back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Výluka vlakov a posilnené autobusy v meste. Prečítajte si najaktuálnejšie informácie k uzávere mosta

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestský úrad / Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď /   Krízový štáb mesta dnes v súvislosti s uzáverou mosta ponad železnicu zasadal druhýkrát. Riešil najmä zefektívnenie mimoriadnej autobusovej linky, ktorú mesto včera sfunkčnilo.

Mimoriadna autobusová linka bude premávať aj cez víkendy, časy sú aktualizované podľa poskytnutých potrieb zo strany veľkých zamestnávateľov. Mimoriadna  autobusová linky je bezplatná, grafikon je TU:

ÚPLNÁ UZÁVERA MOSTA:

Upozorňujeme verejnosť,  že most je uzatvorený pre všetky druhy dopravy vrátane cyklistickej a pešej. Cez železničnú trať nie je možné prechádzať!

LÁVKA PRE PEŠÍCH NEBUDE:

- Článok pokračuje pod reklamou -

Nakoľko sa veľa obyvateľov informuje na dočasnú lávku pre peších, informujeme, že tento stavebný objekt je súčasťou projektu obnovy mosta ponad železnicu, ktorý má v kompetencii jej správca, teda Slovenská správa ciest. Nakoľko sa aktuálne jedná o havarijnú situáciu a nie o odstávku mosta v súvislosti s jeho obnovou, projektovaná lávka nie je, rovnako ako celý projekt obnovy mosta, pripravená k realizácii.  

Mesto však rokuje so Slovenskou správou ciest a vyvíja úsilie o urgentné podopretie telesa mosta, aby ho mohli bezpečne využívať aspoň peší aj cyklisti.

DOPRAVA DETÍ DO ŠKôL:

Školský úrad komunikuje so školami a požiadavky škôl na dopravu budú promptne riešené.

VÝLUKA VLAKOV:

Primátor mesta bol dnes po zasadnutí Krízového štábu informovaný zo Železnicami SR o tom, že s platnosťou od 12. mája bude výluka vlakovej dopravy na trase Sereď – Gáň s náhradnou autobusovou dopravou. Na základe tejto novej skutočnosti  primátor mesta požiada Železnice SR o možnosť zriadenia dočasného priechodu peších a cyklistov cez železničnú trať, pri zachovaní všetkých bezpečnostných predpokladov.

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Keď toto vybavíte priechod cez staru cestu cez železnicu pri cintoríne Tak klobúk dolu a fandím vám vtom a bude pokoj Ľudia budú spokojný lebo z 30 min z autobusom sa to skráti na 2min priechod Fandím a dakujeme

  2. V telke dávali, že s opravou sa začne na budúci rok. Župan nech sa snaží… Jaaaj, nie je pred voľbami….., Takže nič.

  3. V telke dávali, že sa most začne opravovať na budúci rok. Župan viskupic by sa mal snažiť. Jaaaj, nie je pred voľbami, takže nič.

  4. Je celkom zaujímavé sledovať všetkych ako sa rozčuľujú nad nejakým mostikom pre peších a že ako budu chodiť na cintor atd. Pritom sa vyjadrili už aj k tomu že most podopru aby nespadol a spristupnia most pre peších a cyklistov.🤦🏻‍♂️
    Autom sa to da celkom rýchlo obísť, ešte aj spravili autobusovú dopravu pre peších aby sa dostali na druhu stranu a ludia sú stále nespokojný 🤦🏻‍♂️
    Rozculu sa ludia nad stavom mosta pritom podobne mosty s rovnakým stavom maju aj okolité štáty…

  5. Kľudne môžu spraviť prechod cez koľaje, keď vlaky od dnešného dňa tadiaľ nejazdia. Horšie je však to, že pravdepodobne každý vlak bude meškať aj 20 minút, kým príde autobus zo Seredi do Gáňu.

  6. ,,projektovaná lávka nie je, rovnako ako celý projekt obnovy mosta, pripravená k realizácii. ,,

    To akoze je most v obmedzenom rezime 4r kvoli tomu aby nespadol a teda bolo jasne ze raz pride cas ked bude treba novy a po tych rokoch sa este len zacnu vybavovat veci a po kolkych rokoch sa pristupi k realizacii ?

    Chcelo by to zdokumentovat co cely cas robili kompetentne a hlavne zodpovedne osoby.

    Toto je naozaj mozne len na Slovensku…

  7. Čo ma havarijný stav mosta spoločné s tym že niekomu skapala koza či čo🤣
    Ja som poznamenal že podobny stav mostov nieje len u nas. Neobhajujem nikoho, tí čo sa o most mali starať na to kašlali a takto to dopadlo
    Ja len vravim že nech sa spraví pre ľudí čokoľvek furt budete všetci nespokojný
    A v seredi duplom, len sa sťažovať ako je všetko naprd ale ked sa niečo spraví aj tak je to zle…. 😉

  8. Pre hlupaka ako ach jaj, chod lizat gule vojakom. Maju rovnaky pristup ako ty a prave tie prasata mozu za stav mostu. Kedze sa tade motaju s technikou cez 60 ton.

    Za to, ze ty predavas fet a nechodis do prace, tak tu mudrujes. Uz aby ti naka skopla hlavu z krku.

  9. Za uplynulých 30 rokov žiadna z doterajších vlád nevenovala pozornosť takýmto problémom. Rad radom všetky mosty na Slovensku sú v takom stave, že by ich treba pobúrať. Teraz je to veľké sústo, aby sa to dalo všetko do poriadku.

  10. koľko času by zabrala výmena alebo oprava takého mosta v nemecku alebo nedaj bože v číne ? mesiac alebo dva ? kompetentný su asi nekompetentný ako je slušné a tak slovensko aj dopadne . ceny ako v anglicku a kvalita ako v nigérii .

  11. Pre hnupa
    Je celkom pekne ako si tuna ukazal svoju inteligenciu, ked už ti dochádzajú argumenty tak začneš urážať a trepať od veci ale k danej téme 0🤦🏻‍♂️

    Pre info, nefetujem ale normalne precujem a dokonca cez ten most chodim do práce každý deň.
    To že niekto na stav mosta kašlal je pravda ale ludia uvedomte si ze co mali spraviť nechať ho otvorený aby sa vaše pohodlné prdele vozili cez most kratšou trasou a nechat v ohrození že kedykoľvek môže most spadnúť?🤔

  12. Repac v Nemecku vy výmena takého mosta trvala rovnako ako u nás. Volá sa to technologické postupy a hlavne práca na asanacii starého mosta za PLNEJ prevádzky železnice. Takú požiadavku mali ŽSR, čo je logické lebo trať medzi Seredou a Galantou je súčasťou medzinárodného koridoru najmä pre nákladnú dopravu. Tu. Nikto ti nepodpíše uzatvorenie takéhoto koridoru dobrovoľne na týždne/mesiace.

  13. pre: Ach jaj 12. mája 2023, 18:37. Neviem či si dement bez nároku na liečbu, alebo len obyčajný provokatér. Tento príspevok mal byť okamžite zmazaný.

  14. No dement si ty. 18.37 bol jeden z mala diskutujucich, ktory pouziva rozum. Ty narok na liecbu.

  15. Lávka a prechod v nedohľadne a autobus ten vôbec žiadny asi tak ľudia na kasarenskej ulici majú smolu čo s nimi bude ako sa dostanú k lekárovi alebo si nakúpiť celé zle

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované