back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Ministerstvo spravodlivosti SR dáva príležitosť firmám podieľať sa na rekonštrukcii súdnych budov. K dispozícii je viac ako 3,5 milióna eur cez verejné obstarávania.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

MS SR |MM|  Slovensko má prostredníctvom financií z Plánu obnovy a odolnosti historickú príležitosť zrekonštruovať súdne budovy. Ministerstvo vypísalo 13 verejných obstarávaní.

,,Tieto verejné obstarávania sú vo výške viac ako 3,5 milióna (EUR) na 13 súdov. Je to prvý krok k tomu, aby sme sa dopracovali k samotným rekonštrukciám. Bolo by fajn, aby sa firmy zapájali aktívne do týchto našich obstarávaní, aby sme zvládli spolu dosiahnuť ciele a míľniky Plánu obnovy a odolnosti,” povedal Jakub Birka, riaditeľ odboru implementácie Plánu obnovy a odolnosti.

Predmetom zákazky je poskytnutie komplexných služieb súvisiacich so zabezpečením zhotovenia projektovej dokumentácie, vykonanie prieskumov, výkonu inžinierskej činnosti a výkonu odborného autorského dohľadu pre modernizáciu budov súdov; vypracovanie rôznych stupňov projektovej dokumentácie, ktorá bude podkladom pre výber zhotoviteľa stavby následnej realizácie, získanie príslušných stavebných povolení a realizácia autorského dohľadu.

Je to veľká príležitosť pre projektantov a firmy zapojiť sa do týchto obstarávaní a prispieť tak k rekonštrukcii súdov.

Všetky verejné obstarávania nájdete na oficiálnej webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek. Zákazky pre Ministerstvo spravodlivosti SR sa týkajú miest Bratislava, Nitra, Trenčín, Bardejov, Liptovský Mikuláš, Poprad, Trebišov, Prešov, Pezinok, Prievidza a Žilina.

V prípade ďalších otázok kontaktujte: tlacove@justice.sk .

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. 30 rokov iné nerobia, iba sa sťahujú ako sťahovavý vtáci, z jedného miesta na druhé a čo do najdrahších budov, čo stojí obrovské výdavky. Na to sú peniaze. Na školstvo, zdravotníctvo… nie.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované