back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pri futbalovom ihrisku v Hornom Čepeni bude osadené značenie „zákaz zastavenia“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď /  V najbližších dňoch bude v lokalite Horný Čepeň pri hlavnej ceste popri futbalovom ihrisku osadené nové dopravné značenie „zákaz zastavenia“.

Zároveň bude označená „cikcak čiara“ pri výjazde na hlavnú cestu. V danom úseku sme navrhli tento zákaz z dôvodu bezpečnosti, nakoľko návštevníci ihriska odstavujú svoje vozidlá do tohto úzkeho priestoru a istým spôsobom pri nastupovaní a vystupovaní z vozidiel ohrozovali seba, deti a iných účastníkov cestnej premávky.

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. nemusia to byt len navstevnici ihriska (myslim, ze vo vacsej miere ani neboli).
    Co ten servis dalej???

  2. Asi by tam mohli robiť aj kontrolu rýchlosti 🤷‍♀️ zaparkované auta sú asi najmenej stačila by správna rýchlosť a ohľaduplnosť

  3. Asi by tam mohli robiť aj kontrolu rýchlosti 🤷‍♀️ zaparkované auta sú asi najmenej stačila by správna rýchlosť a ohľaduplnosť

  4. A čo vám budem hovoriť,nebola ani rýchlosť,stačila nepozornosť a urval nám pán šofér taxíku celú elektrickú rozvodnú,pri šenku vedľa daného ihriská a ešte aj utiekol. A tak celí Horni Čepeň zostal bez zabezpečenia odcerpavania splaskov z kanalizácie. A tak si myslím že by mal byť úplný zákaz pouzivania mobilných telefónov za volantom. A majiteľ servisu zakúpil síce pozemkom na parkovanie tich všetkých áut na rohu ,ale nič sa nezmenilo ulica je stále prepchata autami. A ešte jeden vazni a ohrozujúci poznatok. Skúste si vyst z tej uličky od senior domu na vysom aute ako napríklad dodávka a zistíte,že hovno vydite od Suroviec lebo tam zavádzajú rozrastene haluze tej lipi čo je pri tom pomníku a preto aj touto cestou upozorňujem na dani problém a vyzivam kompetentných aby dani problém riešili,trebaz opilovanim haluzi na výške,cca 3 m od zeme. Vďaka.

  5. No v danom useku pri ihrisku si niektori soferi mylia cestu v obci s pretekarskou drahou. ich rychlost prilis casto vyrazne presahuje tu povolenu. Myslim, ze vobec usek od Horneho Cepena az po krizovatku pri Luky pizerii by stalo zato vybavit /ak by to bolo mozne/ ako v Cechach meracmi rychlosti s rozposielanim pozdravom pre podobnych ignorantov a magorov.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované