back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Poškodené potraviny za socializmu – kritika socialistickej televízie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Áno, mýlite sa pri tvrdení, že za socializmu boli potraviny lepšie, kvalitnejšie a lacné. Zodpovedali dobe rovnako, ako byty, autá, školy, závody a vlastne život v Československu obohnanom ostnatým drátom a pohraničiarmi strieľajúcimi na občanov snažiacich sa krajinu opustiť.

Všetko je nevyhnutné vyhodnocovať v kontexte ostatného diania a faktov, ktoré dnes už k dispozícii sú.

Najlepšie je pozrieť sa na dobovú literatúru, spravodajstvo a relácie v štátom kontrolovaných a cenzurovaných médiách.

Jedna z reportáží socialistickej televízie o potravinách je tu:

Nekupujte menejcenné tovary (1984)

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Teraz co tu máme v obchodoch? Aha zabudol som slopáci majú iné chute ako švábi

  2. Teraz co tu máme v obchodoch? Aha zabudol som slopáci majú iné chute ako švábi

  3. Pekná inteligencia sa tu schádza v tých komentároch, nebyť socializmu nemáš kde bývať 😀 Fakt celá západná európa nemala kde bývať preto sme museli opevniť hranice, aby sa k nám náhodou nedostali a nekradli nám naše bývanie…

  4. Pekná inteligencia sa tu schádza v tých komentároch, nebyť socializmu nemáš kde bývať 😀 Fakt celá západná európa nemala kde bývať preto sme museli opevniť hranice, aby sa k nám náhodou nedostali a nekradli nám naše bývanie…

  5. Myslím si,že to myslel tak,že keby namiesto socializmu, tu vládla súčasná politická sebranka,tak by sme ľudia mali problém z bývaním a teraz daj štatistiku, koľko % ľudí má vlastné bývanie u nás a koľko % v tzv západnej EU..

  6. A vlastné bývanie je indikátor kvality života? Už vidím ako sa ti sem nemec presťahuje kvoli tomu že to bude mať vlastné bývanie, skôr ideš robiť do toho hnusného kapitalistického nemecka aby si mal u nás vlastné bývanie. Preto nebyť komunizmu mohli sme byť úplne inde.

  7. A vlastné bývanie je indikátor kvality života? Už vidím ako sa ti sem nemec presťahuje kvoli tomu že to bude mať vlastné bývanie, skôr ideš robiť do toho hnusného kapitalistického nemecka aby si mal u nás vlastné bývanie. Preto nebyť komunizmu mohli sme byť úplne inde.

  8. Robiť ideš blbečku ale euráče donesieš domov lebo tam ny si z nich prd makový mal… asi tak

  9. Ľudia,ktorí si kúpili byty na hypotéku, tak áno,je to ich indikátor kvality života,to vie pochopiť aj ten BLB z 14:57..

  10. Ach jaj, takže v Nemecku je všetko tak drahé že si radšej peniaze donesieš na Slovensko a tam by si si za ne nič nekúpil. Určite to je hlavný dôvod tupelko? Preto vela blavakov chodí nakupovať do Rakúska potraviny či oblečenie lebo je to tam tak drahé, alebo oajzdené autá dovážané z Nemecka takisto pretože sú tak drahé… 😀 Fakt sa čudujem niektorím jedincom a ich myšlienkovým pochodom.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované