back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Fontána na námestí je konečne vyčistená

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď / Na základe podnetov občanov a nami uverejneného článku o špinavej vode pripomínajúcej močovku alebo ešte bližšie kanalizáciou tečúcu vodu znečistenú výkalmi, pod článkom pribudlo hodne príspevkov. Niektoré obhajovali aktuálny stav, iné ho ostro odsudzovali.

Viceprimátor Ľubomír Veselický nás informoval, že problém bude promptne odstránený privolaným servisom, ktorý vykoná údržbu. Pracovníčka úradu nám v rovnaký deň popoludní potvrdila, že firma je na mieste, vodu odčerpáva, fontána bude vyčistená a napustená znovu.

Toto  potvrdili aj diskutujúci. Fontána mala byť bez vody a dodávateľ mal fontánu čistiť.

Dnes, teda o tri dni sme sa na námestie prišli znovu s tým, aby sme naozaj objektívne priniesli informáciu, že vedenie mesta sľuby plní. A že dodávatelia  rovnako ako pri chodníku na Hviezdoslavovej ulici vedia čo za naše peniaze robia a chceli sme nafotiť aj spokojné mamičky a ich detičky s rúčkami omočenými v čistej vode.

A tak prinášame znovu len aktuálne fotografie stavu vo fontáne.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Ďakujeme vedeniu mesta momentálne zastúpenému Ľ Veselickým, že naše spoločné peniaze investujú rovnako ako pri už spomenutej rekonštrukcii chodníka, aj v prípade fontány skutočne „na svoj obraz“…

Pridáme, že sa tešíme na nové prekvapenia, ktoré nás v meste ešte určite čakajú?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Len do nej nedajte radsej ruky a ani nohy.Mohli by od tej chemie co tam je ,vam ostat len kosticky,

  2. Preco ale az po zverejneni v novinach a medializacii sa vsetko v meste dokaze dat do pohybu?
    Ved su na meste ludia co to maju sledovat a chodit z otvorenyma ocami.A toto bol spica priklad.Aj predtym to ihrisko a take veci.Ved su tam a sedia asi pod klimov v kancli.TAm je im dobre.

  3. Nepomýlil ste si p. Majko v nadpise prítomný čas „je vyčistená“ s časom minulým „bola vyčistená“??
    Na priložených obrázkoch totiž nič nenaznačuje ani to, že „bola“ vyčistená.

  4. s.i.n. 11. júla 2020, 11:07 – nic som si nepomylil. Znovu som odfotil LEN realitu.
    Umyselne je napsis taky, aky je. Lebo vysledok za nese peniaze je taky, aky je.

    Pri chvyli casu dam vedla seba dve fotografie – novu a staru.

    A presne toto je cesta, kde obcan uvisi, ako veci realne v meste pod vedenim primatora Tomcanyiho (NE)funguju.

    Urobim presne to, co robi on – porovnam…

  5. Co čakáte od ludi ako Tomcanyi, Veselicky a Krajcovic. Ved maju lave ruky a papule len plne sraciek. Ved v živote nic nedokazali. Su to farizeji. Je to neschopna banda co sa za nase peniaze nevie postarat ani o fontanku. Vypustite ju a nechajte tam namontovat len osviezujuce trysky. Inak ste len celemu mestu na smiech😂🖕

  6. pani Tótová vy neviete dať primátorovi otázky čo zaujímajú ľudí???Veď tie články sú len ich chválením.Nič pre nás ľudí neveria a kúpili aj vás sa nehanbíte???

  7. Tothova nedava neprijemne otazky a negativne clanky, ona uz davno presla na stranu presstitutok..

  8. prosím neútočte na Ivetku, lebo tiež môže písať len o tom čo primátor, resp. viceprimátor povolí a najmä na čo odpovie.

  9. Všetci, čo utocite na I. Tóthovu, sa môžete hanbiť. Jej články sú pozitívne a hlavne nám prináša krásne reportáže z každej akcie, ktorá sa v meste a okolí koná. A Vy, čo máte plné ústa žlče /ale len za pc/prečo sa nepytate priamo u kompetentných na problém, ktorý Vás zaujíma! Ako ste prišli nato, že sa ma za Vás pýtať I. Tóthová?. Naozaj si myslíte, že ona je tá, čo by sa mala hanbiť???

  10. Povazujem si za povinnost napisat sposob fungovania SOL od jeho vzniku.

    Do SOL moze pisat kazdy plne identifikovany a zaregistrovany autor. Nik nikdy nebol, nie je a verim ze ani nebude regulovany v tom, co napise.

    Kazdy zodpoveda za obsah publikovany na SOL.

    Nikto nema vykonanu ziadnu cenzuru a nie je nuteny pisat obsah, ktory pisat nechce.

    Je na Ivetke Tothovej, o com, kedy a v akej forme napise.

    Napriek mnohym ziadostiam ludi o obmedzenie propagandy vedenia mesta na SOL, NIKDY Ivetka nebola nijako obmedzena v tom, co a ako na SOL uverejni.

    Mam zato, ze je na citatelovi, aby si vybral z prinasanych informacii, co je pre neho zaujimave, comu veri a co povazuje za propagandu.

    Nie je v zaujme SOL ani mna osobne obmedzovat autorov pisucich v novinach.

    Striktne oddelujem prava obcana voci SOL od mojich osobnych vztahov k nemu. Povedane inak – su ludia, s ktorymi nemusim byt v jednej miestnosti, no na SOL maju rovnake prava, ako kazdy iny obcan.

    Mozno aj preto, ze nekompromisne trvam na zachovani povodnej uz 13 rokov starej vizie SOL, je tu medium aj dnes s ovela vacsou citanostou, respektom k prinasanym informaciam a prave preto je SOL vyhladavane aj arogantnou mocou ukrivdenymi ludmi z celej republiky.

    Ivetka moze pisat co chce, ako chce a v suvislosti so SOL sa zodpoveda len sebe.

    Som rad, ze si toto mozeme dovolit a som hrdy na to napriek tomu, ze najviac je princip fungovania SOL zneuzivany prave voci mne.
    Chapem snahu niektorych jedincov znevazovat SOL a autorov tu pisucich. Nie kazdy sa dokaze s demokraciou, ale aj povinnostami ktore prinassa vysporiadat…

  11. Za nenávistné,rasistické,a inakšie príspevky,ktoré narušujú a niekedy s plným úmyslom prispievajú k narušovanie sociálnemu mieru v krajine,je zodpovedný majiteľ,alebo provozovatel blogu,alebo médiá,ako Vy ho tu nazývate.

  12. Kto naprojektoval tu fontánu, je to svetová atrakcia. Pan Majko nerobte reklamu projektantovy či architektovy.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované