back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vážna nehoda na výjazde z R1. Vodička odbočila na Dolnú Stredu na poslednú chvíľu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Diaľniční policajti riešili v sobotu dopoludnia dopravnú nehodu, po ktorej zostalo pri ceste prevrátené auto a v ňom tri zranené cestujúce.

Podľa prvotných informácií išla 45 ročná vodička s autom Mazda CX5 v ľavom jazdnom pruhu, keď mala náhle odbočiť doprava na výjazd smerom na Dolnú Stredu. V tom čase mal ísť v pravom jazdnom pruhu 57 ročný vodič na aute Citroën C5, ktorý už nestihol zareagovať a došlo k zrážke. Po nehode skončila Mazda prevrátená na boku, mimo cestu.

Pri nehode sa zranila celá posádka prevráteného auta. Zranenia vodičky a jej 55 ročnej spolujazdkyne by nemali byť vážne. Najhoršie dopadla 80 ročná dôchodkyňa, ktorú záchranári s vážnymi zraneniami previezli do nemocnice.

Policajti dychovými skúškami alkohol ani u jedného z vodičov nepotvrdili. Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti, s následkom ťažkej ujmy. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

HAVAROVAL AJ NA MOL OPITÝ MLADÍK

V nedeľu, krátko po polnoci, „zrušil“ 19 ročný vodič na aute Opel Astra dopravnú značku na kruhovom objazde medzi obcami Hubice a Kvetoslavov, v okrese Dunajská Streda. Policajti mu po nehode namerali v dychu 2,10 promile. Za jazdu v opitosti ho riešime v súvislosti s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, v tzv. superrýchlom konaní.

- Článok pokračuje pod reklamou -

NEJAZDITE ZBRKLO ALE OPATRNE

A hlavne s triezvou hlavou!Šoférovanie počas letných horúčav môže dať vodičom poriadne zabrať. Nestrácajte ale kvôli teplotám pozornosť, zostaňte obozretní a plne sa venujte vedeniu vozidla. Jazdite opatrne.

 

Informáciu o dopravnej nehode sme vám v našom médiu priniesli tu:

PRÁVE TERAZ: Vážna havária na výjazde z R1 na Dolnú Stredu a Galantu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované