back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

O bezpečný priebeh návštevy ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského sa staralo takmer 450 policajtov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MV SR |MM|  Ministerstvo vnútra SR z bezpečnostných dôvodovv piatok 7. júla 2023, v deň návštevy ukrajinského prezidenta na Slovensku, neposkytovalo konkrétne informácie o opatreniach. Rezort a všetky jeho zložky vrátane Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií však boli počas bezpečnostnej akcie veľkých rozmerov v plnom nasadení.

Na ochrane ukrajinského prezidenta počas jeho pracovnej návštevy v Bratislave sa v rámci bezpečnostnej akcie zúčastnilo 445 príslušníkov Policajného zboru, 4 príslušníci Hasičského a záchranného zboru, 3 zamestnanci Leteckého útvaru MV SR, ako aj 18 policajtov Mestskej polície Hlavného mesta Bratislava.

 

Úrad pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií poskytol 100 policajných príslušníkov, v rámci Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave a iných krajov bolo pripravených 300 policajtov aj so zálohami.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

Prítomní boli 24 policajti z Útvaru osobitného určenia Prezídia Policajného zboru/Lynx Commando.

 

Bezpečnostné služby v číslach:

  • Krajské riaditeľstvá PZ  – 300 policajtov celkovo aj so zálohami
  • Prezídium PZ –  16 policajtov Úradu hraničnej a cudzineckej polície, 2 policajti Kriminalisticko-expertízneho ústavu, 24 policajtov z ďalších zložiek
  • Úrad pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií – 100 policajtov
  • Letecký útvar MV SR – 3 policajti, 3 zamestnanci
  • Hasičský a záchranný zbor  – 4 príslušníci
  • Mestská polícia Bratislava – 18 príslušníkov

 

 

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Len 450? Trapné. Čakal som viac. Min. 1000. Ale však on je najšpeciálnejší ukrajinský vojak, tričko nato má, tak verím, žeby to dal aj bez ochranky. A vieme, čo si všetko zase vyplakal?

  2. Slabota. My keď ideme na derby nás stráži aj 1000 policajtov. Som rád že im viac záleží na našich životoch ako na živote hentoho herca:D

  3. Hnus a hnus grcat z tejto vlády hnus hnus fujjjjj a načo ved nieje občan Slovenska načo ho chránili? Odporne hnusne grc načo sem ide všade sú tie hnusne odporne vlajky nagrc zvolili si herca buzeranta a tak to dopadlo mal sa obliecť za ženu a ísť na front!!!! A nie sem

  4. Keď tu bol Voloda s Bushom tak na pol týždňa bola zavretá Bratislava, 5000 policajtov nasadenych, 400 vojakov… Vtedy vám to nevadilo dezolatici?

  5. Kedy sa tu začne písať o neprispôsobivých občanov z Ukrajiny ktorí už je aj Sereď plná ?

  6. Si myslíš že „vítač“ Majko bude písať proti svojím vyvoleným ? To sú jeho modrožlté detičky

  7. Ano,kvôli jednému skokainovanému Alzákovi muselo byť v pozore toľko oných…
    Len či si niekto položil otázku že prečo sa tej zapredanej bosorky pýtal na vodnú elektráreň ? Domnievam sa že jeho zámorskí mecenáši mu našepkali že by sme Ukrajine mohli dodávať zadarmo elektriku. Šak slováci to zaplatia,nie ?

  8. Anonym 11. júla 2023, 0:19 – elektrarne na SK vacsinovym podielom vlastni Taliansky Enel. Tak ozaj by sme dodavali “my” elektriku zadarmo? 😀 jezisku na krizku, keby blbost kvitla, Sered a okolie by bolo krasne miesto, vid komentare vyssie

  9. Anonym 5:53.
    To som ja 0:19,len nekrič HOAX ! V tomto kocúrkove je možné úplne všetko. Enel dostane príkaz a je to vybavené. Myslím že Enel a Slovensko majú jedného a toho istého majiteľa… nebudem menovať. Tí takzvaní politici sú iba nastrčené figúrky,ktoré tam dosadil dotyčný majiteľ. Osvietilo ťa ?

  10. Anonym 11. júla 2023, 7:19
    No len menuj, inak tvoje slová nemajú žiadnu váhu a sú len prd vo vetre.

  11. Anonym 11. júla 2023, 7:19 – zidojastery? Sionisti?
    Ty si osvieteny, jak reaktor v Bohuniciach. Sa cudujem, ze s tvojim osvietenim marnis cas vypisovanim komentov na SOL.
    V tvojom pripade doslova znamena mysliet je hovno vediet.

  12. Vy sčaputizované ovce ! Všetko o čom ste kedysi vykrikovali že HOAX sa nakoniec po čase ukázalo ako pravda. Už nemám čas vysvetľovať vám neveriacim Tomášom čo a ako,lebo musím ísť robiť na vaše hnilé zadky ! Česť práci a robote pokoj !

  13. Anonym 11. júla 2023, 7:40

    Daniel, volá sa to paranoja, ide to aj vekom aj alkoholom. Keď ťa už prenasledujú vyššie entity je dobré riešiť to medikamentózne.

    Zhodneme sa s odstupom času aspoň na tom, že ivermectín na covid bol HOAX???

  14. Anonym 11. júla 2023, 7:40
    Žiadny argument si nedal ani si nič nemysvetlil.
    Uveď príklad HOAXu čo sa ukázal ako pravda.
    Na môj zadok ty teda určite nemusíš robiť. Skôr myslím, že píšeš niekde od piva, lebo tam sa vedú také všeobecné „múdre“ reči. Všade si bol, všetko vieš a svietiš nám tu ako maják v temnote 🙂

  15. Tak ten tupelo tam šiel nelagalne. Neviem čo čakal že ho tam budú vítať ?
    Na druhej strane keby to spravil na druhej strane sveta že sa snaží z mexickej strany dostať na čierno do USA tak buď guľka od stráže alebo azylové centrum na niekoľko rokov.

  16. Slava Ukrajine 💙💛
    Hadam hovorim za vsetkych slusnych a inteligentnych ludi ze je pre nas ctou privitat velikana ktory stoji pri svojej krajine v tazkych casoch.

    Putin sa pri prvej prilezitosti pokakal do kufrika a zmizol lieradlom z Moskvy. Je to posera.

  17. S tou slávou Ukrajine opatrne. Radoví vojaci zomierajú za vlasť a oligarchovia zatiaľ nekontrolovateľne rabujú humanitárnu pomoc, milióny určené na pomoc a kšeftujú s dodaným vojenským materiálom a technikou. Teraz neviem či voláš na slávu vojakom alebo oligarchom…

  18. Tie ruske vytunelovane armaty ty oligarcha.

    Btw kde je vojna je prilezitost aj na rabovanie.

    Rusi kradli aj pracky aj hajzle a vrazdia ludi.

  19. Anonym 11. júla 2023, 13:06 – popros o novy manual na velvislanectve RF, lebo podla oficialnych vyjadreni RF znicili viac zapadnej techniky, ako bolo dodane. Ked k tomu by sme mali pripocitat aj tu “ukradnutu a predanu”, tak tomu uveri uz len megablb

  20. Ďalší magor, ktorý vidí rusofila čakajúceho na manuál len preto, že poukázal na ukrajinských oligarchov.

  21. Anonym 11. júla 2023, 12:20
    Nie nehovoríš. Celej UA aj ich komedianta už majú ľudia po krk. Chceš im pomáhať? Fajn, zbal si kufre a hajde na front. Však sú takí vyzbrojení a vycvičení, že za týždeň budú min. vo Vladivostoku. Aspoň budeš za geroja, ty sláva.

  22. Bohvie co na tuto temu by povedal pan Uhrik z pohodlia Bruselu.
    Sam by chcel „Slovexit“ ale no kto mu da taky plat ako ma v Bruseli… a to ani po anglicky poriadne nevie.

    A vraj naverboval vo fitku noveho potencionalneho ministra kultur-istiky.
    Nova posila bude zabezpecovat vysoku kadenciu prazdych fraz a utoky na jednoduchsie mysle prostrednictvom budovania komplexov narodnej integrity pre dezolatov

  23. Koľko kukurice mohlo okopať 450 policajtov … kto to zsplatí … aspoň by boli trošku osožný a nie strážiť šaša … koľko deti mohlo mať kvalitne lieky …

  24. Tomu človeku už nepomôže ani armáda ochrancov , ktorá mu v cudzine vôbec nepatrí. Svetu mier.

  25. Všimli ste si ako všetky mienkotvorné médiá (ku ktorým jednoznačne patrí aj SOL ) odrazu stíchli okolo diania na Ukrajine ?
    Presne takto isto to skončilo aj s covidom. Zo dňa na deň odrazu ticho…
    Pán Majko prišiel príkaz ? Chystala sa akási ofenzíva. Všetci milovníci zeleného mužíčka tu doslova až dupkali nadšením ako ukrajinSSkí geroji ženú rusov na východ ! To znamená že už dobili Krym a obkľučujú Moskvu ?
    Kam sa tá ofenzíva vyparila ?
    Možno že svetoví mocipáni už vymýšľajú niečo nové čím by nás strašili. Alebo oj.bali…
    Presne tak isto ako to bolo so vstupom do únie. Všetci konceptuálne negramotní,milovníci západu skákali od radosti 2.metre od zeme že vraj únia nám pomôže… hurá budeme v únii,vyrovnáme sa západu ! Cha cháááá,ale dopadlo to inak,že ? Oklamali nás !
    Tak isto klamali s covidom a začínajú sa pomaličky prebúdzať aj skalní milovníci Ukrajiny že niečo tu nesedí… kedy sa prebudia úplne je otázne.

  26. Anonym 26. júla 2023, 1:56
    Ty milovník Východu a Maják pravdy, jednoducho nie je možné aby si takéto veci vypisoval zadarmo, alebo z nejakého svojho silného presvedčenia. Neexistuje.
    Covidové klamstvo…
    Aké médiá stíchli o Ukrajine?
    Akú máš alternatívu k zlej EÚ?

  27. darmo mu to píšeš, on teraz spinká, má po nočnej v trolej farme. Vyspí sa, niečo si fúkne do nosa a približne o 03:00 tu máš od neho ďalší skopírovaný príspevok od jeho ruského zamestnávateľa.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované