back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Plastový odpad zo zahraničia do Serede vozia kamióny aj dnes !!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Normálny človek si myslí, že po troch za sebou publikovaných článkoch  priamo odhaľujúcich pochybné prepojenia firmy a systematické navážanie plastového odpadu zo zahraničia do mesta, sa  príčetný podnikateľ zľakne a minimálne svoju činnosť odporujúcu legislatíve a aj nájomnej zmluve obmedzí, resp. zastaví. V Seredi ale bežné štandardy nefungujú. Už roky počúvame, ako zjavné porušovanie zákonov nie je trestným činom  a  dokonca  sme si asi už trošku zvykli aj na priame obhajovanie flagrantného porušovania zákonov a to dokonca samotným primátorom mesta Ing. Tomčányim.

Podnikateľ nezastavil nič!  Kamióny veselo na mestský pozemok privážajú plastový odpad z Poľska, tento tu vykladajú a to napriek tomu, že na takúto činnosť podľa vyjadrenia niektorých poslancov MsZ neexistuje žiadne povolenie.

Logicky  mal bezodkladne (teda už minimálne pred pol rokom) tvrdo zasiahnuť vlastník pozemku, teda Mesto Sereď a to prostredníctvom za mesto zodpovednej osoby primátora a štatutára. Nezasiahol, plastový odpad aj dnes do areálu v Malom háji kamióny doviezli a vyložili.

Pri takomto množstve pravidelne navážaného odpadu zo zahraničia do mesta je na mieste otázka, prečo primátor mesta Tomčányi počas minimálne pol roka vo veci NEkonal a účinne nezasiahol tak, aby zabránil skládkovaniu odpadu v meste, tobôž na majetku – pozemku, za využitie ktorého je priamo zodpovedný.

Snažili sme sa získať stanovisko MsÚ a vedenia mesta a tak sme sa pokúsili telefonicky kontaktovať viceprimátora a hovorcu Veselického a úradníčku Oddelenia životného prostredia Vohlárikovú. Ani jeden z nich služobný mobilný telefón nedvihol.

– – –

- Článok pokračuje pod reklamou -

Tentokrát sme ale boli pri tom a celý proces dovozu plastového odpadu a jeho uskladnenie na mestskom pozemku máme pre občanov, ale aj kompetentné orgány a políciu zadokumentované.

Materiál zverejníme po jeho spracovaní.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. to uz nikto nezastvi. je to normalne. co to maju likvidovat,tak este tam toho pribuda. kde je teraz pan budaj.

  2. to uz nikto nezastvi. je to normalne. co to maju likvidovat,tak este tam toho pribuda. kde je teraz pan budaj.

  3. Mário ty si sa asi pri písaní pomýlil . Čo s tým má Budaj? Asi si chcel napísať kde je Tomčányi? Jedine že by si to myslel tak, že by Budaj mal prísť a nakopať Tomčányiho do zadku

  4. Mário ty si sa asi pri písaní pomýlil . Čo s tým má Budaj? Asi si chcel napísať kde je Tomčányi? Jedine že by si to myslel tak, že by Budaj mal prísť a nakopať Tomčányiho do zadku

  5. Jediný kto tu mudruje si ty. Sú veci čo sa dajú napísať a sú veci čo nie lebo potrebujú čas. Ty si si len potreboval kopnúť aj keď nevieš ktorá bije…

  6. Jediný kto tu mudruje si ty. Sú veci čo sa dajú napísať a sú veci čo nie lebo potrebujú čas. Ty si si len potreboval kopnúť aj keď nevieš ktorá bije…

  7. Budaj vyboxoval u matelka vynimku,zasvinot mesto bordelom je v pohode,hlavne treba včas platit mestu najemne….

  8. Budaj vyboxoval u matelka vynimku,zasvinot mesto bordelom je v pohode,hlavne treba včas platit mestu najemne….

  9. neviete či dostali v tom priestore aj mladá sereď nejaké dotácie od mesta? a pozrite sa konečne na to čo s peniazmi robí pomocníček, ten chalan má luxusný dom a to sa mu ľudia cez solku pred pár rokmi zbierali na život

  10. neviete či dostali v tom priestore aj mladá sereď nejaké dotácie od mesta? a pozrite sa konečne na to čo s peniazmi robí pomocníček, ten chalan má luxusný dom a to sa mu ľudia cez solku pred pár rokmi zbierali na život

  11. to čo je toto ? kde je niekto kompetentný ? ak by to bolo v nemecku alebo v rakúsku už by ten kamion odtiaľ neodišiel . každý odpad musí mať nejaký prepravný list a pôvodca odpadu musí vedieť vydokladovať kde odpad skončil . chce to pokutu a tú pokutu zosobniť . potom sa možno ľady pohnu .

  12. to čo je toto ? kde je niekto kompetentný ? ak by to bolo v nemecku alebo v rakúsku už by ten kamion odtiaľ neodišiel . každý odpad musí mať nejaký prepravný list a pôvodca odpadu musí vedieť vydokladovať kde odpad skončil . chce to pokutu a tú pokutu zosobniť . potom sa možno ľady pohnu .

  13. síce to nepatrí k téme plastového odpadu, ale… – sa necuduj, ze ma luxusny dom, pomocníček je čistá ryža – za 6 rokov zinkasovali na 2% skoro 2,7 miliona eur, pritom ked som si pozrel ich stranku, je tam „Z našich podujatí a projektov sme pomohli sumou 81.786 €!“ wow, a zvysne 2 miliony isli kam? Miškolciovcom a Matuškovcom? Cakal som transparentnejsi rozpis na co vsetko sli vyzbierane prachy..

  14. síce to nepatrí k téme plastového odpadu, ale… – sa necuduj, ze ma luxusny dom, pomocníček je čistá ryža – za 6 rokov zinkasovali na 2% skoro 2,7 miliona eur, pritom ked som si pozrel ich stranku, je tam „Z našich podujatí a projektov sme pomohli sumou 81.786 €!“ wow, a zvysne 2 miliony isli kam? Miškolciovcom a Matuškovcom? Cakal som transparentnejsi rozpis na co vsetko sli vyzbierane prachy..

  15. Z jednej strany bordel z niklovky,z druhej plastovy des,no aspoň je to v rovnovahe,zjavne to nikoho komptentneho až tak netrápi,chúďa Sereď😒😕

  16. Z jednej strany bordel z niklovky,z druhej plastovy des,no aspoň je to v rovnovahe,zjavne to nikoho komptentneho až tak netrápi,chúďa Sereď😒😕

  17. Podľa mňa, takúto vec by sa malo riešiť na úrovni štátu a nie jednotlivých miest, obcí, alebo podnikov, pretože je to veľmi závažná vec, aby si všetky okolité štáty sem vyvážali odpad. Ako je to možné, že taký Krošlák si dovolí takýto zásah do životného prostredia, na čo on sám nedostal povolenie a aj po vypovedaní zmluvy v tom pokračuje. Asi by bolo na mieste toto miesto strážiť a kamióny posielať späť. Alebo už aj ministerstvo by malo zakročiť, aby sem kamióny s odpadom nepúšťali. Už sme jedno smetisko.

  18. Podľa mňa, takúto vec by sa malo riešiť na úrovni štátu a nie jednotlivých miest, obcí, alebo podnikov, pretože je to veľmi závažná vec, aby si všetky okolité štáty sem vyvážali odpad. Ako je to možné, že taký Krošlák si dovolí takýto zásah do životného prostredia, na čo on sám nedostal povolenie a aj po vypovedaní zmluvy v tom pokračuje. Asi by bolo na mieste toto miesto strážiť a kamióny posielať späť. Alebo už aj ministerstvo by malo zakročiť, aby sem kamióny s odpadom nepúšťali. Už sme jedno smetisko.

  19. odpad 14. januára 2021, 22:54 – napriek negativnym skusenostiam Mesto Sered podpisalo s dalsou firmou v ktorej figuruje Kroslak zmluvu na najom mestskeho pozemku.

    To, co sa deje s majetkom je v prvom rade vecou jeho vlastnika. Mesto Sered MALO DAVNO KONAT prostrednictvom zodpovednej osoby, ktorou je statutar, teda primator Tomcanyi.
    Je potrebne zaujimat sa, preco mesto NEKONALO.

    Rovnako, ako pri vymahani bezdovodneho financneho obohatenia sa Veselickeho peniazmi vyplatenymi mu NEzakonne vo forme odmien.

    Krok za krokom…

  20. odpad 14. januára 2021, 22:54 – napriek negativnym skusenostiam Mesto Sered podpisalo s dalsou firmou v ktorej figuruje Kroslak zmluvu na najom mestskeho pozemku.

    To, co sa deje s majetkom je v prvom rade vecou jeho vlastnika. Mesto Sered MALO DAVNO KONAT prostrednictvom zodpovednej osoby, ktorou je statutar, teda primator Tomcanyi.
    Je potrebne zaujimat sa, preco mesto NEKONALO.

    Rovnako, ako pri vymahani bezdovodneho financneho obohatenia sa Veselickeho peniazmi vyplatenymi mu NEzakonne vo forme odmien.

    Krok za krokom…

  21. to keď idete do kauflandu a neviete nájsť šampanské tak voláte generálneho riaditeľa alebo sa opýtatenajbližšej predavačky kam to šampanské skovali? Čo sem pletiete ministra. Jediným príkazom ak by Tomčányi chcel tak to zastaví a zruší zmluvu. Ale vyzerá to tak že mu to nevadí alebo mu to dokonca vyhovuje. Možno v tom biznise ide spolu s Krošlákom a tak hádam by si nekazil biznis

  22. to keď idete do kauflandu a neviete nájsť šampanské tak voláte generálneho riaditeľa alebo sa opýtatenajbližšej predavačky kam to šampanské skovali? Čo sem pletiete ministra. Jediným príkazom ak by Tomčányi chcel tak to zastaví a zruší zmluvu. Ale vyzerá to tak že mu to nevadí alebo mu to dokonca vyhovuje. Možno v tom biznise ide spolu s Krošlákom a tak hádam by si nekazil biznis

  23. Aj vlastnú mater zapredajú, len aby vyhoveli podvodníkom, ako je Krošlák a jemu podobní. Im nezáleží na obyvateľoch. Tu aj keď sa budeme brodiť cez haldy smetí. Všetko sa vymyká zdravému rozumu. Miesto toho, aby podali na neho trestné oznámenie, oni mu znova obnovia zmluvu, i keď firmu premenoval. To sa tak praktizuje. Asi p.Krošlák má v tom prax a vychádza mu to.

  24. Aj vlastnú mater zapredajú, len aby vyhoveli podvodníkom, ako je Krošlák a jemu podobní. Im nezáleží na obyvateľoch. Tu aj keď sa budeme brodiť cez haldy smetí. Všetko sa vymyká zdravému rozumu. Miesto toho, aby podali na neho trestné oznámenie, oni mu znova obnovia zmluvu, i keď firmu premenoval. To sa tak praktizuje. Asi p.Krošlák má v tom prax a vychádza mu to.

  25. Minister Budaj je šéfom samospráv zjednodušene Melanka či nie? Zdá sa ze mesto Sereď ovláda Krošlák.

  26. Minister Budaj je šéfom samospráv zjednodušene Melanka či nie? Zdá sa ze mesto Sereď ovláda Krošlák.

  27. dávam do pozornosti „nelegálna skládka žitavce “ , preukázaná súčinnosť starostu a firmy ktorá skládku vytvorila .

  28. dávam do pozornosti „nelegálna skládka žitavce “ , preukázaná súčinnosť starostu a firmy ktorá skládku vytvorila .

  29. A nám zdvihli ceny za odpad a v zberoch začali pýtať poplatky fuj ty Gec čo ryžuješ na čom sa dá

  30. A nám zdvihli ceny za odpad a v zberoch začali pýtať poplatky fuj ty Gec čo ryžuješ na čom sa dá

  31. Aj ja by som povedal, že je už najvyšší čas pozrieť sa na ich hospodárenie (bačovanie tých spomínaných dvoch rodín)s prostriedkami zo štátneho rozpočtu. Čo na to Daňový úrad?
    2% z daní do niečich vrecák nestojí za kontrolu?

  32. Aj ja by som povedal, že je už najvyšší čas pozrieť sa na ich hospodárenie (bačovanie tých spomínaných dvoch rodín)s prostriedkami zo štátneho rozpočtu. Čo na to Daňový úrad?
    2% z daní do niečich vrecák nestojí za kontrolu?

  33. Oslovte pani prezidentku, tá má skúsenosti so skládkami, určite vám poradí. Veď sa ako enviromentálna aktivistka, do vtedy neznáma osoba, za pol roka zázračne dostala do prezidentského paláca, určite by zázračne poriešila aj toto smetisko, alebo by ho len posunula pod nos niekomu inému ako spravila v pripade Pezínka.

  34. Oslovte pani prezidentku, tá má skúsenosti so skládkami, určite vám poradí. Veď sa ako enviromentálna aktivistka, do vtedy neznáma osoba, za pol roka zázračne dostala do prezidentského paláca, určite by zázračne poriešila aj toto smetisko, alebo by ho len posunula pod nos niekomu inému ako spravila v pripade Pezínka.

  35. Odpad sa vozí neustále. Mesto o tom vie minimálne od septembra. A co spravili kompetentní? Nič. Ešte ho aj obhajovali. Do poslednej chvíle. A teraz sa začne primátor tváriť, že mu to akože prekáža a ide si prihrievať polievočku. Neskoro! Škoda že sa sem nedá uverejniť časť videa zo zastupiteľstva. Veľká škoda. To by bol pánečku zostrih.

  36. Odpad sa vozí neustále. Mesto o tom vie minimálne od septembra. A co spravili kompetentní? Nič. Ešte ho aj obhajovali. Do poslednej chvíle. A teraz sa začne primátor tváriť, že mu to akože prekáža a ide si prihrievať polievočku. Neskoro! Škoda že sa sem nedá uverejniť časť videa zo zastupiteľstva. Veľká škoda. To by bol pánečku zostrih.

  37. O čo Vám ide? Telce budú musieť doma separovať a mesiac čmuchať rozkladajúci sa kuchynský odpad a na druhej strane tu šľachta robí z mesta čiernu dieru

  38. O čo Vám ide? Telce budú musieť doma separovať a mesiac čmuchať rozkladajúci sa kuchynský odpad a na druhej strane tu šľachta robí z mesta čiernu dieru

  39. zavistliva Slovac..vsak si to skuste ked ste taki chytri 🙂 nikto z nas nema predstavu, co to vsetko obnasa, chcel by som vidiet vas ako o polnoci vyplnate tlaciva, len aby ste pomohli cudzim detom… ste zatrpknuti zavistlivi malomestiaci.
    a navyse, preco vas trapia zrovna moje 2%? preco by mal stat kontrolovat to ako sa pouziju, ked uz raz rozhodol o tom, ze si mozem ja zvolit kde sa pouziju? mna skor trapi tych zvysnych 98% ktore mi za poslednych 12 rokov rozkradala vladnuca strana pre vlastnych mecenasov
    Terezka, zaloz si OZ, vykaz cinnost a ja ti tam dalsich 10 rokov budem posielat moje 2% (Vlado) a ked budes posluchat tak aj 3%

  40. zavistliva Slovac..vsak si to skuste ked ste taki chytri 🙂 nikto z nas nema predstavu, co to vsetko obnasa, chcel by som vidiet vas ako o polnoci vyplnate tlaciva, len aby ste pomohli cudzim detom… ste zatrpknuti zavistlivi malomestiaci.
    a navyse, preco vas trapia zrovna moje 2%? preco by mal stat kontrolovat to ako sa pouziju, ked uz raz rozhodol o tom, ze si mozem ja zvolit kde sa pouziju? mna skor trapi tych zvysnych 98% ktore mi za poslednych 12 rokov rozkradala vladnuca strana pre vlastnych mecenasov
    Terezka, zaloz si OZ, vykaz cinnost a ja ti tam dalsich 10 rokov budem posielat moje 2% (Vlado) a ked budes posluchat tak aj 3%

  41. Mesto Sereď sa stáva smetiskom EU? Ako by nestačila halda luženca z Niklovky?
    Niekto si dobre nabaľuje svoje vrecká. A čo z toho majú seredania iba znečistené prostredie.

  42. Mesto Sereď sa stáva smetiskom EU? Ako by nestačila halda luženca z Niklovky?
    Niekto si dobre nabaľuje svoje vrecká. A čo z toho majú seredania iba znečistené prostredie.

  43. My budeme triediť, aby sme dali priestor na odpad Poliakom, Rakúšanom… Že sme najsprostejší národ, niet pochýb a hlavne kto to tu riadi. Asi všetci susedia majú z toho radosť, že si z nás urobili žumpu a majú kam odpad vyvážať. Už naši
    kompetentní našli miesto kam to zase vyvezieme my? Alebo ich z toho hlava nebolí.

  44. My budeme triediť, aby sme dali priestor na odpad Poliakom, Rakúšanom… Že sme najsprostejší národ, niet pochýb a hlavne kto to tu riadi. Asi všetci susedia majú z toho radosť, že si z nás urobili žumpu a majú kam odpad vyvážať. Už naši
    kompetentní našli miesto kam to zase vyvezieme my? Alebo ich z toho hlava nebolí.

  45. Zobuď sa! Budova je koho, auto na koho? Keď skončí OZ všetko bude koho? A podstatné! Rodiča platia deťom terapiu? Alebo je zadarmo? No daj. Čo po nociach vypĺňaš…

  46. Zobuď sa! Budova je koho, auto na koho? Keď skončí OZ všetko bude koho? A podstatné! Rodiča platia deťom terapiu? Alebo je zadarmo? No daj. Čo po nociach vypĺňaš…

  47. Málo tu máme environmentálnej záťaže… Treba ešte pridať… A čo dat toto celé preveriť NAKA atď… Myslím si že nájomca má kamoša na meste a preto to bolo ako bolo…a veci sa tolerovali… Zákon by mal platiť pre všetkých…

  48. Málo tu máme environmentálnej záťaže… Treba ešte pridať… A čo dat toto celé preveriť NAKA atď… Myslím si že nájomca má kamoša na meste a preto to bolo ako bolo…a veci sa tolerovali… Zákon by mal platiť pre všetkých…

  49. Prežil som socializmus, keď padol potešil som sa. Teraz žijem po krk v hovnach demokratického a že vraj kresťanského sveta hnus. Rozkradanie štátu vraždy po uliciach aj Seredi.

  50. Prežil som socializmus, keď padol potešil som sa. Teraz žijem po krk v hovnach demokratického a že vraj kresťanského sveta hnus. Rozkradanie štátu vraždy po uliciach aj Seredi.

  51. pán Majko rozprával som sa z človekom čo je blízko mesta a povedal mi že vám idú po krku za každú cenu.Hovoril že nikto nechápe prečo takto až veľmi verjne ukazujete na tie ako vy hovoríte špinavosti.že čo s toho máte??aj on hovoril že trpí aj vaša rodina tým aj poslanca Kurbela a asi aj ďalší.Nebojíte sa o život?Mal ste už podpálené Auto.nebojí sa o život kurbel???idete veľmi ostre a im sa to nepáči.Veľa ľudí vám fandí ale boja sa lebo sú zákerný a ublížili by im.nAPíšTE čI mesto OčISTíte lebo to sa už vlečie dlho a tento odpad je špinavosť

  52. pán Majko rozprával som sa z človekom čo je blízko mesta a povedal mi že vám idú po krku za každú cenu.Hovoril že nikto nechápe prečo takto až veľmi verjne ukazujete na tie ako vy hovoríte špinavosti.že čo s toho máte??aj on hovoril že trpí aj vaša rodina tým aj poslanca Kurbela a asi aj ďalší.Nebojíte sa o život?Mal ste už podpálené Auto.nebojí sa o život kurbel???idete veľmi ostre a im sa to nepáči.Veľa ľudí vám fandí ale boja sa lebo sú zákerný a ublížili by im.nAPíšTE čI mesto OčISTíte lebo to sa už vlečie dlho a tento odpad je špinavosť

  53. Tak mesto respektive par jeho predstavitelov urcite nieco z toho má. Inak by zakrocili. Tu pomoze iba nekompromisna medializacia. Potom sa s tym nieco urobi

  54. Tak mesto respektive par jeho predstavitelov urcite nieco z toho má. Inak by zakrocili. Tu pomoze iba nekompromisna medializacia. Potom sa s tym nieco urobi

  55. slušný sused 16. januára 2021, 1:34 – trosku viac informacii a otazok pomiesanych v jednom diskusnom prispevku. Nie o vsetkom mozem verejne hovorit, zjednodusene v mnohom mate spravne informacie, no v niektorych veciach evidentne nepoznate suvislosti.

    Z niekolko rocnej podpory poslanca Kurbela nemam NIC, len problemy, konflikty a (zatial) vplyvnych nepriatelov.

    Rovnako nemam (okrem spomenutych problemov, konfliktov a nepriatelov) NIC ani z takto otvoreneho poukazovania na tie SPINAVOSTI.

    Ze vela ludi nechape, preco to robim? Nuz odpoved je az velmi jednoducha – nemozem byt ticho tam, kde vidim nezakonne a v rozpore s verejnym zaujmom systematicke konanie volenych zastupcov a to ani vtedy, ked sa to mna netyka.

    Tvrdenia moje a poslanca Kurbela vo veci prenajmu tepelneho hospodarstva potvrdila hlavna kontrolorka a poslanci ktori sa zucasnili nezakonnej perzekucii Kurbela a mna, alebo ju podporovali, tolerovali a nezakrocili v zaujme prava a spravoslivosti vtedy, zial nekonali dostatocne razantne ani po kontrolach.
    Je to smutne, no je to o ich svedomi a o ich zodpovednosti. Aj pred zakonom.

    Co sa tyka bezpecnostnych rizik – plne si ich uvedomujem, uvedomuje si ich a moja rodina a podla toho dlhodobo koname.

    K opatreniam myslim si ze z pochopitelnych pricin sa nateraz vyjadrovat nebudem. Mozem povedat len tolko, ze takyto zivot je narocny a ze v momente, kedy to situacia dovoli, sa verejnost dozvie viac.

    Viem, ze vela ludi NEchape moje konanie, no dnes nas verejne vystupujucich a pozadujucich NAVRAT PRAVA A SPRAVODLIVOSTI DO MESTA malo byt uz minimalne 300 s poslancami na cele. Zial, vacsina z nich s najvacou pravdepodobnostou tazi zo svojich funkcii vyhody pre seba, svoje rodiny a firmy, co je samozrejme v rieseni. Jedna sa o dlhodoby problem a je to hlavne otazkou absencie moralky a cti.
    Ale ako pisem pomerne casto, krok za krokom…

  56. slušný sused 16. januára 2021, 1:34 – trosku viac informacii a otazok pomiesanych v jednom diskusnom prispevku. Nie o vsetkom mozem verejne hovorit, zjednodusene v mnohom mate spravne informacie, no v niektorych veciach evidentne nepoznate suvislosti.

    Z niekolko rocnej podpory poslanca Kurbela nemam NIC, len problemy, konflikty a (zatial) vplyvnych nepriatelov.

    Rovnako nemam (okrem spomenutych problemov, konfliktov a nepriatelov) NIC ani z takto otvoreneho poukazovania na tie SPINAVOSTI.

    Ze vela ludi nechape, preco to robim? Nuz odpoved je az velmi jednoducha – nemozem byt ticho tam, kde vidim nezakonne a v rozpore s verejnym zaujmom systematicke konanie volenych zastupcov a to ani vtedy, ked sa to mna netyka.

    Tvrdenia moje a poslanca Kurbela vo veci prenajmu tepelneho hospodarstva potvrdila hlavna kontrolorka a poslanci ktori sa zucasnili nezakonnej perzekucii Kurbela a mna, alebo ju podporovali, tolerovali a nezakrocili v zaujme prava a spravoslivosti vtedy, zial nekonali dostatocne razantne ani po kontrolach.
    Je to smutne, no je to o ich svedomi a o ich zodpovednosti. Aj pred zakonom.

    Co sa tyka bezpecnostnych rizik – plne si ich uvedomujem, uvedomuje si ich a moja rodina a podla toho dlhodobo koname.

    K opatreniam myslim si ze z pochopitelnych pricin sa nateraz vyjadrovat nebudem. Mozem povedat len tolko, ze takyto zivot je narocny a ze v momente, kedy to situacia dovoli, sa verejnost dozvie viac.

    Viem, ze vela ludi NEchape moje konanie, no dnes nas verejne vystupujucich a pozadujucich NAVRAT PRAVA A SPRAVODLIVOSTI DO MESTA malo byt uz minimalne 300 s poslancami na cele. Zial, vacsina z nich s najvacou pravdepodobnostou tazi zo svojich funkcii vyhody pre seba, svoje rodiny a firmy, co je samozrejme v rieseni. Jedna sa o dlhodoby problem a je to hlavne otazkou absencie moralky a cti.
    Ale ako pisem pomerne casto, krok za krokom…

  57. pre slušného suseda
    Čo z toho Majko má? Svojho času jeden poslanec ktorý zobal Tomčánimu z ruky priniesol Majkovi odkaz že tá banda od neho chce aby zrušil anonymnú diskusiu a každý rok dostane pre SOL objednávku za milion SK. Keď odmietol tak dostal ďalšiu ponuku. Nerob nám problémy, poď medzi nás. Aj tak nám to neprekazíš len nám to predražuješ a predlžuješ. Keďže odmietol aj to, tak začal na neho a jeho rodinu pohon. Od urážania , cez osočovanie až po veľmi tvrdé a systematické ekonomické likvidovanie. Neverili by ste čoho je ten bandita schopný. A či sa bojí o svoju bezpečnosť a bezpečnosť svojej rodiny? Áno bojí a preto od podpálenia jeho auta manželka a syn nespávaju doma. A prečo to robí? Lebo chce aby aj Sereď bola normálnym mestom kde platia zákony pre všetkých, kde pár ľudí neokráda celé mesto, kde tí čo sa maju o toto mesto starať nezneužívaju svoje právomoci napríklad aj na zastrašovanie či kupovanie. Takže má z toho len a len neskutočné problémy. A tie problémy má aj preto že drvivá väčšina obyvateľov tohoto mesta drží hubu a krok a nechaju v tom Majka samého lebo sa boja. Ale myslím si že už o nedlho si pre tú bandu príde spravodlivosť.

  58. pre slušného suseda
    Čo z toho Majko má? Svojho času jeden poslanec ktorý zobal Tomčánimu z ruky priniesol Majkovi odkaz že tá banda od neho chce aby zrušil anonymnú diskusiu a každý rok dostane pre SOL objednávku za milion SK. Keď odmietol tak dostal ďalšiu ponuku. Nerob nám problémy, poď medzi nás. Aj tak nám to neprekazíš len nám to predražuješ a predlžuješ. Keďže odmietol aj to, tak začal na neho a jeho rodinu pohon. Od urážania , cez osočovanie až po veľmi tvrdé a systematické ekonomické likvidovanie. Neverili by ste čoho je ten bandita schopný. A či sa bojí o svoju bezpečnosť a bezpečnosť svojej rodiny? Áno bojí a preto od podpálenia jeho auta manželka a syn nespávaju doma. A prečo to robí? Lebo chce aby aj Sereď bola normálnym mestom kde platia zákony pre všetkých, kde pár ľudí neokráda celé mesto, kde tí čo sa maju o toto mesto starať nezneužívaju svoje právomoci napríklad aj na zastrašovanie či kupovanie. Takže má z toho len a len neskutočné problémy. A tie problémy má aj preto že drvivá väčšina obyvateľov tohoto mesta drží hubu a krok a nechaju v tom Majka samého lebo sa boja. Ale myslím si že už o nedlho si pre tú bandu príde spravodlivosť.

  59. držíme palce p.Kurbel a p. Majko-nech konečne príde aj na týchto bohorovných papalášov, čo si myslia že môžu všetko,veľa, veľa občanov Serede je s vami

  60. držíme palce p.Kurbel a p. Majko-nech konečne príde aj na týchto bohorovných papalášov, čo si myslia že môžu všetko,veľa, veľa občanov Serede je s vami

  61. s Kurbelom a Majkom je vela ludi? 😂😂 davaj si menej😂😂😂 Kurbel kritizuje mesto, ktore zastupuje a je jeho sucastou xy rokov 👌👌 a majko iba kritizuje, ale robit to nikdy nechce, lebo by vsetci zistili co je zac 😂🙈

  62. s Kurbelom a Majkom je vela ludi? 😂😂 davaj si menej😂😂😂 Kurbel kritizuje mesto, ktore zastupuje a je jeho sucastou xy rokov 👌👌 a majko iba kritizuje, ale robit to nikdy nechce, lebo by vsetci zistili co je zac 😂🙈

  63. 👏👏👏 16. januára 2021, 9:38 – nejako ste vo svojom virtualnom zivote zabludil zo zdielanie hoaxov na FB do diskusie o vaznych veciach odohravajucich sa v realite.

    Ja som pri zalozeni novin dal VEREJNY PRISLUB, ze v Seredi NEbudem kandidovat ani za primatora a ani za poslanca MsZ, lebo noviny nerobim pre ziskanie moci ale preto, lebo ma zurnalistika bavi od strednej skoly a do novin pisem vlastne od svojich 15 rokov, cize cca 37 rokov. Opakujem, do regulernych medii, nie basnicky alebo clanky v skolskom casopise.

    Nie kazdy chce byt vo funkcii a tazit z nej. Ja funckiu nechcem a aktivizmus nerobim preto, lebo som chcel. K aktivizmu ma donutili ludia, ako primator a vsetci ti, ktori si myslia, ze vyhraju volby a mozu vsetko.

    Ja robim len to, kde skutocne citim prinos pre riesenie veci a moznost ich realne menit. A medializacia tolko krat spomenutych SPINAVOSTI a NEZAKONNOSTI toto kriterium splna.

  64. 👏👏👏 16. januára 2021, 9:38 – nejako ste vo svojom virtualnom zivote zabludil zo zdielanie hoaxov na FB do diskusie o vaznych veciach odohravajucich sa v realite.

    Ja som pri zalozeni novin dal VEREJNY PRISLUB, ze v Seredi NEbudem kandidovat ani za primatora a ani za poslanca MsZ, lebo noviny nerobim pre ziskanie moci ale preto, lebo ma zurnalistika bavi od strednej skoly a do novin pisem vlastne od svojich 15 rokov, cize cca 37 rokov. Opakujem, do regulernych medii, nie basnicky alebo clanky v skolskom casopise.

    Nie kazdy chce byt vo funkcii a tazit z nej. Ja funckiu nechcem a aktivizmus nerobim preto, lebo som chcel. K aktivizmu ma donutili ludia, ako primator a vsetci ti, ktori si myslia, ze vyhraju volby a mozu vsetko.

    Ja robim len to, kde skutocne citim prinos pre riesenie veci a moznost ich realne menit. A medializacia tolko krat spomenutych SPINAVOSTI a NEZAKONNOSTI toto kriterium splna.

  65. Si myslim ze to nieje ani Sered …to je uplne innde od serede …. bola to.pekna prirodna cast ale sak penaaaze su vsetko .treba im to tam zburat a hotovo cestu rozbit a uz tam nepojde ani kamion …

  66. Si myslim ze to nieje ani Sered …to je uplne innde od serede …. bola to.pekna prirodna cast ale sak penaaaze su vsetko .treba im to tam zburat a hotovo cestu rozbit a uz tam nepojde ani kamion …

  67. Tak potom na co sa este caka? Ak mate dokazy o tom naka musi konat. Nemyslim ze z vas urobi druheho kuciaka. Skor by som sa bal aby to niekto neurobil a hodia to na neho. Tlaky na jeho zmenu v seredi su enormne. Niekedy mi to tak pripada ako keby uz len na to sa cakalo.

  68. Tak potom na co sa este caka? Ak mate dokazy o tom naka musi konat. Nemyslim ze z vas urobi druheho kuciaka. Skor by som sa bal aby to niekto neurobil a hodia to na neho. Tlaky na jeho zmenu v seredi su enormne. Niekedy mi to tak pripada ako keby uz len na to sa cakalo.

  69. Toto uz asi u nas nikto nikdy nezlikviduje. Sa to bude tahat ako niklovkarsky kopec. Da sa podat niekde nejake oznamenie (nie len na mesto) ? Sorry nevyznam sa :/ … pripadne preverit toho dopravcu, ci ma vobec povolenie na prepravu odpadu. Kym sa nieco pohne, mozu sa kamiony otacat jeden za druhym. Potom sa zaplati pokutka 250 korun slovenskych a mozu na celu vec zabudnut. Da sa takemu niecomu vobec zabranit? Alebo si dame k seredskej tabulke ,,welcome bordel,, ?

  70. Toto uz asi u nas nikto nikdy nezlikviduje. Sa to bude tahat ako niklovkarsky kopec. Da sa podat niekde nejake oznamenie (nie len na mesto) ? Sorry nevyznam sa :/ … pripadne preverit toho dopravcu, ci ma vobec povolenie na prepravu odpadu. Kym sa nieco pohne, mozu sa kamiony otacat jeden za druhym. Potom sa zaplati pokutka 250 korun slovenskych a mozu na celu vec zabudnut. Da sa takemu niecomu vobec zabranit? Alebo si dame k seredskej tabulke ,,welcome bordel,, ?

  71. Inak to pekne zapadá do seba aj názov našeho mesta to vystihuje Sere+ď=Sereď
    Ak to budeme definovať vo wikipédii tak názov vznikol z toho, že v tomto meste sa navšetko sere a poriadne z vysoka 💩

  72. Inak to pekne zapadá do seba aj názov našeho mesta to vystihuje Sere+ď=Sereď
    Ak to budeme definovať vo wikipédii tak názov vznikol z toho, že v tomto meste sa navšetko sere a poriadne z vysoka 💩

  73. Topky Bleskovky: „16.01.2021 18:51
    Polícia SR vyšetruje nelegálnu skládku plastového odpadu v areáli bioplynovej stanice v lokalite Sereď-Malý háj. Prípad jej odovzdala Zelená linka Ministerstva životného prostredia SR, ktorú o skládke informoval obyvateľ mesta.“

  74. Topky Bleskovky: „16.01.2021 18:51
    Polícia SR vyšetruje nelegálnu skládku plastového odpadu v areáli bioplynovej stanice v lokalite Sereď-Malý háj. Prípad jej odovzdala Zelená linka Ministerstva životného prostredia SR, ktorú o skládke informoval obyvateľ mesta.“

  75. až keĎ som di prečítala správu z tasr mi to konečne dáva súvis kto naozaj niečo pre mesto robí a kto si len nabaľuje vačky.Zelená linka ministerstva a preto útoky na pána Majka a pána ministra Budaja.Pán Majko prečo ste dávno nenapísal že to riešite?Teraz si to bude chciet privlastniť primátor tak ako to robí so všetkým.prácu a úspechy iných a šudia to nevidia.Ďakujeme vám pán majko

  76. až keĎ som di prečítala správu z tasr mi to konečne dáva súvis kto naozaj niečo pre mesto robí a kto si len nabaľuje vačky.Zelená linka ministerstva a preto útoky na pána Majka a pána ministra Budaja.Pán Majko prečo ste dávno nenapísal že to riešite?Teraz si to bude chciet privlastniť primátor tak ako to robí so všetkým.prácu a úspechy iných a šudia to nevidia.Ďakujeme vám pán majko

  77. Pocuvaj Pre Tereza/pre Terezu. Ak mas nejaky problem, tak si ho vyries. Zajtra ide na teba trestne oznamenie a mozes potom vysvetlovat ty debilko

  78. Pocuvaj Pre Tereza/pre Terezu. Ak mas nejaky problem, tak si ho vyries. Zajtra ide na teba trestne oznamenie a mozes potom vysvetlovat ty debilko

  79. Po lockdown zvolat protest pred mestskym uradom vSeredi nech vysvetlia.Pred davom sa všetci boja.To je cesta.

  80. Po lockdown zvolat protest pred mestskym uradom vSeredi nech vysvetlia.Pred davom sa všetci boja.To je cesta.

  81. Pán Majko!
    Položili ste dobrú otázku “ prečo primátor mesta počas minimálne pol roka vo veci nekonal a účinne nezasiahol tak, aby zabránil skládkovaniu odpadu v meste, na majetku – pozemku mesta, za využitie ktorého je priamo mesto a teda aj on zodpovedný.
    Podľa mňa preto, že pravdepodobne dal na to nájomcovi ústny, alebo iný súhlas, ktorého sa p. Krošlák pravdepodobne drží a aj koná. Prečo? Nuž odpoveď na túto otázku sa dá nájsť možno v jeho správaní sa a rečí na rokovaní zastupiteľstva, keď sa dosť hrubým spôsobom pustil do poslankyne Fačkovcovej. Treba si pozrieť videozáznam.
    Ako inak sa dá vysvetliť mlčanie a nekonanie primátora. Verejnosti nič nevysvetľuje, mlčí tak ako vždy v iných v meste „škrípajúcich“ veciach.

  82. Pán Majko!
    Položili ste dobrú otázku “ prečo primátor mesta počas minimálne pol roka vo veci nekonal a účinne nezasiahol tak, aby zabránil skládkovaniu odpadu v meste, na majetku – pozemku mesta, za využitie ktorého je priamo mesto a teda aj on zodpovedný.
    Podľa mňa preto, že pravdepodobne dal na to nájomcovi ústny, alebo iný súhlas, ktorého sa p. Krošlák pravdepodobne drží a aj koná. Prečo? Nuž odpoveď na túto otázku sa dá nájsť možno v jeho správaní sa a rečí na rokovaní zastupiteľstva, keď sa dosť hrubým spôsobom pustil do poslankyne Fačkovcovej. Treba si pozrieť videozáznam.
    Ako inak sa dá vysvetliť mlčanie a nekonanie primátora. Verejnosti nič nevysvetľuje, mlčí tak ako vždy v iných v meste „škrípajúcich“ veciach.

  83. Cementaren Horné Srnie spalovala odpad v peci pred 12 rokmy možno ešte spaľuje ale lepšie platili ako keď predávali cement vozili to v noci z Nemecka Rakúska čiech Poľska všetko pomleté aby nebolo vidieť čo tam je boli tam handri plastové fľaše a iné čo do pece nepatrilo ale hygiena to schválila že je to v poriadku atď…..ani jedny hrable nehrabu od seba len k sebe…..zamyslite sa .

  84. Cementaren Horné Srnie spalovala odpad v peci pred 12 rokmy možno ešte spaľuje ale lepšie platili ako keď predávali cement vozili to v noci z Nemecka Rakúska čiech Poľska všetko pomleté aby nebolo vidieť čo tam je boli tam handri plastové fľaše a iné čo do pece nepatrilo ale hygiena to schválila že je to v poriadku atď…..ani jedny hrable nehrabu od seba len k sebe…..zamyslite sa .

  85. Mestský úrad Sereď je 30r jeden nenazrani pavúk.Prsty má všade,ale brucho také veľké,že sa nedokáže pohnúť z miesta.

  86. Mestský úrad Sereď je 30r jeden nenazrani pavúk.Prsty má všade,ale brucho také veľké,že sa nedokáže pohnúť z miesta.

  87. Toť vše 18. januára 2021, 16:38 – zpravidla kazde konanie ma motiv. Aky motiv moze mat primator ?

  88. Toť vše 18. januára 2021, 16:38 – zpravidla kazde konanie ma motiv. Aky motiv moze mat primator ?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované