ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Ďalšie 14 ročné dieťa v Seredi šoférovalo auto. V aute sa s ním viezli neplnoletí kamaráti

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď /  V piatok sme na operačnom stredisku MsP prijali telefonický oznam, že v kempingu sa pohybuje vozidlo BMW na ktorom jazdí 14 ročný chlapec s ďalšími osobami. Kamerou bolo vozidlo s vodičom spozorované ako vychádza z parkoviska pred vjazdom do kempingu a odchádza smerom do mesta.

Ďalšími kamerami sa podarilo vozidlo monitorovať, pričom vodič s vozidlom prešiel na ul. SNP smerom na štadión, kde sa hliadke stratil z dohľadu. Následne hliadka skontrolovala priľahlé ulice a vozidlo spozorovala a zastavila na Hornočepeňskej ul.

Počas kontroly hliadka zistila, že vozidlo skutočne riadi 14 ročný chlapec a vo vozidle sa ešte nachádzajú dvaja 16 roční chlapci a dve 15 ročné dievčatá!

Na miesto bola privolaná hliadka štátnej polície, ktorá si vec prevzala k ďalšiemu riešeniu.

Z tohto prípadu vyznieva otázka, čo sa musí stať, aby 14-16 ročné deti pochopili, že nemôžu jazdiť na vozidlách a nemôžu nasadnúť niekomu do vozidla, kto nemá vodičský preukaz a naviac má iba 14 rokov, čiže nemá vek na riadenie vozidla?

 

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A prečo by ich mali zastreliť?zastrelit by mali tých ktorý si sadnú za volant opitý a zabijú nevinných ľudí,chlapec spravil určite chybu ale myslím si že keď dostane odklad na vodicak na pár rokov tak si uvedomí že to nestalo zato

  2. 1982 :
    Ten bude jazdit znova aj bez papierov, zakon nanho nema. Masaz obuskom je nepripustna a vsetko ostatne je smiesne. Rodicom socialku zobrat nemozu, tak ako ho potrestaju ?
    Ozaj, existuje este polepsovna ?

  3. Títo sú chránení nie len našimi zákonmi, ale aj EÚ. Sú nedotknuteľní. A ich deti, to už asi ani nie je treba hovoriť.

  4. Ministerstvo školstva chce na základných školách zaviesť, aby sa vyučovala sexuálna výchova. Tak naše deti pomaly už v škôlkach chcú toto vyučovať, ale nemali by sa radšej zamerať na túto skupinu a ich začať vyučovať, aby sa nerozmnožovali geometrickým radom, aby deti nemali deti? Asi by to nepomohlo, lebo vlastne oni ich živia.

  5. Bol to OLAŠSKÝ ČIRYKLO ,PENYS, KOKOT ,COCOT , POHLAVNÝ ÚD , FASZ , KURAC a špina parazitujúca odpad spoločnosti ,,že král 🤣🤣🤣💀

  6. Už pred tým tiež jazdil takýto chlapčisko autom po meste a mala byť potrestaná jeho mamka. Doteraz nevieme ako sa to skončilo, lebo je na uváženie, či ich sa tresty netýkajú, len našich občanov, nakoľko keď sa v tom pokračuje, tak asi len pohrozenie prstom, no, no, no?

  7. Mal byť obvinený za všeobecné ohrozenie a odsúdený ako v ruSSku do gulagu na 15 rokov.
    Keď minister školstva, predseda vlády či predseda parlamentu podvodom získali akademický titul tak prečo by si dezko nemohol vytlačiť falošný vodičák 🤔🤔🤔?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img