ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Jazda 14 ročného NEvodiča mestom Sereď zachytená bezpečnostnými kamerami – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Už v predchádzajúcich článkoch sme vás informovali o prípade, kedy Mestská polícia v piatok prijala telefonický oznam, že po meste jazdí 14 ročné dieťa za volantom vozidla BMW.

Pohyb vozidla po uliciach mesta Mestská polícia pomocou bezpečnostných kamier monitorovala. Príslušníci MP ho na ulici Hornočepenskej zastavili a počas kontroly zistili, že sa spolu s mladým 14 ročným vodičom v aute nachádza ešte posádka 4 kamarátov vo veku 15-16 rokov.

Prípad prevzala privolaná hliadka štátnej polície.  Policajti riešia nevodiča nielen za jazdu po meste, ale aj za „požičané“ auto od rodičov. 14 ročný tínedžer je v zmysle zákona už trestne zodpovedný a auto BMW používal bez súhlasu rodičov a naplnil znaky prečinu neoprávneného používania motorového vozidla.

Rodičia však pri výsluchu nedali súhlas na jeho stíhanie, preto policajti prípad v zmysle zákona odložia.

Video z bezpečnostných kamier Mestskej polície:

 

 

Publikované články k prípadu:

Ďalšie 14 ročné dieťa v Seredi šoférovalo auto. V aute sa s ním viezli neplnoletí kamaráti

V prípade 14 ročného vodiča BMW v Seredi už koná polícia

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. aka razia bola dnes v seredi na Sulekovskej? hasici hydraulikou otvarali jednu garaz a policia cakala pri dome kusok odtial

  2. Prečo na všetkých autách vidieť ŠPZ, len tento NEvodič ju má rozmazanú ??? To sme v akej prdeli, ked chránime lumpa ? Vytiahnuť z auta, pekne demokraticky a pred médiami mu na výstrahu poriadne namasírovať chrbát obuškom, strčit ho na týždeň na samotku bez tabletu, telefónu a PC, aby si zapamätal, že to viackrát urobiť nemá. A rodičom na pol roka zobrať dávky, keď nesúhlasili so stíhaním. Takto ten prípad skonči v ľade a mladý to pri najbližšej príležitosti skúsi znova – veď je nepostihnuteľný.
    Mimochodom – a ten predošlý NEvodič – myslím 11 ročný, to sa ako doriešilo ? Alebo jazdí ďalej ?
    Fuj, toto nie je stat, ale bazmegistan, ked nie je mozne potrestat vinnika.

  3. Takze sa mu nic mestalo a moze jzdit dalej, este mu zakryte aj tvar a znacky. Uzasne tu zit v tomto state, kde sa takto chrania lumpi.

  4. Čo je natom bude z neho isto lepsi šofér ako ti ktorý sadnu prvý krát za volant v autoškole dostanú vodičský a do týždňa sú v roli alebo omotany o strom.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img