ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Mesto Sereď vyhlasuje výberové konanie na riaditeľa/riaditeľku ZŠ Jana Amosa Komenského v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mgr. Silvia Kováčová, vedúca oddelenia školstva, rodiny, kultúry a športu MsÚ v Seredi /  Mesto Sereď v súlade so zákonom č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a zákona č. 552/2003 Z. z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov vyhlasuje v výberové konanie na

riaditeľa/riaditeľku ZŠ Jana Amosa Komenského, Komenského ul. 1227/8, 92601 Sereď.

Termín na predloženie žiadosti o zaradenie do výberového konania je 19. jún 2023 do podateľne Mestského úradu v Seredi. Termín nástupu do funkcie je 1. október 2023.

Bližšie informácie v prílohe: Výberové konanie na vymenovanie riaditeľa ZŠ Jana Amosa Komenského vyhlásenie

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ludia nerobte si tu posmech z teologov. Ved ich prinos pre mesto je obrovsky. Vid kolko toho spravil ten co je na urade zamestnany :D.

  2. aby sa „niekto“ nestazil odkopnut sucasnu raditelku ktora velmi dobre nastartovala skolu a skolu posuva jednoznacne dopredu. Mozno by niekomu viac vyhovovalo ak by to bol niekto „z vlastnych“ a posluchal by na slovo. Konecne mame v meste 3 dobre skoly, ktora ja kazda dobra v niecom inom a vsetky tri su na urovni a pritom odlisne.

  3. Len pre vysvetlenie, aby nedošlo k dezinformácii.

    Vyhlásenie výberového konania na riaditelov ZŠ nie je žiadna novinka. Riaditelia základných škôl sú totiž poverovacím dekrétom vymenované na túto funkciu na obdobie PIATICH rokov. Po uplynutí sa vždy vyhlasuje nové výberové konanie, do ktorého sa môže samozrejme prihlásiť aj súčasná riaditeľka. To isté bude o nejaký čas čakať riaditeľku aj na ZŠ Fándlyho.

  4. Keď nevieš, tak netrep. Vyberá komisia. Z členov rady školy, školskej inšpekcie a odboru školstva na vucke. Slovo nemá ani primátor ani viceprimátor ani prednosta. Ani nesedia v komisii. Ale hovädo, ktoré má IQ rovnajúce sa 0, bude len šíriť nezmysly.

  5. Zasa tu sedí osoba, (21:12) ktorá pracuje na MsU a eveidentne chce ľudí oklamať v priamom prenose ako „Naď „.Treba sa opýtať podriadených kto vyberá riaditeľa školy… Keď neviem tak nekvičím..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img