back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Na Kúpeľnom námestí pribudne priechod pre chodcov s ostrovčekom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď /  Dnes sa začala rekonštrukcia križovatky na Kúpeľnom námestí, kde pribudne nový priechod pre chodcov s ostrovčekom.

 

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Milos ked si bol na jarmoku a fotil si tak zozadu som ta ochráchal na tricko a ani otom nevies. a pekny sopel som vytiahol a jebol som ti to na tricko zozadu. ludia s smiali a ty jebnutá hlava si nic necítil. zena ti to operie doma ty negramotny asocial. ale chrachel si dostal kvalitny a tesil si sa ze fotís a za tebou sa smiali vsetci

  2. ty musis byt joo primitivny kokot. a aj tvoji rodicia musia byt, ked pustili do sveta take hovado.

  3. Sered 27. júna 2023, 14:34
    Keby si mu to dal spredu tak ok. Ale na to asi nemas. Neviem ci sa to ludia nesmiali tebe.

  4. Sered z 14:34. Tiež ho nejako nemusím ale niečo takého primitívne, to už musíš byť na veľmi nízkej úrovni. Osobne si myslím že si na tom niekoľkonásobne horšie ako on. Už len to, že nie si schopný povedať niečo do očí ale útočíš ako chudák zozadu. A podľa tvojho správania si evidentne negramotný ty.

  5. Radčšej keby sa už pohne niečo s mostom a nie toto sa tu ide robit zas zbytočná blbosť

  6. Pre „Sered 27. júna 2023, 14:34“ – zrejme ste si pomýlili osobu. Neviem do koho ste si utreli „sopel“ ale Miloš to byť nemohol, lebo na jarmoku ani nebol a tak ani nefotil.

    Keby ste si prečítali meno autora článku o jarmoku, tak viete, že je to môj materiál. Takže Váš komentár je úplne mimo 🙂

  7. Podla vsetkeho neoplul nikoho. Je to ubohe hovno na papuci bezdomovca a chcel byt medzi ostatnymi hovnami za hrdinu. Nevydalo.

  8. Podla mna niekoho oplul, ale bol tak ozraty, ze si myslel, ze to bol Majko. Pravdepodobne oplul sam seba a vsetci sa na nom smiali.

  9. Keby nebol obsah prispevku „diskutujuceho“ Sered 27. júna 2023, 14:34 tak primitivny, pravdepodobne by nestal za to,aby zostal spinit diskusiu.

    Tento mesiac naplnime cez 400 000 unikatnych pristupov do media a viac ako 600 000 prezreti. Preto si citatelia SOL zasluzia vidiet, aka mentalna luza ma na Slovensku volebne pravo. Koho bude volit, asi dlho rozmyslat netreba…

    Ale k veci, prihovorit sa treba aj autorovi prispevku:

    Ty mentalny asocialny odpad – Sered 27. júna 2023, 14:34 – aj ked neverim, ze si vobec bol schopny najst jarmok a teda niekoho oplut, budem sa tvarit, ze ano a je to vrchol Tvojho prejavu, ktory Ti tvoj intelekt dovoli.

    Ak teda akceptujeme, ze si sa prejavil, urcite nie na mne. S najvacsou pravdepodobnostou si svoj prejav agresie, tuposti, zavisti a menejcennosti, teda svoj chrchel vrhol na chrbat tomu, kto Ta splodil. Zjednodusene, svoje vnutornosti si vyvrhol na svojho otca, ktory Ta ked si bol dietatom, pravdepodobne znasilnoval. Iba taketofatalne ublizenie moze totiz takto zdegenerovat ludskeho tvora.

    A zaver – v piatok skoro rano po nafoteni zatarasov v meste, sme celarodina odcestovali do Ceskej republiky, kde som synovi ukazal kus Československej historie na Zeleznu oponu v Rozvadove.

    Nasledne prednaska v Prahe a zo soboty na nedelu v noci navrat.

    Na jarmoku som NEBOL a nezvyknem na jarmok chodit vobec. To nie je zabava, ktoru preferujem.

    Takze Ty chory psychopat, spolu s manzelkou som sa cez vikend venoval synovi, aby z neho nebol taky vypatlany kreten, ako si Ty.

    Nepocitam, ze mnou napisany text pochopis, poziadaj preto svojho
    cokla, aby Ti ho prelozil do reci Tvojho kmena…

  10. Inak je to ozajstná zbytočnosť, chodia tade ťahače s veľkým nákladom zo ZIPPky či čo to je, a ebnú tam nejaký ostrovček! Hlúposť na druhú!! Ktovie, kto to vymyslel 🙂

  11. A naozaj sa čudujem, že na toho hlupáka p. Majko zareagoval! Ja by som si to vôbec nevšímal, nechce sa mi totiž veriť, že ten človek čo to napísal vie vôbec písať!!

  12. Paráda narozdiel oproti retarderu pred MU tento chválim toto je správne riešenie daného priechodu kde často auta jazdia rýchlo.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované