back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Niekoľkokilometrové kolóny pred Sereďou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Na rýchlostnej komunikácii R1 v smere od Bratislavy a Trnavy v smere do Nitry sú niekoľkokilometrové kolóny. Príčinou úplne ucpanej rýchlostnej komunikácie má byť dopravná nehoda, ku ktorej malo prísť podľa doterajších informácií pred výjazdom na Sereď.

Ak môžete, vyhnite sa jazde po R1, alebo úsek s haváriou obíďte cez dediny po starej ceste.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kolóna siahala až niekoľko km na D1 pred výjazdom na R1… A to bolo pred hodinou…

  2. Dobre ti je, oddýchni si aj za nás, čo nikam nepôjdu.
    Inak zdroj kolony som nenasla. Bolo tam jedno auto so Z-kom na krajnici, ale to iste auto som videla v kolone predtym, takze tam asi len pan musel curat. Bolo to na 20 min zdrzanie, pohoda… v piatok nepotesi, ale deju sa aj horsie veci.

  3. Ja som do kolony vosla na moste, kde sa napaja D1. Cca 25 min trvala cesta od toho mosta po odbocku na Dolnu Stredu. Hento sa uz asi tahalo, retqzova reakcia… takto v piatok je vela aut na dialnici, staci male zdrzanie/spomalenoe a uz sa to kopi.

  4. Už z Bratislavy po D1 sa aura vliekli miestami aj 70 km/h a nikde nič, nechápem ten dôvod pomalej jazdy. Na chvíľu sa dalo rozbehnúť a zas spomalenie. Po odbočení na R 1 pri Trnave skúmavke tempo, tak som to dal cez Zavar a Šúrovce. Piatky si niekedy blbé.

  5. Ale aké to výborné že všetky tie autá neprechádzajú cez mesto. Na niečo je dobrá aj tá uzávierka mostu. Všecko zlé, na niečo dobré.

  6. Tam by mal na tej odbočke na Dolnu Stredu a Galantu byť policajt a púšťať hlavne auta z dialnice ,alebo tam dat semafór na tieto piatočné presúvanie ĺudí. Alebo ako je aj spravene, keď idete z Ba a zídeťe na odbočku Voderady smer Trnava. Tam je hore na moste kruhový objazd..

  7. Bože môj bola nehoda.pred tím ako sa odbočuje na Sereď.opakujem PRED .nie kôli tomu ze odbočovali na Sereď.

  8. Už prestaňte blúzniť kvôli jednej odbočke z R1. Prečo máte pocit, že kadiaľ idete vy musí byť vždy v danú chvíľu prejazdná cesta? Denne jazdím po obchvate v Bratislave, v smere z Petržalky zapchatý jazdný pruh pred odbočkou na Šamorín, pri Zlatých pieskoch odbočka na Vajnory, odbočka na Ivanku pri Dunaji, potom sa to vlečie ešte po odbočku na Bernolákovo a keď prídem na odbočku pri D. Strede, len sa pousmejem. Mať vaše starosti.

  9. Pre 15:19 preeesne tak ja jazdím každý deň do Devínskej.tam je bonbónik Sitina,Lafrankony navise. Tu budú vyplakavat.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované