back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Galanta /Šoporňa | Presne 18. februára 2019 sa konalo súdne pojednávanie v trestnej veci prečin marenia úlohy verejným činiteľom §327/1 TZ kde je obžalovaný starosta a štatutár obce Šoporňa Mgr. Adrián Macho.

Na predmetnom pojednávaní sme sa zúčastnili a treba povedať, že inak suverénny a výrečný starosta Macho pred prokurátorkou Okresnej prokuratúry a sudcom veľmi sebavedomo nevyzeral. Práve opačne. Bol až príliš nesvoj. Bolo vidieť, že situáciu, kedy bude sedieť na lavici obžalovaných nečakal.

Po prednesení obžaloby prokurátorkou sudca dal slovo obžalovanému starostovi Machovi. Tento sa však rozhodol „držať Bobríka mlčanlivosti“ a vypovedať odmietol. Prvé pojednávanie v trestnej veci prečin marenia úlohy verejným činiteľom vedené proti starostovi Machovi teda veľa faktov neprinieslo. Na najbližšie pojednávanie boli predvolaní navrhnutí svedkovia, ktorí majú byť vo veci vypočutí.

Po pojednávaní sme obžalovanému starostovi Machovi chceli položiť zopár otázok na kameru, no obetavo pred neho skočil jeho (aj obecný) advokát, zabránil nám vo vzkonávaní novinárskej práce chytením fotoaparátu a následné atakovanie ním sa uvolnilo až v momente, kedy tento trápny pokus o znemožnenie informovať verejnosť o prebiehajúcom súdnom pojednávaní na telefón zaznamenával prítomný občan.

Obžalovanému starostovi Machovi sa nechcelo ísť ani pred objektív fotoaparátu napriek tomu, že na SOL sa ešte pred niekoľkými rokmi ukazoval rád nielen v rozhovoroch s ním, ale aj ako autor samostatných článkov.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Samozrejme že vo veci neoprávneného zásahu do výkonu našej práce dávame sťažnosť Advokátskej komore a o prebiehajúcich pojednávaniach budeme verejnosť priebežne informovať.

Najbližšie pojednávanie sa uskutoční už zajtra, teda v pondelok 27. mája 2019 o 8:30 hodine na Okresnom súde v Galante.

 

Detail pojednávania

27.05.2019 08.30

P1

Okresný súd Galanta

Trestný

1T/99/2018

2318011347

- Článok pokračuje pod reklamou -
prečin marenia úlohy verejným činiteľom §327/1 TZ
Obžalovaní:
Bc. Adrián Macho
Sudcovia:
JUDr. Miroslav Studenčan

Pojednávanie bez rozhodnutia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Macho bol už odsúdený, alebo je to iba fraška? Bude ešte nejaké súdne konanie s p.starostom Machom? A kedy?

  2. Jozef 6. októbra 2019, 22:19 at 22:19 – pojednavanie s obzalovanym starostom a verejnym cinitelom Soporna Mgr. Adrianom Machom este bude.

    Do pojednavania bude publikovany clanok a nasledne aj termin pojednavania.

  3. By ma zajimalo, ze preco Huzevkovi – Krajcovi nedovolili bytovku stavat a Macho si postavil posilovnu bez suhlasu susedov, Rosypal hotel prerobil bez suhlasu susedov, zbural dom oproti kostolu bez povoleni a bez suhlasu susedov sce stavat.

  4. P . Krajca onoho casu mal zaujem o kupu Pohody v ktorej mal udajne zamer prevadzkovania Restauraci spojene z hernou hracimi automatmi. Mojim prevadzkovanim rokmi v Hostinci Lev Soporni ukazovala ekonnomika a sprisnenie zakonov na taketo zariadenia likvidacne zakony cize peticia bola nie len pre p.Krajcu aby sa do Soporne niako neangazoval ale aj pre mna zbytocna . Najviac ma prekvapilo po prejdeni peticie som bol osloveny mnou a mojim spolocnikom neakym panom Rosipanym kory bol predseda peticneho vyboru mal zaujem o kupu tejto mojej Herni Hostinec Lev . Po mojom slovnom dohovore v Pohode som ho oboznamil ze to je trosku v rozpore poslanim ktore vedie pre obec a sukoromne zaujmi no odpovedou bolo nech si zapalim moju nehnutelnost nakolko uz stratil zaujem . Toto je moj jeden z mnohych pribehov ktorych som zazil pocas podnikania v Soporni ,

  5. Poslanie? Je v akej rozpore je kúpiť krčmu/herňu, kde sa robia podvody s hracími zariadeniami? (ako pravdepo-dobne veľa herniach v S.R.) NAKA? Úplne ju zrušiť, každú jednu! Na obciach automaty nemajú čo hľadať ,je to úžera a choroba, nešťastie v rodinách! Petíciou sa k tomu občania vyjadrili jasne! Luboš V. p.BiG mafiáno zee Paty! A apropó pre čo nie si vo väzbe aj Ty, ako kamaráti Tvoji? p.podvodníček-podnikateľ, že BiG mafiáno, alebo skôr KONFIDENT a Idiot!

  6. Tej šope niekto hovorí herňa? Hostinec?

    Pán podnikateľ, čo si si kúpil, to máš. A zrazu ti to nevynáša?
    Neplač a predaj to 🙂

    Ešte skús vysvetliť, aký je rozdiel v kúpe a predaji, prečo by mala byť kúpa tej šopy v rozpore s poslaním ktoré vedie pre obec a súkromné záujmy.
    Myslím si, že si dostal dobrú odpoveď. Keď vidím, aký pajzel špatí túto dedinu.
    Investuj alebo predaj.
    … neplač 🙂

  7. Byty a bývanie sú v Šoporni oveľa potrebnejšie pre mladých či starých, ako tvoja a iná Herňa a automaty! To je poslanie!

  8. Byty a bývanie sú v Šoporni oveľa potrebnejšie pre mladých či starých, ako tvoja a iná Herňa a automaty! To je poslanie!

  9. A Stavebniny ten bordel čo tam bol bolo lepšie aj pre susedov ? Závisť je choroba, ale treba robiť nie hniť a závidieť !

  10. Trafene husky zagagali , nepaci sa mi Vas postoj, skrivat sa za IP adresi nepovedat mi to priamo do oci …. ale dufam ze touto cestou som potesil spravcu srveru …. ak mi nezhori ta sopa tak Vam ju zrekonstrujem na peknu prevadzku hlavne pre pana Igora hlavne pre jeho rodinu ak neaku mas kaaamo gapko … , pozdravujem aj pana A , z tej travicky sa zadarilo …

  11. Kamo ty co sa schovavas za svoju ip adresu menis tu mena .. Igor , A , Gapko ci Capko ma urazit nemozes , uz konecne vytiahni svoje ruky z tych vytahanych teplakov pusti svoje gule a konecne mi zavolaj na mobil urcite mas moje cislo ked ma tak dobre poznas , mozme dat osobne stretko pokecame tesim sa na teba

  12. No necham to na teba ty asi nemas gule na to sa so mnou stretnut dat kavicku popit nieco rozobereriem tvoj problem vedeny voci mojej osobe , tu nejde o moje dusevne zdravie ale o tvoje nakolko mam pocit ze som trafil do osieho hniezda

  13. „Bol som osloveny mnou“. To si sam seba oslovil? 😀😀😀 Ty ked aj tak hovoris ako pises, tak by som s tebou nechcel debatovat.

  14. ,,Najlepšie bolo ked sa Lubo na parádu jak sa poví kurvil s tú z Hajkého Ivanku čo káre fajčila doradu u Leva a henta jeho Milada vykrikovala po Pate jaky je to udavač a …….. 😂 ,,

    Pre čo asi ?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

spot_img
- Inzercia -spot_img

Aktuality

spot_img

Aktuality

Sponzorované