back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Rómovia ignorujú parkovacie boxy aj spoluobčanov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / „Slušne som ich upozornila na to, že stoja priamo pred vchodom do obchodu a pri chodníku. Nebudem sa vyjadrovať, ako saku mne správali“ – nám do redakčnej pošty oznámila staršia pani v súvislosti so skúsenosťou a konfliktom, pri ktorom sme osobne neboli. No následne vyhotovené fotografie skutočne dokumentujú osobné auto s evidenčným číslom GB parkujúce mimo parkovacie boxy a priamo pred vchodom do obchodu.

Občania sa právom verejne pýtajú, dokedy si určitá skupina ľudí bude dovoľovať to, čo väčšinu ani nenapadne. Aj tu samozrejme existujú výnimky. No sťažností v súvislosti s  predbiehaním sa na pošte, u lekára, v obchode, ale aj práve na parkovanie tam, kde sa vodičovi práve zachce, je stále veľa.

Občania si stále viac uvedomujú potrebu odstrániť dlhodobé nerovnosti v spoločnosti, ktorá toleruje práve niektoré individuálne prejavy arogancie, pocitu nadradenosti a zvýhodňovania určitej skupiny obyvateľov.

Pred zákonom a v právach a povinnostiach si musíme byť všetci rovní.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A ja som terazky našiel kľúče v čiernom koženom puzdre na trhovisku. Odniesol som ich na MP.
    Asi to sem nepatrí,ale treba to kamsi napísať

  2. sa tam postavil ako kokot, ale pozeram ze miesta okolo dost. takze ako a komu tam vlastne prekazal ?

  3. pre Ivan 13. júna 2023, 12:20

    A aký je teda ďalší postup, keď to majú na kamerách?

  4. Myslím, že naši nespoluobčania iného etnického názoru ignorujú toho viacej..
    Ale toto je problém aj väčšiny metrosexuálov a blondíniek.
    Parknú si to kde sa im zachce a ešte blokujú ďalšie boxy.
    Čo tam po tom, že auto má funkciu zaparkovať samo. Ešte by si nechty zlomili, keby museli dakam ťukať.. 😉

  5. Nedávno som čosi podobné videl pred Kauflandom. Cigán zastavil rovno pred vchodom. Cigánky kotnejšie ako svine pol hodinu vystupovali. Potom sa oproti na aute dovalil další tiež spoluobčan,zastavil vedľa toho čo už bol pred vchodom a veselo debatovali cez okienka…
    Potom jeden zo zadu trúbil a to už sa morgošovi nepáčilo ! Čo si to ten gádžo dovolil naňho trúbiť,že ????

  6. Ked na Slovensku sú urobené zákony tak aby oni mohli všetko tak sa nedivme… Lebo chudáci cigáni… Nie všetci, česť vinimkam…

  7. „Rómovia ignorujú parkovacie boxy aj spoluobčanov“…takže nabudúce keď nejaký zmrd bude v Seredi obchodovať s drogami (čo sa deje stále) tak napíšete: „Belosi v Seredi ignorujú zákony a predávajú drogy“? Alebo keď nejaký biely seredčan zaparkuje na chodníku za činžiakom „Belosi ignorujú parkovacie bocy aj spoluobčanov a parkujú na chodníku!“

  8. Prašiví cigáni ,dovoluju si strašne. Zakazal by som tieto auta z dovozu ktore maju pravostranne riadenie. Vypadene svine si myslia ze im patrí svet .pfuj!!!plujem na nich

  9. Zas si toto medium neodpustilo vytiahnut rasovu otazku. Ako je relevantne to, ze tito nevychovani a drzi ludia su romovia? Naco je dobre vytahovat rasu/etnikum ked chcem pisat o tom, ze je niekto neprisposobivy? Len preto aby jednoduchsi ludia mohli zase skatulkovat?
    Ale vsak za kliky tam drbnem do nadpisu bars co….

  10. V slusnej spolocnosti je publikovanie takychto anonymnych utokov na ludi inej rasy nepredstavitelne. Ziadna slusna redakcia by taketo nieco nikdy nevypustila. Mozno by bolo dobre sa opytat priamo primatora Kurbela, ci chce byt ako najvyssi predstavitel mesta Sered spajany s tymto rasistickym a xenofobnym webom.

  11. Pre Anonym 13. júna 2023, 16:07
    Najväčšiu hlúposť poviem vtedy, keď chcem povedať niečo múdre

  12. Žebrak idem nahlasit vašu web stranku ako si mozes dovolit tie komentare aby komentovali rasiticke a stim ty nerobiš nic este to budes robit ze odostrania aj tvoj sered online uvidis nebudes ho mat dlho akurat len na tvoju stranku mozu ludia komentovat vsak uvidime do kedy !!!!!!!!!

  13. Ty poloblby neandrtalec. Popros niekoho neblbeho nech to povie za teba. Takto si len vyblval par pismen.

  14. Čo sa rozculujete je demokracia ktorú ste pred 33 rokmi chceli.Aj cigáni chuť žiť ako biely a keď sa to tak vezme ako bolo povedané robia to aj sliepky aj nabuchany frajeri sbazarovimi Audinami .Žite a nepicujte.

  15. Príď pred Kafland do NZ,tam aj biely ignorujú parkovanie pre rodiny a ich ignorujú mestský,aj s právomocami….

  16. Toto auto presne poznám každý deň chodím okolo nich, nájdete ich v Šoporňi na hlavnej ceste 😅

  17. EU im ide po ruke, zákony rešpektovať nemusia, mimovládky im skáču okolo rití, tak si robia čo chcú. Stačí im každému ponadávať do rasistov atď. a je vybavené. Koho budú úrady riešiť? Róma ignorujúceho predpisy, či „nebezpečného rasistu“, ktorí sa im snaží vysvetliť, že zákony platia aj pre nich? Bohužiaľ, toto sa nezmení. Ibaže by systém prešiel radikálnou zmenou – v EU nepredstaviteľnou, že zákony a pravidlá budú platiť pre všetkých. Ale to tu najbližších pár rokov nehrozí, takže smelo môžu srať na všetko aj naďalej. A bez obáv z postihov.

  18. Cigáň,necigáň….podstata drzé a arogantné parkovanie…ja som na vyhradenom zťp parkovala,a zabudla vyložiť preukaz a do desať minút som mala papuču…a mestskí aj štátni s majákom….som myslela,ze mi niekto vykradol auto,alebo nabural….a ja iba preukaz nemala na viditeľnom mieste

  19. Žiaľ,toto je realita dnešnej doby a v menšine a utlacany začínajú byť „biely“,lebo „čierny“(česť vinimkam) si toto u nás môžu dovoliť.Takze neberte to tu doslova,že tu niekto prepiera rasizmus,ale hovoríme tu proste len o seredskych romoch,ktorí nerešpektujú zákony,správajú sa nadradené a jediné čo vedia je ukazovať svoju nadradenosť každému a všade.Ved v živote nepracovali a štát im dáva štedré príspevky na čokoľvek,počínajú od školopovinných deti až po večných invalidov a nikdy nezamestnaných.Kricia po rovnosti….tak nech sa správajú rovnako ako „bieli“ a „bieli “ nech dostávaju také isté príspevky ako oni.Ale to už by bola iná rozprávka…Dajte si otázku,kto im dáva informácie o tom,čo všetko môžu,načo majú nárok,kde sa im oplatí žiť?….najlepšie organizovaná a sudrzna skupina,akú som kedy videl.

  20. Neobviňujte políciu, že nekoná! Aj keby chcela, veľmi nemôže, lebo sama by sa dostala do problémov, lebo toto zvlášť chránená skupina, na ktorú sa nesmie siahnuť. Bola by obvinená z rasizmu, rasovej diskriminácie , atď. Ich drzosť je už až cez čiaru. Už zabudli, že ich tu už prevetrávala nejaká skupina, že ani z domu nos nevystrčili?

  21. Problem je ten,ze este vela hlupakov voli neoliberalov,kde najvacsia ludska pakaz,kriminalnici,fetosi cigani,maju zelenu,tak len tak dalej ,treba ich volit nech dobehneme tu vysnivanu ameriku,hlavne v spotrebe drog,kriminalite a to najdolezitejsie, pravidelne stielanie sa medzi sebou a na skolach.nech zije anarchia.

  22. policia by sa mala viacej zaujimat a kontrolovat tie anglicke auta ako stk emisna poistky a podobne uz ich tu beha vela a samy vrak

  23. america trochu sa mierni,lebo onedlho si vymazaný ! Nevieš že aj tieto stránky sú neoliberálne ?

  24. Vážený diskutujúci miesta tam bolo dosť. Tak nech parkuje kde sa dá. Komu to tak veľmi prekážalo. Treba aby ste sa pozreli každý na seba. Pripadá mi to ako závisť že aj róm môže mať také auto.

  25. Je jedno či je róm alebo neróm,ale predpis platí pre každého a čo robí polícia a za za čo sú platení

  26. Jebal som ja byt tvoj liberal, ale:

    – Romovia co robia love v zahranici sa prirodzene citia byt niekde inde, nez my, Slovaci, co pracujeme (mulacime) za tieto peniaze na SK a prispievame svojimi danami na na fungovanie tohto systemu. Oni platia dane inde, a su tu takpovediac len na dovolenke.

    – jaký súcit, mój, šak čo jako si usteleš, tak budeš mať, bratu… , čo ty stěš?

    – nemá nič spoločné s neoliberálmi, aktivistami, atď. To sú samo osebe hovná, čo sa priživujú na EÚ-grantoch, rovnako jak Rómovia, resp. existujú vrácmi Eú programy, kde ti dajú prachy zato, že vykazuješ činnosť vrácmi snahy, ako socializovať tzv. „vylúčené komunity“ – akurát, že tie komunity sa vylučujú samy.

    – pichať pneumatiky kriminálnikom sa mi neosvedčilo, lebo nakoniec (bohužial, na kamere) som zostal kriminálnikom ja sám !!

    – auto pozná, stretáva veľa ľudí, nikto ho nenahlásil.. šechno alright!

    – rasizmus existuje iba v spoločnosti, kde určité si určité skupiny vyhradzujú právo na nezávislý systém existencie, je jedno, v akom štáte, okrese, spoločnosti. V Alabame by seredskí Cigáni už dávno neexistovali, resp. by boli v 90tych rokoch za ich správanie eliminovaní legálnymi strelnými zbraňami.. To len na ilustráciu pomerov u nás a v zámorí..

    – tu sa poukazje na to (Majko Ltd, private business), ze sa treba trochen spravat medzi ludmi v Seredi.. neni kazdy milionár..

    – troska respektu by nezaskodilo, a ked uz som az tak pohodlny, ze svoju tlstu rit neviem dopravit pesky tych 20 metrov od auta do obchodu, tak bych mal zacat asi troska cvicit a sa hybat, a nie si robit picu z predpisov, ostatných ľudí, a provokovať extrémistov..

    – lebo iba trochen stačí, aby tu dobehli maskovaní chaloši s AK-47čkami, Skorpionmi, Mack-10ami a 11kami, Glock full-auto hračkami, potetovaní, hluční, na Jeepoch a LADAách.., dá sa aj tak, ale ja radšej….. PEACE kokoti..!!

  27. Ale ste stupidný gadže … dedo (45 rokov) je invalid a berie plný dochod… bud aj invalida a nezavid

  28. odtiahnut auto a dat mu 31 dni na to aby vyplatil odtahovku a za skladovanie auto , tak to robi kazdy iny stat.
    Kde je mestka policia to malo byt odtiahnut do 3 minut prijebana sered nevie nic vyriesit tak skladuje ciganov zadarmo .

  29. MP boli na hrádzi a kontrolovali bielych či majú zaplatené poplatky za psa tak prečo naháňať čiernych vlkou Kde nič nedostanú Ľahšie sa kontroluje pracujúcich ktorí si plnia všetky povinnosti

  30. Čo hnet nadavate do cigánov a do smradov
    Mi cigáni si aspoň nejebeme deti a matky
    Vy skurvy syni pojevany idú sa posrat zato že nezaparkovali tam kde mali keby tam parkoval vijebany gadžo tak nepíšte nič

  31. Cigáni si v Seredi robia čo chcú už asi 20 rokov….a stále to pokračuje ešte sú najväčší kingovci.my sme môžme jedine sťažovať lebo nič nespravím stým to bohužiaľ….picusi sú to aj budú aj ostanú!!!

  32. Je to čista zlovôla dávať sem takéto články,a dávať dôraz na to,akého etnického pôvodu je vinník.Ono totižto zle parkovať nie je výsadou určitého etnika,ale všeobecne zlo takzvaných frajerov,ktorí proste nechcú dodržovať pravidlá.Kazdemu je jasné,že tu ide o čistý rasizmus,a tu nepomôže žiadne mudrovanie,že tomu tak nie je.Tu sa neodsudzuje,ani tak čin,ako pôvod človeka,ktorí sa priestupku dopustil.

  33. Anonym, čiastočne súhlasím s tvrdením, že parkovanie na kkta je už dnes akoby dennou súčasťou mnohých tých polodementov s vodičskými preukazmi, čo som aj napísal..
    Lenže to, čo predvádzajú seredský nespoluobčania iného etnického názoru na tých autách už akosi každému lezie hore krkom. Možno to skôr pochopíš, keď teba alebo nejakého člena tvojej rodiny jedno z týchto individuí ohrozí niekde v meste.. 😉

  34. dobre komenty, najlepsie su tie, kde inych nazves stupidnymi a potom znasilnis slovencinu.. ale fandim, ze vies citat 🙂

  35. To mám tak rád.., oháňať sa slovenčinou.
    Zúfalosť gamatikára alebo úchylka trola?

  36. Dovolia si len toľko, koľko im my, slušní ľudia dovolíme. Ale dnes sú gauneri chránení viac ako slušní, ťažko pracujúci ľudia.
    A prosím vás, už nehovorme dookola o rasizme. Rasizmus je neznášanlivosť na základe rasy. A o to tu vôbec nejde. Ide o životný štýl Cigánov vo všeobecnosti, všeobecná črta. Všetka česť robotným a inteligentným Cigánom. Takí sa snažia žiť usporiadane a spoločnosť ich normálne akceptuje. Koho však neakceptuje sú arogantní, hluční, nezamestnaní a tí, čo robia neporiadok okolo seba.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované