back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Niektoré ulice v centre mesta sú od skorého rána uzatvorené

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Dnes v skorých ranných hodinách Mestská polícia mobilnými zátarasmi uzatvorila ulice v centre mesta, na ktorých bude už od dnešného dňa prebiehať seredský jarmok.

V tomto roku sa po prvý raz jarmok bude konať v netradičnej časti mesta, čo bude skúškou aj pre dopravu.

Dopravné obmedzenia a obchádzky nájdete tu:

POZOR – blíži sa termín uzatvorenia hlavných ulíc na Nám. slobody a SNP!

Rešpektujte značenia a obmedzenia súvisiace s jarmokom a jazdite opatrne.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Len sa nepomerne z toho debilne ho seredskeho trapného jarmoku…….galantskemu sa nikdy nevyrovna

  2. Len sa nepomerne z toho debilne ho seredskeho trapného jarmoku…….galantskemu sa nikdy nevyrovna

  3. Cele mesto sme si presli po stvrtej rano a zdokumentovali sme dopravne znacenie prakticky zo vsetkych klucovych smerov.

    Hodnotim ako premyslene pripravene a vyborne zrealizovane. Smerovanie vodicov (obchadzka) je dostatocne viditelne a profesionalne vyhotovene.

    Je evidentne, ze cele bolo pripravene dobre – zatial pochvala.

  4. keďže hody začínaju v piatok po obede tak SNP treba zavriet najskôr v nedeľu ráno?

  5. Tak ako inokedy, len nepojdes cez SNP, ale cez sv. krizovatku pri Hutniku, alebo okolo policajtov cez Pekarsku a budes chvilu meskat, lebo aj doteraz si stala v kolone. Alebo sa zastav na jarmoku a budes a mozes prist az rano 😄, mier… Preco si kazdy chce len hejtnut.. 🤷

  6. Tak to veru je..radšej dobrý punk koncert v kempe…to by videli niektorý…a nie s cukrovu vatu sa napchavat…aj jarmek by Vas omrzel…😀

  7. Pred zajtrajsim koncertom uvidíte, či je to dobre premyslené, keď tu bude nával cudzích áut.

  8. Choďte teraz do mesta skontrolovať
    Čistá katastrofa
    To len Debil môže vymyslieť zatvoriť takto sered

  9. Definícia Slováka. Ráno vstáva do roboty, a pi.uje, že musí vstať. Pi.uje, že ráno vychádza slnko. Pi.uje, že fúka vietor. Pi.uje, že je v lete horko a nech je už zima. Keď je zima, pi.uje nech je už leto. Keď prší, pi.uje, že prší. Keď neprší, pi.uje že je sucho. Pi.uje keď sa nič nerobí. Keď sa niečo spraví, alebo zorganizuje a min.ho to obmedzí, pi.uje dvojnásobne. Slovák je najnespokojnejší tvor v celej slnečnej sústave. Keď raz nastane koniec sveta, tak Slováci budú pi.covat aj vtedy, lebo…A tak si tu žijeme. Čo tak konečne prijať fakt, že jarmok je zorganizovaný inak, konečne to má hlavu aj pätu a není to rozhodené bez ladu skladu všade a vlastne nikde. Kritizujete, ale počkajte s tým aspoň do pondelka, keď bude po všetkom.

  10. Komentar nad..ake ptfuj..? Ciganska vynikajuca nevadi ze sme jedli za 7 e kus..ale sme si pochutnali..pivko 3 e dobra cena…kamarat si kupil nove sandale za 25 a tie iste mali za 45 v takku…tak potom..? Ja som kupil tielka za dve za 12..povedz my kde kupim tielka za 12e??? Chvalabohu ze mame tu take niečo…a clovek sa aj naje aj oblecie..

  11. Nemam problem pochvalit, ak je nieco dobre. Ale co je dobre na tom, ze sa to presunulo na frekventovanu cest mesta?! Co bolo zle na tom, kde to bolo doteraz?! Hlavny tah mesta nikto neochromil. Ten je ochromeny aj ked sa nic nedeje, nie este, ked uzavrieme frekventovanu cast, tak ake kolony sa budu na tych obchadzkach tvorit?? Napiste mi, preco to nemohlo byt tak, ako doteraz! Preco sa musim trepat k stankom od kolotocov inde, tam to bolo vsetko po ruke a hlavne cesty boli volne👍tam nech sa realizuju pri dolezitejsich veciach a nie menit to, co bolo dobre.

  12. MJ, jazdím od rána po Seredi a kolóny nikde. Vystrčil si vôbec svoj nos von? Pred chvíľou som sa vrátil z jarmoku, bol som autom, parkoval som v pohode, všade dobrá nálada, prečo toľko frflania? Konečne využité námestie slobody a park, rómov výrazne menej ako po minulé roky. Odo mňa palec hore.

  13. Aké kolóny? V meste som bol niekoľko krát autom a kolóny žiadne a ani z okna som žiadne nevidel a to bývam v centre mesta na hlavnej ceste tak o čom tu píšete?
    A v sobotu a nedeľu býva veľmi málo aut tak nerobte paniku pre boha.
    A k tomu koncertu, nával aut by bol predsa aj tak či je alebo nie je jedna ulica uzavretá. Pred pár rokmi tu bola tiež nejaká kapela známa (nespomínam si aká) a mesto bolo plné cudzích ŠPZtiek. Tak prestaňte plakať a choďte sa baviť…

  14. Rómov menej? Tak to teda neviem kde si bol.Tiez sa mi nepáči, že to nie je pokope. Boli sme na kolotococh s deťmi a keď sme im chceli kúpiť nejakú maškrty,tak sme s nimi utekali na námestie. Teraz je odstavené centrum mesta a ulica,kde býval jarmok prázdna. Nerozumiem tej logike.

  15. Ano, bol som v meste. Ja sa len pytam, co bolo na tom starom zle?! Ved to bolo vsetko nakope. Da sa prezit par dni s tym, ze nemozem ist okolo Lidla a odbocit, ale naco to je dobre?! A keby fungoval most, tak by tie kolony boli! Ak bol nejaky vazny dovod na to, ok, len ho chcem vediet. Kazdy mozeme mat iny nazor, ja som za ten stary sposob.

  16. Mohli spraviť jarmok od križovatky smer hore na most. Tam by nikomu nezavadzal 🤣

    Samozrejme všetko berte s humorom.
    Som rad ze je jarmok, a kde ho dali tento rok mi je fuk. Je to akcia raz do roka, tak tu nefrflime na to.

  17. Tiež neviem čo bolo zlé
    na starom mieste. Všetko bolo sústredené na jednom mieste: gastro, program, predaj, atrakcie. Takto prebehujú ľudia hore dole, lebo od kolotočov sa ide cez najfrekventovanejšiu cestu na námestie. Staré miesto bolo stokrár lepšie. A M.M. o štvrtej mohol pozerať čo chcel ale poobede už bola pri hokejke havária.

  18. Treba poriesit kolotoce do parku na tu luku ,aspon sa vyuzije .Na par dni sa neznici iste.A zaroven amfik na akcie a tiez trhove stanky.Podium zase na vystupenia .Tie deti vcera LY dance boli supeeer a aj od Mecocha ,ale na tej dlazbe?Pan primator preco?
    Inak dobre.

  19. tu je vidieť ako si niektorí čítajú informácie z mesta…. na staré miesto už treba zabudnúť,,,, už dlhšie sa uvažovalo presunúť jarmok do zámockého parku z dôvodu že na mieste kde sú kolotoče sa ide stavať polyfunkcia,,, majiteľ pozemku má už vydané stavebné povolenie a preto raz to muselo prísť a prišlo to teraz….. na zváženie by som skôr navrhoval aby sa celý jarmok sústredil iba na PArkovú ulicu a do zámockého parku. Máme krásny nový amfiteáter a nevieme ho využiť. V amfiteátri by mala byť celá kultúra, vystúpenia a občerstvenie gastro tiež v amfiku. Kolotoče môžu byť v malom parku a na hlavnej ulici kde sú teraz stánky. a je vybavené.

  20. preložiť jarmok bol veľmi dobrý nápad. Konečne to nie je natlačené na jednom mieste. Na starom mieste sa ľudia tlačili jak sardinky v konzerve.Teraz je miesta dosť pre každého. A kolotoče do malého parku? Tie ťažké nákladné autá by tú dlažbu okamžite zničili. Alebo do parku na lúku? Pri tej výške musia mať tie atrakcie dostatočnú stabilitu a to na lúke by určite nemali. Viete si predstaviť že by sa to prevrhlo koľko by bolo zranených či mŕtvych. Takže ešte raz podľa mňa je to oveľa lepšie ako po minulé roky

  21. Ešte v budúcnosti keď sa bude stavať pred gymnáziom, tak kolotoče sa presunú niekam na kúpeľné námestie a bude to úplne na parádu. Konečne využité parky, tak to je všade inde. V každom meste je počas jarmoku uzatvorených plno ulíc, tu to bolo celkom fajn, obchádzky mali logiku.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované