie so svojim (a aj cudzim) zivotom a totalna hlupost. A ano, je to jeho zivot (za predpokladu ze sa mu neskladame na liecbu 2 roky v kuse), no mohol niekoho ohrozit a niekto sa mohol kvoli nemu zabit. Skoda mladeho cloveka. Ale aspon zazil to, „co niekto nezazije za cely zivot“

  8. Tela.., leda že by to bol rozumný nesobecký motorkár a dôležité náhradné diely patrične ochránil..
    Ale keď vidím tých, čo sekajú frajerov v kratasoch a tričku.. Nuž, to už tak leda na paštéku alebo do párkov.

  9. Toto čo si napísal je z cesty! Aj inak sa dá byť vysmiaty a nie pri odchode z tohto sveta,povedz to jeho rodičom, že odišiel vysmiaty!Nakopu ťa do tej sprostej hlavy,ty chmulo korunovaný!!!

  10. smutna udalost. Doplatil na svoju hlupost da sa povedat. O frajera menej. Tak to dopadne ked sa niekto nevie vpratat do koze. Niektory si myslia ze su nesmrtelny. Ale nie je to tak, vid dany pripad.

  11. Kto si nevie vážiť svoje zdravie a život, takýmito frajerinami nech neohrozuje zdravie a životy iných, lebo je to akoby zákon schválnosti, že na takýchto blbcov doplácajú nevinní!

  12. Titulok sa dal napisat aj troska inak ☹️ keby vas syn takto tragicky zahynul asi by vam neurobilo dobre,keby si toto citate.

  13. pre „G“ videl už nikto úsmev človeka v okamihu tragickej smrti ? podľa mňa je to kŕč v tvári a strach v očiach . rozprávka hlupáka o úsmeve na perách je výplod psychopata ktorej nikto neverí .

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované