ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Porucha v dodávke elektriny- niektorí ľudia nevedia, čo robiť – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Práve sme do redakčnej pošty dostali e-mail od pani Márie z Pažitnej ulice tohto znenia:

„Prosím vás už pol hodinu nemáme elektriku na pazitnej1015/27 dá sa s tým niečo robiť?“

Pani Mária, vážime si Vašu dôveru, no okrem darovania sviečky alebo kahanca, prípadne zapožičania baterky, Vám nateraz naše noviny nepomôžu. Aj to je pomerne náročné, keďže si to vyžaduje 2 X 8,5 km dlhú cestu, ktorú musíte absolvovať Vy, alebo by sme ju museli vykonať my.

Za najlepšie a najúčinnejšie pri poruche považujeme kontaktovanie poruchovej služby. Kľudne by sme to vykonali aj za Vás, no operátor sa telefonickej linke môže mať otázky týkajúce sa konkrétne Vášho odberného miesta, na ktoré my určite odpovede nepoznáme. Okrem toho nepoznáme ani Vášho dodávateľa elektriny.

Keďže ste síce v e-maili podpísaná, no neuviedli ste telefónne číslo na Vás, odpovedáme Vám týmto spôsobom a rovnako e-mailom. Ak chcete a máte ešte nabitý mobil, kľudne nám zavolajte.

Veríme, že nás budete informovať, ako ste dopadli a kedy bol problém vyriešený.

Prajeme príjemný zbytok večera.


 

AKTUALIZOVANÉ

Na základe podnetu pani (slečny) Márie sme sa spojili obyvateľmi Pažitnej ulice, ktorí nám už viac ako 2 hodiny trvajúci výpadok potvrdili. Niektorí odberatelia boli dodávateľom elektrickej energie informovaní formou SMS (uverejnená vyššie). Podľa momentálne známych informácií, výpadok má byť väčší, a to minimálne aj na ulici Pribinovej.

Ak máte ďalšie informácie, prosím napíšte ich do diskusie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Na Garbiarskej som si okolo 20-tej všimol, že 2krat prišlo v priebehu krátkej doby k prebliknutiu elektriny. Človek by si to nevšimol ale stb k TV je na to haklivy a restartoval sa

  2. Treba sa pripravit nato ze elektrika bude drahsia viac a viac a ze pre chore rozhodnutia blaznov jej bude nedostatok co spôsobí výpadky ci dokonca bude napridel.

  3. kecas
    Provozovatel energetické přenosové soustavy ČEPS odpojil během Velikonočního pondělí od sítě stovky fotovoltaických elektráren. Do sítě nedodávaly dvě hodiny. Byl slunečný den a vyráběly velké množství elektřiny. Spotřeba přitom byla malá, protože byl sváteční den. To způsobilo výkyvy v elektrizační soustavě. ČEPS elektrárny odpojil vůbec poprvé během jejich fungování v soustavě.

  4. Pokiaľ viem SOL je informačný web mesta. Vďaka pani boli aspoň viacerí informovaní o pomerne dlho trvajúcom výpadku. V 80ich rokoch by sme to neriešili, bežne sme mali romantické večery pri sviečkach. Ale je iné storočie.

  5. Ľudia už bohužiaľ tak otupeli, že nie sú schopní a nevedia ani len to, že ak je porucha na elektrine, či plyne, vide treba volať poruchou službu. Kontakty sú predsa všade dostupné…
    Rutime sa do záhuby týmto štýlom..

  6. Pedro presne. Ludia su uz tak vymlety, ze nevedia pouzivat mozog. Namiesto toho aby sa informovali u elektrikarov, napisu do novin. Sak toto je chore. A zase niektory nerobte z toho tragediu ze na chvilu vypadla elektrika. Nie je to ziadna zivelna pohroma. A pani Maria vy sa nad sebou trosku zamyslite. Ako hovori isty Andrej D. ludia osprostievavaju. Pani Maria ja len dufam ze ak pred vami na ulici nahodou niekto odpadne tak zavolate zachranku, alebo poskytnete prvu pomoc a nie napisete Majkovi. Pekny den zelam.

  7. Pre Občan

    Vďaka pani boli viacerí informovaní o výpadku? A načo? Tí čo mali výpadok to zistili aj bez informovania a tí čo výpadok nemali túto informáciu vôbec nepotrebovali. Akurát si prehliadol skutočnosť, že pani vôbec nemala v úmysle informovať, ona sa totiž dožadovala pomoci. Treba rozumieť tomu čo čítaš.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img