back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Deložovanie rodiny roky neplatiacej nájom a ostatné náklady v mestskej nehnuteľnosti sa podarilo až dnes. Jej dlh vysoko prevyšuje 10 000 Eur!!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď/ Prakticky po piatich rokoch sa dnes o 10.00 hod. podarilo exekútorovi za prítomnosti hliadky OO PZ a Mestskej polície vysťahovať rodinu, ktorá obývala dva byty v nehnuteľnosti Mestských sociálnych bytov bez právneho titulu. Za ubytovanie ani náklady na vykurovanie neplatili a vyzerá to tak, že mestu Sereď, teda nám občanom vytvorili dlh vysoko presahujúci čiastku 10 000 Eur.

Ako sme upozorňovali už v minulosti, namiesto skla na oknách mali igelit a v zimných mesiacoch vykurovali nehnuteľnosť elektrickými vykurovacími telesami. Keďže neplatili nielen za ubytovanie ale ani za energie, aj toto musí zaplatiť mesto Sereď, resp. správca, ktorým je spoločnosť vlastnená mestom, aby nehnuteľnosť nebola odpojená od elektrickej energie.

Mesto Sereď sme požiadali o vyčíslenie úhrnných nákladov spojených s pobytom tejto rodiny v mestskej nehnuteľnosti na uvedenej adrese do jej definitívneho vypratania.

Je smutné, že napriek dlhodobým upozorneniam deložovanie tejto ani len základné náklady na bývanie neplatiacej rodiny z mestskej nehnuteľnosti sa za minulého vedenia mesta nekonalo a došlo k tomu až teraz. V prípade, že by nebolo tejto rodine umožnené bývať v nehnuteľnosti roky pre ňu de facto zadarmo, mesto, teda my občania mohli mať nevymožiteľné pohľadávky výrazne nižšie.

Podrobné informácie prinesieme po ich overení, začiatkom budúceho týždňa.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -
Na foto hliadka MsP asistuje súdnemu exekútorovi pri vypratávaní nehnuteľností v sociálnych bytoch na Trnavskej ul. zdroj foto: Mestská polícia Sereď

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A keď má niekto vážny záujem o sociálny byt,aký je postup?viete my poradiť prosím?

  2. Tiež si myslím že by to mala zaplatiť osoba čo nekonala a nechala to zájsť až do takej sumy

  3. sociálna starostlivosť na slovenský spôsob – niekto si ho vysvetľuje systémom – však dajte. A ešte sa aj rozčúli, že si rasista.

  4. Nech to zaplatí ten exekútor, doteraz čo robil spal keď to nechal takto narásť na 10 litrov

  5. Od nepamäti tu žijú medzi nami a ešte dlho žiť budú a za nič platiť nemusia a systém im to toleruje,a dostávajú ďaleko viac rôznych podpôr a prispevkov od štátu…dokedy chceme toto tolerovať?Keď by sme sa začali tak správať aj my, ktorí pracujeme a žijeme slušne,to by bolo neprípustné a viacmenej nemožné,ešte by nás aj trestne stíhali.Nasi rómovia môžu ale všetko,a kompetentní sa zase len roky budú oháňať,že nemôžu nič,že by išlo o rasovú diskrimináciu.Tieto somariny počúvame už pekných pár rokov,vlastne zopár generácií.Tuto otázku ale nikto riešiť nechce a nebude,lebo je to tak veľký a nekonečný zdroj financií ,od ktorého sa určitá skupina nikdy neodstrihne,lebo veď načo,keď sa skladáme na to my všetci.Nasadit zákony ako vo CH či LI a veci by sa mali inak.Soc.davka tak,ako to plati aj pre nas.Nepracoval si,nemáš narok.Dieťa nenavstevuje povinnú školskú dochádzku,žiadne benefity,iba také aké máme aj my.Ved chceme rovnosť…či?…aha, diskriminovaní sme už vlastne dlhé roky práve my a nie tí,ktorých museli delozovat.

  6. PRE. ,, PEPO. , KRASNE SI TO NAPISAL. DRZIM PALCE VŠETKA ČESŤ . SMRŤ PAPUANCOM A TÝM PAKYSTANCOM KTORÝ TAM BÝVALI

  7. Nám štát nedá ani unimobunky,ako mnohí dostávajú.Prečo na nich platí iný meter?
    Za mňa nikto nič neplatí.
    Prečo majú oni imunitu?

  8. Miloš aspon budme uprimny a povedzme si, že návrh na deložovanie aj všetky veci okolo toho už bežali na súdoch roky… Snad neveríme, že sa to v tejto republike stihlo so všetkymi lehotami a sudmi za 3 mesiace….?

  9. romeles krásne si to napísal,im to totiž pripadá ako urážka,ale oni ked o nás píšu že sme gadži,chrapúni alebo sedláci,to je v poriadku,že ?
    Pre mňa to budú do konca mojich dní tiež iba cigáni. Mne to pripadá úplne v poriadku.

  10. Hana 30. júna 2023, 19:07

    Ale uz aj neprispôsobile medvede sa začali strieľať tak dúfajme že sa tiež niečo zmení

  11. Za túto situáciu nemôže minulé vedenie mesta, ale vedenie spoločnosti, ktorá spravuje tieto nehnuteľnosti. A to pokiaľ viem je vo funkcii od roku 2014. Takže nie primátor, ale konateľ firmy, ktorá toto zanedbala.

  12. A treba teraz zavolat antifu a spol..a samozrejme dalsiu čvargu..nech im najdu ubytovanie..debilkovci tak šup pomahame..

  13. Ze Vas Matovic nepojebe. Potkany vyjebaní. Jasne ze nebudu robit ked ich stat podporuje. My keby sme sa dostali na ulicu tak este aj kopu do nas. Este aj ukrajinci ktomu, a mozeme robit na dvoch pracoviskách. Ze sa neobesí aj Čaputova

  14. My cigani sa len smejeme na vase blbe komentare!!! Vsak sa uvedomte ze tu budeme este velmi dlho , tak by ste sa mali snazit snami zit v hrmonii ! Alebo sa dajte vsetky gadze do kopy a pozabijajte nas ked vam ide oto aby sme tu neboli…. aj my sme ludia tak nas nesudte podla farby .. dakujem sesed Majko …

  15. Nie, vy nie ste ludia. Vy ste ludsky odpad. Neprisposobivi, spinavi, smradlavi pozierazi soc.davok. Raz dojde doba, ked sa prestaneme ohanat humanizmom a zacne platit zakon pre kazdeho rovnako. Nepracujes- nejes, nebyvas. Skap v spinavej osade.

  16. Zákon pre cigána by mal byť prísnejší !. Dúfam že si s nimi už konečne nová vláda urobí poriadky. Lebo to už neni možné čo začínajú robiť po celej REPUBLIKE .

  17. Anonim pišem to tebe!! Počuvaj keby viem kto si tak ti vyrežem jazyk a dam ho zožrat mojmu pitbulovy si ti vôbec človek o čom to tu jebeš??? Aki ľucky odpad su cigany ??? Ja niesom rom ale viem že všeci nie su rovnaky aninim ti pes ti rasista skapati!!!! Seredcky romovia su a boly a aj budu na vysokej orovni…

  18. A ty jazykom akeho kmena blvas? To si fakt tak vypatlany? A ty sa pocitas za cloveka?

  19. Anonim 2
    a ty tu o čom točíš ? Šak ty si cigán jak vyšitý ! Radšej drž tú svoju čiernu tlamu !

  20. naičte sa nerobiť bledé papule čo otvárate mi bereme invalydné doochodki a mame vodycaky od 13 rokov

  21. NEMÔŽEŠ BIŤ NORMÁLNY, TEN KTO TIETO TUČNÉ , SPUCHLINY A ODPUDZUJÚCE OBLUDY CHRÁNIŠ A TOHO PIŤBULA SI STRČ NIEKAM SA MOŽEŠ HANBIŤ ,OKRÁDAJÚ TI TEBA AJ CELÚ TVOJU RODINU JEBEM NA TEBA NEMÁ ZMYSEL SA K TEBE VO EC ANI VYJADROVAŤ

  22. Cigáni.,robili vždy poradňu prácu za vás. Vy, co tu píšete ste nikdy nerobili. Všetko ste na kradli. A valali ste to na cigánov. Poznám bielich. Co sú 100krat horší, špina v byte, co niektorý cigán by sa uňho vody nenapil. Ale to je biely, tak ôk. Tmavim závidite, lebo, nemusí si chodiť opaľovať tvarohovou hubu k moru.to je môj názor.

  23. Anonim2 13 19 anonym sa píše z tvrdým y Toho Pitbula si už dávno zožral a buď rád že ma nepoznáš lebo ináč nebudeš ani na ulicu večer v spánku sa budeš strhávať zo sna a nad ránom sa zo strachu pocikas Tak si zavri tu čiernu papuľu

  24. Ja keď nezaplatim elektriku,tak ma vypnu,tu to neplatilo ?celé choré a evidentne tolerovane dlhe roky,inac by tam uz neboli,bohužiaľ

  25. Je to chyba úradu že toľko sa čakalo. Hmotná zodpovednosť zamestnanca uradu. Už dávno mohli odpojiť od elektriky tie byty. To kolo sa dopláca na ukrajincov to vám nevadí.no prajem vám gadzom veľa zdravia a síl aby ste vládali robiť do 80tky na Rómov.

  26. Pre Alain Delon….? To ako uplne vážne..? Máš vobec aspon sebemenšiu šajnu o tom ako dlho trvalo vydať súdne rozhodnutie na taketo niečo…?

  27. Svine cigánske prašivé treba to vyjebat jak potkanov z nory alebo poslat na nútene práce

  28. Sereďcke čierne potkany. Nie platia a bývajú si zadarmo a nás exekútor po piatych rokov pôjde a vyhodí ich🤦🏻‍♂️. Najlepšie by bolo sociálne bytí zbúrať a spraviť nove a dať tým ktorí to ozaj potrebujú!!!! Prebuďte sa ludia

  29. Síce to sem nepatrí, ale k článkom kaštieľa sa nedá reagovať.. By ma zaujímalo či si zabudol „MM“ uvoľniť priestor na reakcie ,alebo je to schválne 🤷‍♀️ Podľa všetkého asi schválne, že áno ? Ako je možné, že si niekto dovolí kopať bez povolenia .. Zákon o ochrane pamiatkového fondu 49/2002 Z.z.

  30. Anonym 3. júla 2023, 6:26 – na SOL su od zalozenia respektovane pravidla, na zakladektorych funguje.

    O diskusii pod clankom rozhoduje jeho AUTOR !!

    Ide o ochranu pred magormi, ktori nemaju zaujem diskutovat, ale sirit nezmysly a kompenzovat vlastnu neschopnost kritizovanim uspechu inych.

    To, ze sa stale najde EXTRA magor majuci pocit, ze musi napisat hlupost napriek tomu a este aj pod clankom uplne nesuvisiacim s temou, uz zial tazko ovplyvnit.

    Ide pravdepodobne o jav zaplavujuci celu spolocnost, kedy NIKTO NERESPEKTUJE NIC A NIKOHO.

    Ludia nerespektuju ziadne pravidla a nemaju zabrany vylievat kyble spiny na kazdeho, kto je lepsi ako oni samotni.
    Chora spolocnost plna chorych ludi…

  31. Ochraňovať človeka čo sa nechce vzdelávať a pracovať, by malo byt trestné. Róm nieje amazonsky indián.

  32. Ja som strašne zvedavý kto a aká alebo ktorá vyššia moc dala povolenie tej cibuľkovej hlave úlisnej aby tam robil ,,Archeologický prieskum alebo tie vykopávky teda to má podrž

  33. Ale si mu to nandal. Aj sa po prazdninach pochvalis v triede? A mozno ti uz nebudu dievcence brat desiatu.

  34. Vsetci su chori,cela spolocnost je chora ,len zahadne Majko je enstain uplne zdravy,nie je to podozrive?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované