back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Tínedžera v Hlohovci dobili. Údajne sa mal kamarátiť s ich nekamarátom – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Polícia sa bitkou, ktorej video sa verejne šíri na sociálnych sieťach, a správaním tínedžerov na záberoch, intenzívne zaoberá.

POLÍCIA V HLOHOVCI RIEŠI VÝTRŽNÍCTVO

Môžeme potvrdiť, že polícia v Hlohovci prijala oznámenie matky posledný júnový víkend.
Incident medzi tínedžermi preverujeme v súvislosti s podozrením na prečin výtržníctva. Polícia už má v tejto chvíli stotožnené takmer všetky osoby, ktoré boli aktérmi bitky a aj ostatných osôb, ktoré sa incidentu mali len prizerať.

Vzhľadom k tomu, že doposiaľ neboli vypočuté všetky osoby a mohlo by prísť k zmareniu vyšetrovania, zatiaľ nie je možné poskytnúť detailnejšie informácie k prípadu ani k podozrivým osobám.

VAROVANIE AJ PRE MLADÝCH BITKÁROV

🔴V súvislosti s konaním mladistvých osôb upozorňujeme, že za svoje konanie sú dovŕšením 14.roku života trestno-právne zodpovedné osoby.
🔴To znamená, že aj mladistvé osoby je možné za protiprávne konanie odsúdiť a uložiť im primeraný trest v zmysle trestného zákona.
🔴Okrem toho už nebudú mať čistý register trestov, čo v prípade úmyselných trestných činov násilnej povahy môže mať zásadný vplyv napr. aj pri výbere budúceho povolania.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Video-zdroj internet

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. zmrdi, jedného rozkopali viacerí a každý jeden si aspoň kopol…za toto polepšovňa minimálne. a zakázať tie nezmyselné dnes „populárne športy“ vysielať pred 22:00, potom si deti myslia, že je to normálne kopať sa do hlavy.

  2. Treba zverejniť mená a myslím si ze spravodlivosť si ich najde alebo minimálne nebudú vychádzať ani von

  3. Na čo cenzuru dali? Veď nech ich vidíme dobrotníkov, keď ich stretneme komu hneď prasknuť, len že vyšiel vôbec von a zverejniť mená

  4. Katastrofa! Agresivita na neskutočnej úrovni!
    Každý idiot či úplný primitív si potrebuje kopnúť!

  5. Jak keby to bolo nieco nove pod slovenskym slnkom. V Seredi byvalo toto este donedavna kazdy vikend… A nielen medzi tinedzermi!

  6. Trubky , čo sú čul všetci veľkí boxeristi a bitkármi potrebujú si dokazovať frajeri tam ich mali ich tatkovia hentak dokurvit trubice primitívne , či tatinovia išli kúpiť mlieko a už nedošli domov ? Nečudujem keď z nich vyrástli takí príkladni a vzorni chlapi . Ach Jaj ideme do sraciek ľudia zlatí

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované