back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Doprava TAXI-kom z centra Serede na Trnavskú a Kasárenskú ulicu stojí asi 10 Euro

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Úplné odstavenie nadjazdu ponad železnicu v Seredi neskomplikovalo prepravu z ulíc za nadjazdom majúcim vlastné autá, ale vlastne každému,kto sa chce dostať do mesta. A je úplne jedno, za akým účelom. Ľuďom sa výrazne predražila aj preprava taxíkom. Z centra Serede na Trnavskú a Kasárenskú ulicu, došlo k navýšeniu ceny pre nutnosť použiť obchádzku o 300 až 400 %. A to nehovoríme o situácii, kedy taxík s pasažierom skončí na pol hodinu alebo aj dlhšie v dopravnej zápche. V takom prípade  bude cena stúpať, alebo bude musieť taxikár využiť ešte dlhšiu trasu, čo cenu navýši o ďalšie kilometrovné.

Napíšte v diskusii svoje skúsenosti z prvých dní obchádzky a podeľte sa s ostatnými ľuďmi. Ďakujeme.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Mesto vedelo o havarijnom stave mosta 2 roky. Dàvno mala byť postavená lávka ponad żeleznicu pre peších a cyklistov. Lenże na slovensku sa na ludí 💩 a tak je to aj v seredi. Velmi smutná a zàroveň komická situacia.

  2. Máte pravdu,nech to zbúrajú a keď urobia postavia most môžu to znova zabetónovať! Otázka je, či s tým železnice budú súhlasiť,🤔

  3. Nielen zdraženie dopravy, zápchy ale aj meškanie vlakov
    – dnes napríklad:

    OS4502 5:10 smer Trnava
    Príchod bol oneskorený o 21 minút

    OS4508 8:10 smer Trnava
    Príchod bol oneskorený o 41 minút

    OS4512 10:10 smer Trnava
    Príchod bol oneskorený o 41 minút

    OS4516 12:10 smer Trnava
    Príchod bol oneskorený o 42 minút

    OS4520 14:10 smer Trnava
    Príchod bol oneskorený o 32 minút

  4. Ludia chodia vo velkom cez kolaje. Teraz keď nechodia vlaky moze to primátor kludne otvorit. Na co sa caka ?

  5. ako keby tam malo mesto budovat lavku, alebo primator slavnostne svojpomocne otvorit stary prejazd… ked ste mali moznost sa zapojit do planovania a riesenia tejto situacie, tak ste na to kaslali a teraz tu bliakate nezmysly 😀

  6. Ach tá gramatika!
    Názov základnej peňažnej jednotky a platidla v niektorých štátoch Európskej únie euro je všeobecné podstatné meno stredného rodu, píše sa s malým začiatočným písmenom a podobne ako názvy iných menových jednotiek, napr. koruna, dolár, libra. Keďže ide o podstatné meno stredného rodu zakončené na samohlásku -o, zaraďuje sa prirodzene do skloňovacieho vzoru mesto. Slovo euro má v jednotlivých pádoch tieto tvary: v jednotnom čísle euro – bez eura – k euru –(mám) euro – o eure – s eurom; v množnom čísle eurá – bez eur – k eurám – (mám) eurá – o eurách – s eurami.

    Čítajte viac: https://jazykovaporadna.sme.sk/q/2064/#ixzz81bi1ZRWz

    Ignoranti pravopisu môžu samozrejme aj naďalej používať pri číslovkách od 5 a vyššie tvar jednotného čísla EURO namiesto správneho tvaru EUR.

  7. Asi čaká na to že ľuďom dôjde trpezlivosť a rozburaju tie paneli a budú srat na celé mesto keď sa zobudia kompetentný

  8. Trvalo to presne 15 sekúnd zistiť že zábrany k „starému prechodu“ sú na súkromnom pozemku. Takže prosím ozrejmite milí mudrcov ako môže ktokoľvek ten „prechod“ akože otvoriť….
    Pre niektorých je to ako pre Hurvinka valka.
    Treba počkať na podopretie mostu aby bol otvorený pre peších/cyklo plus sa vrátia vlaky. Dovtedy máte busy.

  9. 17:16 primátor môže kľudne otvoriť? Koľko máš rokov chudáčik? Čo si myslíš že kvôli takým dementom alo ty sa nechá primátor zatvoriť? Čo to primátor mal právo povoľovať? Tu si už ozaj otvára papuľu hocikto s 3 ľudovými.
    A ty 18:26 veď rozbúraj, na čo čakáš, čo ti v tom bráni? Či aj ty si iba taký klávesnicový burcovač?

  10. Veď už to tu niekto písal že nech tu starú cestu otvoria dajú tam semafor červená a zelená pôjde vlak senzor to zaznamená zasvieti červená stoj vlak prejde a peši môžu prejsť Keď chodia autobus tak to trvá 30 min a priechod iba 5min Ob ľudia im tu dávajú čo najlacnejšie riešenia

  11. A ty vieš ako sa robia železničné priecestia? To vôbec nefunguje tak jednoducho, ešte k tomu je to v obvode stanice. Tu hovoríme o niečom čo by technologický znamenalo výmenu celého zabzar v stanici. To je robota tak na 2 roky plus investícia v miliónoch. Povedz kto to zaplatí?

  12. Anonym 18 57 sám si chudáčik a dement prečo urazas ľudí lebo sa chcú dostať do práce rokov mám dosť narozdiel od teba Lebo normálny človek hľadá riesenie a nie urážať Tak sklapni a Suchaj z vieš

  13. A riešenie je, že nech to primátor otvorí? Čo on to povoľuje? Zjavne si to nepochopil. Šak nech primátor povolí jazdiť na červenú v centre mesta, to je podobné ako tvoj výplod.

  14. Čo tu nariekate že nie sú peniaze? Naši politici boli v dubaji aj s rodinkami len ubytovanie 180 litrov… a čo študentske pečate pre cudzích vojakov za 30 litrov

  15. Ked bola na mestskom urade diskusia k tomuto problemu tak tam bolo asi 30 ludi co ste vtedy neprisli to komentovat teraz ste vsetci mudri ved brucho o tom vedel uz 2 roky co neurobil lavku ale ved on tam nebyva a nechodi ani peso

  16. Vidím ze je tu kopec odborníkov, vás je naozaj škoda tam kde ste, choďte prosím pracovať do samosprávy a na SSC, všetko oofljde ako po masle… Veľmi vás o to prosím..

  17. Konecne je v seredi klud na cestach. Most nepotrebujeme a nechceme ho opravit. Z dioniza stura chceme pesiu zonu

  18. To že je most mimo prevádzky je FAKT. To sa nezmení minimálne 2 roky.
    Zmierte sa s tým a prijmite to.

  19. Zmieriť sa s tým môžu len tí. ktorých sa to netýka. Tí, ktorí sa musia dostať do mesta alebo domov, do práce sa to bezprostredne týka a sa ich bude dotýkať aj zvýšenými nákladmi. Na Trnavskej ul. nemajú žiadne potraviny len hostinec, takže za každým i malým nákupom musia ísť do mesta. O koľko sa im nákup predraží? A ten bus bude každému vyhovovať časove, alebo do neho dostane?

  20. Prepáč ale smejem sa , že “pešia zona v seredi” a nákupné centrum progres?

  21. Viete koľko obci na sk nemá obchod? Ako to tam tí ľudia zvládajú? Asi ich tam zásobujú vojaci helikoptérami….. 🤦

  22. MHD je zadarmo a doma si navarím. To len neprispôsobivý toto robia. A ten raz sa 2 mesiace čo si objednám pizzu? Je mi to jedno.

  23. Ludia vy ste niektory uz fakt dementny. Toto je jediny most na svete ktory sa uzavrel? Vsetko za mostom pomrie, skolabuje, zblazni sa? (obavam sa ze podla niektorych komentarov sa uz niektory zblaznili). Vacsina ludi za mostom ma auta. Ty co nemaju maju moznost vyuzit autobus. Na spristupneni mosta pre pesich a cyklistov sa pracuje. Tak chvylu vydrzte a nechovajte sa jak dementi. Vsade na svete sa taketo veci deju. Vsade sa rekonstruuje, odstavuju mosty, cesty…. Len tuna su luda dementny a nevedia to pochopit. Byvat na periferii mesta ma aj svoje uskalia. Tak treba pouzivat mozog, pozriet sa na to realne a nie vyplakavat. Snad most pre pesich a cyklistov sa coskoro sprejazdni a potom uz len zostava cakat kym spravia novy. Tak nenicte si zivoty neustalim nervovanim a nadavanim na cely svet, ale zite a venujte sa rodinam.

  24. napísať 14 riadkový príspevok a dokázať v ňom spraviť toľko gramatických chýb 😀
    Tak to dopadne keď si blbec myslí že je intelektuál.

  25. hehe 13. mája 2023, 17:53

    naco mame volených zástupcov na úrade ? Koho peniaze berú ako plat ?

    Načo tam sedia, keď riešenia má prinášať bežný občan ?

    Teraz sa môžu chytať riešenia, ale serú na to. Urobili čo mohli, ten autobus niečo stojí, hadajte kto nakoniec vykompenzuje náklady ? No bežný občan, stačí ak primator dakde zvysi poplatky a je vystarane.

  26. pre seredan 15 47 ty humaj ty si padnutý na gebuľu?????moju rodinu to bude stáť asi dvesto éčiek na benzíne a dochádzaní do mesta.a ešte neviem koľko času zajebeme v kolónach.to ste všetci jebnutý a len majko vždycky vidí pravdu??????

  27. Za dve stovky ťa na bratislavskej budú dievky cuckať 2 týždne aj zabudnes íst na nákupy

  28. Všade sa píše Trnavska a Kasarenska. A čo Novy Majer?Ani nakúpiť poriadne,ani za rodinou,lekáreň atd. A to nehovorím o volnom čase.

  29. Čo Nový Majer ale čo tí chudáci čo idú až z Bratislavy???

    Podľa tejto diskusie je akútny nedostatok vzdelania väčší problém ako zavretý most

  30. Pekné je, keď polodebil, čo kritizuje iného za to, že spraví gramatické chyby, sám dokáže v 2,5 riadkovom príspevku spraviť dve gramatické chyby. 😀

  31. Klikam na velky napis TAXI a dufam ze tu uvidim miestne taxisluzby, ktore maju zaplatenu dialnicnu… Prosim vie niekto spisat zoznam taxisluzieb v Seredi, ktore chodia aj na druhu stranu, a ktore dvihaju telefon?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované