back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Na zákrok mestskej polície v lokalite za uzatvoreným mostom si počkáme – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / V súvislosti s úplne uzatvoreným mostom v Seredi sa podľa predpokladov zvýšil dojazd bezpečnostných zložiek do lokality Trnavská, Kasárenská a všetky logistické centrá, ako aj na okolité ulice.

V rozhovore nám náčelník mestskej polície Ladislav Fabo túto skutočnosť potvrdil s tým, že je zbytočné zavádzať občanov a s týmto faktom je nateraz nutné počítať. Ani mestská polícia totiž nedokáže kilometre prejdené navyše cez obchádzkové trasy skrátiť, využiť môže len právo prednostnej jazdy a aj to len v prípade kritickej situácie. Je potrebné uvedomiť si, že počas dopravnej zápchy na R1 a vyťaženej obchádzke cez Horný Čepeň s najväčšou pravdepodobnosťou bude pre obyvateľov tejto časti mesta rýchlejší dojazd policajtov z Trnavy alebo Sládkovičova.

Aj toto sú skutočnosti, ktoré významným spôsobom znevýhodňujú bývanie v tejto lokalite a tento stav určite neprispeje k bezpečnosti tejto časti mesta.


Aktuálne informácie vrátane aktuálnej dopravnej situácie v súvislosti s uzatvoreným mostom ponad železnicu v Seredi nájdete tu:

most.seredonline.sk


 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ľudia sú si vedomí, že s mostom treba niečo robiť. Vedela to i SSC a doteraz s tým nič neurobila a najmä to, že most uzavrela a robiť chce takmer o rok. To najviac ľudí hnevá, že sa ten čas naťahuje a náklady ľudí sa neúmerne zvyšujú. Tak aspoň železnice by mali dovoliť pre peších prechod cez kolajnice, keď tade už nechodia vlaky. Dosť by sa tým vyriešilo.

  2. „Stažujeme sa, ako máme málo času, ale robíme tak ako by sme ho mali nekonečne mnoho.

  3. Vedelo sa, že keď sa zatvorí most, budú aj takéto problémy. A teraz sa čudujeme ako nás to zaskočilo.

  4. V § 40 zákona č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, je ustanovený okruh vozidiel s právom prednostnej jazdy. Medzi vozidlá s právom prednostnej jazdy patria aj vozidlá obecnej polície, ktoré určí obec, t. j. vozidlá, ktoré sú označené príslušnosťou k obecnej polícii.

  5. Joli nie, tie majaky maju len tak aby im auta lepsie vyzerali 😀 😀 :D. Ach boze ludia kde mate rozum.

  6. Nie je mi jasne, prečo napríklad nemôže byt jedno vozidlo hliadky aj keď len mestskej polície k dispozícii v oblasti “za mostom”, či tolko policajných síl už nemáme k dispozícii? Na jednej smene je len jedno vozidlo? Lebo predstava ako budú pešo presadat do druhého auta mi príde vtipná, prepáčte. A aj to je len riešenie “potom”. Z hľadiska snahy zabezpečiť pre občanov bezpečnosť a služby a aspon v malej miere im takto kompenzovať vzniknutú otrasnú situáciu by malo mesto do takýchto krokov investovať. Lebo niekto iný to presne môže vnímať ako výhodu a ak ho to este nenapadlo tak tento článok a informácie od mestskej polície ho len inšpirovali k tomu, aký priestor na páchanie trestnej činnosti sa touto situáciou vytvoril. 🤔

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované