ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Policajti riešia 2 nedeľné nárazy áut do stromu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Dopravní policajti zo Senice a Dunajskej Stredy vyšetrujú okolnosti dvoch nedeľných nehôd, pri ktorých sa zranili 3 osoby.

Z „NOVÉHO“ AUTA SA DLHO NETEŠILI

Senickí policajti riešia nielen samotnú dopravnú nehodu, ale aj okolnosti, za ktorých mali muži auto Peugeot Boxer pred jazdou získať.

Podľa prvotných informácií mala ísť trojica mužov na dodávke z obce Jablonica, kde mali predmetné auto, bez dovolenia majiteľa, zobrať spred rodinného domu. Na Železničnej ulici v Senici vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, prešiel cez protismer vľavo mimo cestu a po niekoľkých metroch narazil do stromu.

Pri nehode sa zranili dvaja mladí muži, ktorých zranenia by nemali byť vážne. Osoba, ktorá mala auto šoférovať, mala z miesta nehody odísť preč. Do pátrania po údajnom šoférovi sa okrem policajtov zapojili aj príslušníci Mestskej polície Senica a taktiež policajný psovod so služobným psom.

Dopravní policajti vyšetrujú okolnosti a presné príčiny dopravnej nehody, ako aj to, kto skutočne auto pred nárazom šoféroval. Senickí obvoďáci zas vec preverujú v súvislosti s podozrením na trestný čin krádeže.

POD VPLYVOM ALKOHOLU VYLETEL Z CESTY

Okolnosti nárazu auta do stromu vyšetrujú aj dopravní policajti z Dunajskej Stredy.

Predpoludním mal 29 ročný vodič na Audi A3 smerovať z mesta Dunajská Streda na obec Malé Dvorníky. Pri prejazde ostrej pravotočivej zákruty pravdepodobne nezvládol riadenie, zišiel vľavo mimo cestu a skončil v strome. Po nehode si šoféra prevzali do starostlivosti privolaní záchranári.

Policajná hliadka muža podrobila dychovej skúške, pri ktorej nafúkal 0,81 promile. Policajti mu zadržali vodičský preukaz a za jazdu pod vplyvom alkoholu ho riešia v správnom konaní.

JAZDITE ROZVÁŽNE A IBA TRIEZVI

Vodiči, ani na suchých cestách zbytočne neriskujte a vždy prispôsobte rýchlosť jazdy nielen stavu vozovky ale aj svojim schopnostiam. Lepšie doraziť do svojho cieľa o pár minút neskôr, ako nedoraziť vôbec.

Rovnako upozorňujeme vodičov, aby v žiadnom prípade nesadali za volant pod vplyvom alkoholu alebo drog.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Jednoznačne vinné agresívne slovenské stromy..
    Ohrozujú zdravie a život nadrbaných a sfetlých vodičov. 😜
    Ako raz niekto napísal.. Keby tam neboli, vodič by tade len preletel a nič vy sa mu nestalo.. 😂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img