back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Pri Meandri v Seredi bol zadržaný Interpolom hľadaný Macedónec – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Dnes bola v Seredi políciou zadržaná v poradí už minimálne druhá osoba hľadaná Interpolom. Tentokrát ide o občana Severného Macedónska, zadržaný bol pri sídlisku Meander hliadkou PZ za asistencie hliadky mestskej polície.

Interpolom hľadaná osoba mala policajtom unikať a vniknúť na pozemok rodinného domu, kde bola zadržaná, čím sa s najväčšou pravdepodobnosťou dopustila trestného činu porušovania domovej slobody.

Mestská polícia nám poskytla toto vyjadrenie:

„Mestská polícia bola telefonicky operačným policajtom z OOPZ Sereď požiadaná o súčinnosť pri predvádzaní osoby na sídlisku Meander. Hliadka po príchode na miesto zistila, že hliadka OO PZ Sereď zadržala v rodinnom dome osobu po ktorej bolo Interpolom vyhlásené pátranie. Jednalo sa cudzieho štátneho príslušníka zo Severného Macedónska.“

Za fotografie a informácie ďakujeme čitateľovi SOL.

– – –

- Článok pokračuje pod reklamou -

AKTUALIZOVANÉ – 15.06.2023 – tlačová správa KR PZ Trnava:

Seredskí policajti v spolupráci s mestskou políciou zadržali včera poobede v meste Sereď medzinárodne hľadaného muža z Macedónska. Aj napriek tomu, že sa hľadaný muž pokúsil o útek, policajti ho napokon previezli do cely policajného zadržania. Polícia vykonáva všetky potrebné úkony v rámci trestného poriadku, na vydanie hľadanej osoby cudziemu štátu, na území ktorého sa dopustil trestného činu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Byť majiteľ toho domu sa sťažujem že mi nafotili a uverejnili zábery na môj súkromný pozemok.

  2. Tak albanec z Albánie.
    Alebo Macedonsky albanec, alebo len macedonec??
    To zase bude 🙈🙈
    A konečný výsledek nula.

  3. A nie je to jedno kto to bol?Bol to hajzel zasratý, čo nie je bez viny!A takýchto potkanov tu je určite viac!Nech ťahajú tam kam patria,špine jedny!!!

  4. Môže to byť pôvodom Albanec,v pohraničí s Macedonskom,aby mohli isť do EU,prehlasovali si trvalé bydlisko a hned žiadali o macedonske občianstvo, z vypočitavosti,kolega macedonec mi to vysvetloval,robil som cez 20 rokov v Rakusku,

  5. ASPOŇ NEBUDE KÚRUVAŤ SEREDSKÉ ČHUPKY, ČUPKY A POLOŠTETKY A SKURVENÉ NYMFOMÁNKY

  6. CVAJA NECHYŤÁ NYGDY 🤣🤣🤣VÉRU NÉV VÉRU NÉ VÉRU NÉ MÓŽEŠ SA AJ POSRAT ALE JEHO NECHYCÁ VERU NÉ

  7. Cvaja nechytia Nikdy nemaju zaco ale Matyas je na odber len ešte potrebujú aby ta krysa pobonzovala na ľudí a pôjde si odpočinúť zvyšok života

  8. Jebnute hlavy a co keď je to odfotene? Co keď sú odfotene ŠPZ? Keď idú okolo teba autá tak sú není vidieť ŠPZ? A pozemok je vidieť tiež z bytoviek tak co tu trepe pic…? Pozerajú sa mu každý deň do dvora a co je na tom?

  9. Presne tak! By som ho chcel vidieť, komu, kde a ako by sa išiel sťažovať. Degeš sa nevie ani poriadne podpísať a tu bude hádzať ramenami. By sa posral, keby sa na neho policajti z NAKA len pozreli. Sedlák.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované