back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

POZOR: Nadjazd ponad železnicu je UZATVORENÝ aj pre cyklistov a chodcov !!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Presne, ako sme písali už v prvom článku uverejnenom o dnes už 13:11, nadjazd ponad železnicu je UZATVORENÝ KOMPLETNE  a to teda nielen pre autá, ale aj bicykle a chodcov!!

V neskorých večerných hodinách správca komunikácie na začiatok nadjazdu z oboch strán osadil betónové a oceľové zátarasy znemožňujúce vjazd áut, dopravné značenie a polícia miesto označila páskou zakazujúcou vstup  na nadjazd.

POZOR !! Nespoliehajte sa na možnosť, že sa vám podarí prejsť cez zábrany a pásku  POLÍCIA VSTUP ZAKÁZANÝ, hrozí zrútenie mosta a sankcia od polície.

Rovnako je životu nebezpečné prechádzať cez koľajisko a je veľký predpoklad, že koľaje bude z bezpečnostných dôvodov monitorovať Železničná polícia.

Pozrite si predchádzajúce články a zistite si autobusy, ktoré zabezpečia prepravu po obchádzkovej trase a najmä cez dopravnú špičku počítajte s výrazným zdržaním!

- Článok pokračuje pod reklamou -

         

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Čo tu splietate o 2az 3 týždňoch ten bariérou plot máte rozobratý do hodiny objednať gumu na priechod cez koľaje nebude trvať dlho dať tam semafor a dotiahnuť kábel to tiež není veľká veda asi 2 dní ľudia môžu chodiť cez starý priechod dať tabuľu na vlastnú zodpovednosť a vec je vyriešená Nie vy budete špekulovať ako sa to nedá

  2. Nie nestačí to není odpoveď rozmýšľaj ako to stačí Tlakové senzori pohybové senzory vojsko zaškolenie na bezpečnosť cez priecestie To fakt není človeka ktorí dôjde na bezpečný priechod cez železnicu Tak tých ľudí ktorí to majú na starosti prepustiť lebo sa im nechce dôjsť na bezpečný priechod

  3. Na riešenie sa treba asi spýtať umelej inteligencie…zjavne tu nastal neriešiteľný problém pre homo sapiens. Toto nedá do poriadku nikto 10 rokov.

  4. Sanitka, polícia, požiarnici sa na Trnavskú cestu tak skoro nedostavia. Čo je nič oproti tomu že naše pracovníčky od Milexu budú musieť presunúť svoje pôsobenie o niečo ďalej.

  5. HNILÁ A PREHNITÁ SEREĎ KURBELOVÁ TU NIKDY NEBUDE NIČ DOBRÉ FUJ HNOJ A HNUS , A HLAVNA SAMÉ DROGY , DROGY , DROGY , DROGY A DROGY. A ZASA IBA DROGY !!!💀💀💀💀💀💀🐀🐀🐀🐀🐁🐁🐀🐀🐀😞😞

  6. Uz to bude aj v tv ako ľudia chodia cez koľaje a mesky ich idú pokutovať To isté ako s kamiónmi vôbec im nezaplatíte pokutu policajti mali stať na 2 stranách a nepúšťať tam kamión A ešte sa budete chváliť koľko ste vybrali na pokutách Zavrieť vás je málo a ešte vás nakopat aj do vajec Veď vy ste dali ten most do poriadneho smútku vašim zlodejskym prístupom

  7. Anonym predomnou prečo klameš? Dneska som bol pri moste s mestskými policajtmi, žiadne pokuty nedávajú. Práve naopak, ľuďom radili ako sa dostať na druhú stranu. Boli ochotný poradiť a žiadne pokuty nevyberajú. A po druhé mestský ani nemôžu dávať pokuty za prechod koľají. Takže si sa tu len zhovadil.

  8. Anonym 12. mája 2023, 16:22:
    prene tak, treba odstavit aj nakladne vlaky a to by sme videli ten fofr jak by zacali kompetentni zdvihat svoje tlste rite a zjednavat napravu…

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Aktuality

Sponzorované