ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Polícia zasahuje v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Pravdepodobne pre drogovú trestnú činnosť opätovne zasahuje polícia v meste Sereď. Tentokrát má ísť o rodinný dom (na Vysokej ul.), kde je podľa informácií našich čitateľov od skorých ranných hodín vidieť množstvo policajtov tzv. kukláčov.

Bližšie informácie prinesieme po ich zistení u polície.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – vyjadrenie hovorkyne Prezídia PZ SR k policajnej akcii v Seredi:

Môžeme potvrdiť, že národná kriminálna agentúra realizuje policajnú akciu, avšak vzhľadom k prebiehajúcim procesným úkonom, bližšie informácie nie je možné poskytnúť.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dúfam,že zobrali už konečne aj Zuzu Čečovú.
    Aspoň by bol už konečne kľud od feťákov,čo chodili za títeš jak na hodiny klavíra.

  2. Anonym 23. mája 2023, 9:34
    Bolo by uz nacase ho odtial zobrat aj s kontajnerom aj sautovrakmi aj s kumpanmi ktorych sa boja dochodci co tam chodia na zahradky

  3. Max týždeň a sú aj v Šoporňi na niektorých adresách šalska 35 nestačilo 2x zobrať vodičský treba zobrať osobu na výkon trestu pozdravujem ťa kamarát 😉

  4. NO JA TO MUSIM NAPISAT .. TAK U NÁS V BARÁKU NA JESENSKÉHO BÝVA STRAŠNÝ FEŤÁK A CHODIA SEM ZANIM PRÍŠERNÉ FEŤÁČKY , VYZERAJÚ AKO MÚMIE TEN PREFETOVANÝ TCHOR NAM TU ZNIČIL ŽIVOT TIE ČO SEM CHODIA ZA NÍM SI NA SCHODIŠŤIACH ODKLADAJÚ VECI AJ TAŠKY KTORÉ STRAŠNE SMRDIA A PÁCHNU TEN FEŤÁK SA VOLÁ NIKOLAS KRIVOŠIK PEJOV SYN OPICA , MASNÝ PUPÁKOVÝ NETVOR . VČERA TU JEHO SKURVENÝ FEŤÁCI UKRADLI SLUŠNÉMU CHUDOBNÉMU SUSEDOVY BICYKEL SMRŤ FEŤÁKOM . AJ TEJ ČEČOVEJ SUKE ZA HRÁDZOU

  5. Tak ako uz sa vie koho vsetko zobrali a zo sanovej ubitovni nikoho tam to skoncilo sano porobev poratky vihadzal spinavcou a successful tam len same deti sak fibre nech si ziju ale v sintave ze vraj velku rybu

  6. Zúfalci! Držte sa pravidla:“zavrieť možu,pustiť musia!“. Pomaly velkí chlapci budú prichádzať! Držím im palce!

  7. Do Šanovéj ubytovne by mala narukovať hygiena hlavne do pivničných priestorov,kde špinia do sprchovacích priestorov

  8. Pocul som ze Cakova si chce z čehosik kupit Gečko,čo chodi na 24h smeny🤭?alebo,žeby drogy omamne latky jedy a prekurzory,nech sa jej dari teda zakal sa sa dá⏳👎

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img