back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vo veci evidentne predraženého rozprašovača vodnej hmly bude podané trestné oznámenie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Dnes popoludní nás kontaktoval čitateľ SOL s informáciou týkajúcou sa nepochybne vysoko predraženého rozprašovača vodnej hmly, ktorý bol mestom zakúpený z verejných finančných zdrojov.

Pri rozprašovači, presnejšie hnilej pozinkovanej trúbke ohnutej do tvaru  „U“ obalenej izolačnou páskou, sa pohyboval pracovník. Že by robil servis „rozprašovača“ výmenou pásky?

V každom prípade dokumentácia „diela“ zaplateného vedením mesta Sereď je pripravená a po doložení ďalších nevyhnutných dokladov bude niekoľkými občanmi Mesta Sereď podané trestné oznámenie. Občan sa musí brániť svojvôli a nehospodárnemu vynakladaniu finančných prostriedkov vedením mesta na predražené zákazky nespĺňajúce prakticky žiadne štandardy bežné v iných mestách.

O ďalšom postupe budeme občanov informovať.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Začne sa už konečne aj svedomite pracovať, aby sa dookola nemuseli takéto veci uverejňovať a aby boli občania /daňový poplatníci/ spokojní s prácou MÚ? Lebo stále sa upozorňuje na nedostatky a náprava nikde. Zdá sa, ako sa robili schválnosti. Ale sú to naše peniaze a aby sa nevyhadzovali von oknom. Treba zaplatiť len za kvalitne odvedenú prácu!

  2. Začne sa už konečne aj svedomite pracovať, aby sa dookola nemuseli takéto veci uverejňovať a aby boli občania /daňový poplatníci/ spokojní s prácou MÚ? Lebo stále sa upozorňuje na nedostatky a náprava nikde. Zdá sa, ako sa robili schválnosti. Ale sú to naše peniaze a aby sa nevyhadzovali von oknom. Treba zaplatiť len za kvalitne odvedenú prácu!

  3. pre Q7: poznáte tú pieseň, ktorú spieval V. Matuška s H.Vondráčkovou, kde sú slová : to se nikdo nedoví…? Všetko sa utajuje .Štátne tajomstvo.

  4. pre Q7: poznáte tú pieseň, ktorú spieval V. Matuška s H.Vondráčkovou, kde sú slová : to se nikdo nedoví…? Všetko sa utajuje .Štátne tajomstvo.

  5. Mňa by zaujímalo, kde sa stratil článok v ktorom nám pani poslankyňa chcela do vysvetľovať prečo nemusíme chodiť na úrad sa pýtať na stavebné povolenie na RD Lipová ul. Ešte včera som to tu videla a dnes čuduj sa svete, zmizol.. Určite nám to vysvetlí v niektorom inom.. Necháme sa prekvapiť.

  6. Mňa by zaujímalo, kde sa stratil článok v ktorom nám pani poslankyňa chcela do vysvetľovať prečo nemusíme chodiť na úrad sa pýtať na stavebné povolenie na RD Lipová ul. Ešte včera som to tu videla a dnes čuduj sa svete, zmizol.. Určite nám to vysvetlí v niektorom inom.. Necháme sa prekvapiť.

  7. Anonymovi o 8.58 neni si ty Martinko Tomčányi?Ten svoju neschopnost a tiež aroganciu prenáša na iných.

  8. Anonymovi o 8.58 neni si ty Martinko Tomčányi?Ten svoju neschopnost a tiež aroganciu prenáša na iných.

  9. Pre Anonym: ty trapko. 3x si to už vytiahol a nikoho to nezaujímalo, lebo je to blud ako ty a nevieš si pomôcť a stále to budeš vyťahovať. Ty hrdina jeden anonymný. Pochop to už konečne!

  10. Pre Anonym: ty trapko. 3x si to už vytiahol a nikoho to nezaujímalo, lebo je to blud ako ty a nevieš si pomôcť a stále to budeš vyťahovať. Ty hrdina jeden anonymný. Pochop to už konečne!

  11. A čo takto nedávno nainštalované led osvetlenie na priechody pre chodcov medzi kauflandom a billou, ktoré osadila firma, ktorej rodinný príslušníci pracujú na MSÚ? Cena za tie blikačky cez 9000€. V noci keď prši bliká to ako šialené a na prechode nikto, vodičov to zbytočne oslepuje aby videli ešte menej. Cena za to sa mi zdá prestrelená a že by to nejako zásadne zvyšovalo bezpečnosť tiež nemôžem ako vodič povedať. Ďakujem

  12. A čo takto nedávno nainštalované led osvetlenie na priechody pre chodcov medzi kauflandom a billou, ktoré osadila firma, ktorej rodinný príslušníci pracujú na MSÚ? Cena za tie blikačky cez 9000€. V noci keď prši bliká to ako šialené a na prechode nikto, vodičov to zbytočne oslepuje aby videli ešte menej. Cena za to sa mi zdá prestrelená a že by to nejako zásadne zvyšovalo bezpečnosť tiež nemôžem ako vodič povedať. Ďakujem

  13. ano, tych 10 LED blikaciek z aliexpressu 😀 na cukrovarskej som si aj ja vsimla – za cenu 9996 eur, no nekup to. ktovie aka bola provizia pre vedenie mesta, ktore to schvalilo, prevzlalo a zaplatilo z nasich penazi?

  14. ano, tych 10 LED blikaciek z aliexpressu 😀 na cukrovarskej som si aj ja vsimla – za cenu 9996 eur, no nekup to. ktovie aka bola provizia pre vedenie mesta, ktore to schvalilo, prevzlalo a zaplatilo z nasich penazi?

  15. pre ledky, a vsimni si vsetky ksefty s SW a.s., to nie su len blikacky. Hento je uz II.etapa bezpecneho priechodu ostatne na meste.sk

  16. pre ledky, a vsimni si vsetky ksefty s SW a.s., to nie su len blikacky. Hento je uz II.etapa bezpecneho priechodu ostatne na meste.sk

  17. ano, viem o tom.. za posledneho 3,5 roka 53 kseftov pre tuto firmu v celkovej hodnote 79600eur. holt, asi su najlepsi /rozumej asi najviac mastia vrecka/

  18. ano, viem o tom.. za posledneho 3,5 roka 53 kseftov pre tuto firmu v celkovej hodnote 79600eur. holt, asi su najlepsi /rozumej asi najviac mastia vrecka/

  19. a majitelia SW chodia nafúknutý ako majstri sveta. Inak tá suma 9996€ je presne jak s katalógu. Na meste im povedali nech je to pod 10 litrov tak co dáme to za 9996€ nech to neni také okaté, ale mám tu pre Vás jeden odkaz : My nie sme na hlavu…

  20. a majitelia SW chodia nafúknutý ako majstri sveta. Inak tá suma 9996€ je presne jak s katalógu. Na meste im povedali nech je to pod 10 litrov tak co dáme to za 9996€ nech to neni také okaté, ale mám tu pre Vás jeden odkaz : My nie sme na hlavu…

  21. mna zaraza ako tu autorko pise, ze hnila trubka a paska. Si zober taka skoda fabia sa vyraba za 2500 eur , ale predajna cena je od 9600 eur. Taka zbran Glock trosku zeleza a plastu, kilo zeleza kupis do 2 eur a kilo plastu taktiez, predajna cena od 630eur. Takze nejde tu len o hnilu trubku, ale aj o vyrobu, napad, a know how daneho produktu. Takze treba porovnavat cenu s konkurenciou a potom pisat, ze je to predrazene oproti totoznemu produktu od firmy XYZ o tolko a tolko tisic. A nie takto bohapusto sokovat ludi, len aby sa to tu cital. Dakujem

  22. mna zaraza ako tu autorko pise, ze hnila trubka a paska. Si zober taka skoda fabia sa vyraba za 2500 eur , ale predajna cena je od 9600 eur. Taka zbran Glock trosku zeleza a plastu, kilo zeleza kupis do 2 eur a kilo plastu taktiez, predajna cena od 630eur. Takze nejde tu len o hnilu trubku, ale aj o vyrobu, napad, a know how daneho produktu. Takze treba porovnavat cenu s konkurenciou a potom pisat, ze je to predrazene oproti totoznemu produktu od firmy XYZ o tolko a tolko tisic. A nie takto bohapusto sokovat ludi, len aby sa to tu cital. Dakujem

  23. P.Magal, skúsil si niečo napísať, pobavil si, ale asi nemáš celkom pravdu. Máš pravdu, že v cene Fabie je určite zarátaný aj výskum, vývoj, skúšobné jazdy, atď. fy Škoda. Určite aj nejaká zbrojárska firma má zohľadnené svoje výdavky premietnuté do konečnej ceny pištole. Ale pre boha živého, aké know how treba pri rozprašovači, kde je využitý tlak prívodnej vody cez nejaký zúžený otvor alebo trysku?

  24. P.Magal, skúsil si niečo napísať, pobavil si, ale asi nemáš celkom pravdu. Máš pravdu, že v cene Fabie je určite zarátaný aj výskum, vývoj, skúšobné jazdy, atď. fy Škoda. Určite aj nejaká zbrojárska firma má zohľadnené svoje výdavky premietnuté do konečnej ceny pištole. Ale pre boha živého, aké know how treba pri rozprašovači, kde je využitý tlak prívodnej vody cez nejaký zúžený otvor alebo trysku?

  25. Mesto chcelo niečo zahmliť?
    Keď si „vodnú hmlu“ kúpim v nejakom obchode, bude ma stáť 10 metrov 10 trysiek maximálne 25 eur. Jedna ohnutá pozinkovaná trubka 2″ cca 11 eur za meter.
    Nie som matematik, ale mesto to mohlo mať za cca 100 eur! na vlastné náklady.
    Inštalácia pritom nepotrebuje nejakú odbornosť. Alebo v tom bol problém? Mali mi zavolať. Urobil by som to grátis 🙂

  26. Mesto chcelo niečo zahmliť?
    Keď si „vodnú hmlu“ kúpim v nejakom obchode, bude ma stáť 10 metrov 10 trysiek maximálne 25 eur. Jedna ohnutá pozinkovaná trubka 2″ cca 11 eur za meter.
    Nie som matematik, ale mesto to mohlo mať za cca 100 eur! na vlastné náklady.
    Inštalácia pritom nepotrebuje nejakú odbornosť. Alebo v tom bol problém? Mali mi zavolať. Urobil by som to grátis 🙂

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované