back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Okupali by ste v tejto žumpe svoje dieťa?????

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / ďalšia oprávnená sťažnosť na NEkvalitnú vodu dodávanú z verejného vodovodu tentokrát do redakčnej pošty dorazila dnes večer od obyvateľky mesta Veroniky z Pažitnej ulice.

Problematike špinavej a nepoužiteľnej vody dodávanej do verejného vodovodu a dva razy účtovanej (vodné a za odkanalizovanie tohto nepoužiteľného tovaru aj stočné) poškodeným zákazníkom sa pravidelne venujeme už cca 10 rokov.

Počas tejto doby sme dokonca dosiahli aj vykonanie kontroly RÚVZ v čase kedy je dodávaná voda v stave zadokumentovanom na fotografii, teda nie počas plánovanej kontroly ktorá nikdy neodhalila 🙂 žiadne nedostatky.  Podaním trestného oznámenia nami vyprovokovaná kontrola  dokázala, že takáto voda nespĺňa požiadavky (fakt to máme písomne) na vodu pitnú a teda netušíme, na základe akej legislatívy je zákazníkom takto účtovaná.

Viac ako rok sme na naše náklady v troj mesačných intervaloch za súčinnosti súdneho znalca dokumentovali úroveň znečistenia vody dodávanej z verejného vodovodu.

Do mesta sme dotiahli (a zaplatili) aj advokátsku kanceláriu, ktorá mala záujem vec pre nás obyvateľov  riešiť právnou cestou.

Žiaľ, nenašiel sa dostatok ľudí ochotných hromadnú žalobu podať a tak sa poškodení ľudia pravidelne posťažujú, zanadávajú si a dodávateľovi  zaplatia faktúru vyššiu o to, o čo špinavšiu vodu im dodá a predá!!

- Článok pokračuje pod reklamou -

Ako všetko kolo nás, aj táto problematika si vyžaduje menej nadávok vo vrituálnom živote na sociálnej sieti a väčšiu osobnú snahu každého poškodeného vec reálne riešiť účinnými právnymi prostriedkami.

Kvalita dodávanej vody z verejného vodovodu je teda zadokumentovaná súdnym znalcom. Snaha vec riešiť u nás stále je. Skutočne to je už „len“ na samotných poškodených obyvateľoch mesta.

V archíve novín ďalšie desiatky článkov a fotodokumentáciu nájdete na tomto linku:

http://archiv.seredonline.sk/kvalita-pitnej-vody/index.html

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. dajte vypit takto natocenu vodu v PETke riaditelovi aj veducemu smeny vo vodarenskej spolocnosti Chvilu pockajte a ked sa nedoseru mozete zacat s kupanim

  2. dajte vypit takto natocenu vodu v PETke riaditelovi aj veducemu smeny vo vodarenskej spolocnosti Chvilu pockajte a ked sa nedoseru mozete zacat s kupanim

  3. Staré liatinové rozvody znehodcuju kvalitnú vodu. Na nové rozvody nikto nemá hlavná vec že niekto bohatne a to je podstata veci. Štát má dane a na občana sa treba vyjebat.

  4. Staré liatinové rozvody znehodcuju kvalitnú vodu. Na nové rozvody nikto nemá hlavná vec že niekto bohatne a to je podstata veci. Štát má dane a na občana sa treba vyjebat.

  5. Treba si napustiť vodu v sobotu aj do flašiek lebo špinavá voda už dlhé roky tečie iba v nedeľu !

  6. Treba si napustiť vodu v sobotu aj do flašiek lebo špinavá voda už dlhé roky tečie iba v nedeľu !

  7. Dokedy to budeme musiet trpiet a platit nehorazne faktury kto je zatoto zodpovedny?
    A Vam pan primator tecie aka voda?

  8. Dokedy to budeme musiet trpiet a platit nehorazne faktury kto je zatoto zodpovedny?
    A Vam pan primator tecie aka voda?

  9. S radosťou sa pridám k iniciatíve a právnym krokom za kvalitu pitnej vody v Seredi…no je treba zistiť či je to uzaj rozvodmi… zo železitých nánosov v eurách,ktoré vodu z pitného zdroja privádzajú alebo priam nevyhovuje pitný zdroj, určite majú záznamy o denne prevadzanych kvalitatívnych rozboroch pitnej vody a budú sa brániť,že od nich ide voda vporiadku

  10. S radosťou sa pridám k iniciatíve a právnym krokom za kvalitu pitnej vody v Seredi…no je treba zistiť či je to uzaj rozvodmi… zo železitých nánosov v eurách,ktoré vodu z pitného zdroja privádzajú alebo priam nevyhovuje pitný zdroj, určite majú záznamy o denne prevadzanych kvalitatívnych rozboroch pitnej vody a budú sa brániť,že od nich ide voda vporiadku

  11. Niekomu tečie hrdzava. Nam na A. HLINKU zasa biele mlieko plne chlóru.pridám sa k hromadnej žalobe

  12. Niekomu tečie hrdzava. Nam na A. HLINKU zasa biele mlieko plne chlóru.pridám sa k hromadnej žalobe

  13. V Seredi ,alias Veselom Bruchove,nič nového. Kedy bude niečo, s čím sa môžeme pochváliť, popýšiť, hrozné, smutné mesto. Kadejaké malé dedinky sú krajšie.

  14. V Seredi ,alias Veselom Bruchove,nič nového. Kedy bude niečo, s čím sa môžeme pochváliť, popýšiť, hrozné, smutné mesto. Kadejaké malé dedinky sú krajšie.

  15. Nie som odborník, ale si myslím, že tak ako elektrikári dopredu oznamujú odstávku elektriny na ktorých uliciach a v ktorom čase, bolo by na mieste, že by to takýmto spôsobom mali robiť aj vodári. Chápeme, že rozvody sú už zanesené, že bolo by ich treba prečistiť, ale treba to oznámiť ľuďom a potom vypustenú špinavú vodu neučtovať. Pri vyučtovaní zo spotreby nejaké to množstvo odpočítať.

  16. Nie som odborník, ale si myslím, že tak ako elektrikári dopredu oznamujú odstávku elektriny na ktorých uliciach a v ktorom čase, bolo by na mieste, že by to takýmto spôsobom mali robiť aj vodári. Chápeme, že rozvody sú už zanesené, že bolo by ich treba prečistiť, ale treba to oznámiť ľuďom a potom vypustenú špinavú vodu neučtovať. Pri vyučtovaní zo spotreby nejaké to množstvo odpočítať.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované