ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Dnešné stretnutie občanov s primátorom mesta Ondrejom Kurbelom – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes popoludní sa na Mestskom úrade opäť konalo jedno z verejných stretnutí s primátorom mesta Sereď Ondrejom Kurbelom. Občania vo veľkej zasadačke  mali možnosť položiť primátorovi otázky na témy, ktoré ich zaujímajú. Primátor dnes dostal otázky od konkrétne troch z celkom prítomných 13 občanov.

Nie je prekvapením, že o tieto stretnutia nie je zo strany občanov veľký záujem. Ľudia majú iné povinnosti, ako chodiť kilometre na MsÚ. Občania už 15 rokov očakávajú komunikáciu spôsobom, ktorý vyhovuje im, akceptujú ho a je pre nich výrazne pohodlnejší.

Zo stretnutia prinášame videozáznam.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. počúvaj anonym. Y zasadačke nebolo veľa ľudí ale tí čo tam boli boli rozumní a inteligentní ľudia. Bolo to vidieť aj na otázkach ktoré boli skutočne na telo a zo spôdobu ich kladenia. Je pravdou že tam chýbali tupci ale to bolo asi tým že ty si nestihol prísť. A primátor odpovedal rozumne a vecne a nevyhýbal sa žiadnej nepríjemnej otázke

  2. Tou vzorkou bolo myslené ,počet zúčastnených ..ale som rada, že na úrade sledujete dianie v našom meste , len škoda že aj tak aktívne nepracujete..

  3. Parkovanie je problem v meste to ano. Netreba riesenie stale odkladat a len sucho konstatovat ze sa to bude v buducnosti riesit. Treba to riesit co najskor. Sadnut si za stol a realne daco robit. Kludne urobte rezidencne statie. Velky problem su aj firemne auta, ktore ludia parkuju pri cinziakoch. V prvom rade nech parkuju rezidenti a co zostane nech sa da trebars aj na firemne auta. Lebo je nemyslitelne aby rodina, ktora ma dve auta parkovala na sidlisku aj dalsie dve firemne auta. Potom ludia co tam byvaju nemaju kde zaparkovat. Firemne auta nech si nechavaju na firmach a nie pod oknami.

  4. Pán občan a čo keď ma rodina jediné firemné auto? Ani vtedy nemôže parkovať, keď tam býva? Inde navyšujú sadzby na počet áut na rodinu. Načo by si rodina kupovala auto, ked jej firma poskytne a platí si len súkromné km naviac? Treba aj reálne veci brať do úvahy. Keď raz má niekto jedno miesto, tak je jedno ktoré auto tam rodina parkuje, nech si nahlasi znacku a hotovo, vždy tam predsa parkuje len jedno.

  5. realita,to veru nesuhlasim,na rezidentskom ma parkovat len auto ktore ma identicku ecv s tabulkou nad parkovacim miestom,ak tam stoji ine auto hoc aj firemne a tiez patriace majitelovi,mestska policia by mala dat ihned pokutu.je vychcanost svoje si niekde strcit kde je volne a este si dat firemne na rezidentske.treba si uvedomit,ze parkoviska nie su majetkom obcanov co na nich parkuju,ale z dani sa na opravu skladame vsetci aj ja co byvam na dome a mam garaz ,ktoru som si musel zafinancovat a platim od nej dan.

  6. Pre realita v tom príspevku sa píše že majú súkromné autá a parkujú aj firemné. Tak to je rozdiel. Jasné že ak dakto má len jedno a býva tam treba mu umožniť parkovanie.

  7. kto pre boha vymyslel volať ľudí na úrad kvôli otázkam?majko tu urobil výbornú možnosť klásť otázky a primátor má psiu povinnosť odpovedať.ja už čakám na odpoveď dva mesiace.a na úrad nikdy neprídem.ale budem stále pýtať odpoveď tu.tu začínam ráno už viac ako desať rokov a onlajny sú posledné pred tým čo idem spať.primátor sľúbil nech aj splní!!!!!!!!

  8. Nasratý občan,nechcel by som byt v tvojej koži,to čo žiješ aký život,zamysli sa nad tým. Myslím si,že patríš na psychiatriu.

  9. Takže nachvíľu sa obnoví vlaková doprava a potom zase výluka cca rok či budú vlaky chodiť keď sa bude robiť nový most?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img